Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

gercektende sinirlarini zorluyorlar öyle deniyorlar sindirebildiklerini gördükcede ezdikce eziyorlar zerre acimadan iyi olayim saygida kusur etmeyeyim dedikce
Aynen öyle büyüktür böyle ufak tefek şeyler olur aman sorun çıkmasın deyip takmıyorsun olayı büyütmüyorsun sonra tepene biniyorlar. Sen naif oldukça üstüne geliyorlar aman iyi oldu sonunda gerçek yüzlerini gördüm işte buraya kadarmış

Mesela en basiti sofradan kalkıp geçin koltuğa oturun, “hadi bakalım siz ailecek toparlayın” deyin. Tuhaf tuhaf bakan olursa da “ben sizin ailenizden değilim” deyipçıkın işin içinden

Konuya biraz daha farklı bir açıdan yaklaşacağım. Eşiniz asker olduğu için haliyle sizden de ailesinden de uzak kalıyordur çoğunlukla. Bu tarz mesleklerde paylaşım ve öncelik sorunu oluyor. Tabii ki önceliği siz olmalısınız cünkü eşiniz ve beraber farklı yerlere gitmek gezmek tatil yapmak cok cok doğal hakkınız ama yaşlı insanlar maalesef bunu anlayamıyorlar. Kayınpederinizin yaptığı cok ayıp başlı başına bir hata. Böyle zor bir meslekte bir sene görememeye bile razıyken sizi aileden görmediğini söylemesi aşırıı saygısızca ve kırıcı. Bence bunu eşinle konuş güzel bir dille ve mesafeli yaklaş ama asla saygını da bozma. Saygını bozarsan ve kendini tutamazsan suçlu konumuna düşebilirsin.

Konu her ne olursa olsun böyle bir lafin karşısında ben olsam sen istediğin kadar görme ben senin ailen değilim zaten benim ailem eşim der pis bı gülüş atardım. Ve aglayacagima yarın öbür gün yaşlanınca benim elime kalmayacak diye göbek atardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…