- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
ya bu lafa ben takilmam aileden degilim cunku yorumlara bakinca ben farkli dusunuyorum sanirim hic umrumda olmazdi
oğlu söyleseydi ne zaman gideceğinizi, siz hiç o konulara girmemiş olurdunuz. kötüde siz olmazdınız.Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
Ya başkası olsa yerimde yüzlerine bakmaz bu anlattığım en basitiydi mesela.Lafa bak ya el kızını aldıkmış. Akraba evliliği yaptırsalarmış oğullarını. Çok meraklı el kızları da sanki. Kraliyet ailesi sanki. Kendilerini ne sanıyorlarsa bu aileler. İyi geçinmeye çalışınca şımarıyor kültürsüz denyolar. Bazı gelinler var ya kv evine sokmuyor kocasını. İyi yapıyorlar valla
O sorun bendede var geçen kavgası oldu ben söylemiyorum artık ne yaparsa yapsın umrumda değil böylesi daha iyiymişHa bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Yani yüzleşip “kp e haddini bildirmeden, bu lafları ona yedirmeden bırakmaam” dediniz. Bu yüzden 3 saat de sürer 3 yıl da sürer.Birden üstüme geldi hiç bu tepkiyi sözleri beklemiyordum duyunca birden ağladım çünkü içimde kötü niyet vs yoktu istemeyerekte gelmedim yanlarına.. Eşimde kalk toplan gidelim dedi ben gitmek istemedim yüzleşmek neden böyle konuştuğunu öğrenmek istedim. Olay uzadı uzadı üç saat sürdü
eşinizin anne babası düşünsün bunu da size hürmet göstersinler. Siz nasıl kocanızın ailesiyle arası bozulmasın diye parmaklarınızın üzerine basarak yürüyorsunuz, nasıl yeri gelince lafların altında kalıyorsunuz bırakın oğullarını çok seviyorlarsa koskaca 5 gün bile yetmiyorsa hasret gidermelerine onlar oğullarının yanlarında daha çok kalmasını isteyecek davranışlarda bulunup gelinlerine iyi davransınlar ki gelin de oğul da daha çok kalmak istesin. Sizinle aynı şeyleri düşünüp ağlamaktan o kadar yoruldum ki. Artık ben böyle düşünmeye başladım. Biraz da onlar çocuklarını düşünsün.İşte ailedir eşimin anası babası diye birçok şeye göz yumuyorum takmıyorum ama bu son olaydaki sözler yenir yutulur gibi değil
Açılmaz, aramak falan yok eşin görüşürken selam söylerlerse sen de selam söylersin arada. Ayağını çek gitme.
Gidersen de el gibi az ve öz.
vur kafayı uyu tatiline odaklan onlar düşünsün.
onlarin istedigini yapmadiginiz icin topu sana atmis kp bosver 2 gün huzur icinde izin yapama diye burnundan gelmesi icin söyledigi kendisi gibi degersiz sözler kp re cevap olarak bu sözlerinizin karsiligi olarak bu satten sonra bende seni yakinim gibi görmem hissetmem mümkin degil diyebilirsinde mademki el gibisin senden hizmet vs lütfen beklentileride olmasinŞöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar
Aileden saymasinlar birak. Aileden sayinca tepene cikiyolar. Sen de onlari aileden sayma.Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
zaten yutarsan o sözleri degerin düsecektir kim senin kalbini kirmaya cekinmediyse sende onlardan cekinme deger hak edilene verilir sende kendine deger ver ve senin üzülmene sebeb olanlara merhaba merhaba hadi hoscakalin bayAh ne güzel yazmışsınız okurken içimden ahh keşke şunu yapabilsem dedim. Gelsem de kötüyüm gitsem de kötüyüm bunu anladım en azından bana kendimi suçlu hissettirmeye çalıştılar benden kendimi değiştirmemi aşırı samimi olmamı bekliyorlar. Bana aileniz olarak yakın mı olacaksın el gibi uzak mı olacaksın ona karar ver dediler. Bunun sebebi de daha önce dediğim gibi her şeyimizi anlatmamız her yola çıktığımız an söylememizmiş. Ben şu saatten sonra yüzlerini de görmek istemiyorum evlerinde beş dk oturmakta istemiyorum. Bunu yapıp silersem de yine en kötü ben olacağım ben huzursuzluk çıksın hiç istemiyorum ama aksi de davranmak beni kendime saygı duymamı engelliyor. Bu sözleri yutmak iki ay sonra hiçbir şey olmamış gibi naber baba deyip sarılmak istemiyorum. Bugüne kadar olan tüm davranışları sahteymiş demek ki diyorum
Adam olsa bu basit sözleri edermiydiadam olacak adam birak gelini el kizi vs evladi icin oglunun hatiri icin susardiSeni de adam yerine koyan yok zaten deseydin ya.Eşin bu konunun neresinde bu arada ?
O zaman bayramda seyranda aramanıza,ziyaret etmenize falan da gerek yok.Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
Şaka gibisiniz bir de çocuk gibi ağladınız mı orada yüzünüzü büküp evet sizden birisi değilim diyemediniz mi , tavrınıza bakılırsa az bile yapıyorlar, ezik insana herkes biseyler yapar..Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
Sürekli ispat etmek için tatil planınıza kadar anlatmaya gerek var mıydı, kalamayiz demeniz ve kestirip atmaniz yeterliydi , eşiniz ne halta yarıyor bu arada...Şöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar
Işte bunları yaptığınız için tepenize binmişler, her işlerini yapmak marifet mi , sürekli yüzlerine gülerseniz böyle olur ...Kusura bakmayın sinirden ağlamadan elim ayağım titriyor çıktım bahçeye uyku tutmadı burda yazdım. Kısaca onlar bizden tüm yıllık izinde burda kalırız diye beklenti içine girmişler. Bizde gideceğiz deyince ben kötü oldum burda kalmak istemiyor eziyet çekiyormuşum vs vs. Asla somurtkan biri değilim her gün güleryüzlü davranıyorum. Ne iş yapılsa yemek bulaşık vs hemen kalkarım. Hiç hayır demiyorum ilk defa fazla durmayalım planımız var gibi yumuşakça söyledim tabi bunu ama bu yüzden üç saat kavga edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?