Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

gereğinden fazla saygı gösterince fazla sulanmış toprak gibi erozyon oluyor. Oğlu kursun dengeyi, sen ne yaparsan yap kötü olursun üstelik eş bile laf eder. Çok değil iki defa kendi gidip gelse dolduruluverir. Onu da fazla düşünmeyin yani.

Yarın gidecez demek de biraz abes olmuş. Gittiğiniz gün şu kadar kalcaz gidecez planlarımız var deseydiniz. Ama kp saygısız gıcık biri aileden görmüyoruz demesi hoş değil. Yerinizde olsam 1 dk bile durmazdım daha bide kahvaltıya kalcaz dedik kalırız öyle gideriz diyorsunuz garip

Önemsememeyi, hesap vermemeyi ve de aşırı derece de saygı duymamayı öğrenmeniz lazım...

Son düzenleme:
Şaka gibisiniz bir de çocuk gibi ağladınız mı orada yüzünüzü büküp evet sizden birisi değilim diyemediniz mi , tavrınıza bakılırsa az bile yapıyorlar, ezik insana herkes biseyler yapar..
gercektende sinirlarini zorluyorlar öyle deniyorlar sindirebildiklerini gördükcede ezdikce eziyorlar zerre acimadan iyi olayim saygida kusur etmeyeyim dedikce

Sizi sessiz bulup bastırmaya çalışıyorlar, gözünüzü açın...

Hayatınız hakkında hesap vermeyi bırakmazsanız herşeyi kendilerine hak görürler, biz eşimle nereye gitsek söylemeyiz, başta bozuldular ama şimdi alıştılar saygı duymayı öğrendiler sayemizde...

Ben şuan sadece şey düşünüyorum. Demek ki bugüne kadar bana olan yaklaşımları tavırları hepsi sahteymiş hepsi yalanmış. Bu o anlama gelmiyor mu
Gelinini gerçekten seven rahatını düşünen kayın aile çok nadirdir , 4 yıllık evliyim şunu öğrendim, kendi sınırlarına sahip çıkmayana herkes parmak sallar , benim k. Peder de seninki gibi çok bilmiş her b..ka yorum yapan cinsten , ama biz hesap vermedikçe susmayı yorum yapmamayı öğrendi, siz neden bu kadar taviz veriyorsunuz kendinizden...

gercektende sinirlarini zorluyorlar öyle deniyorlar sindirebildiklerini gördükcede ezdikce eziyorlar zerre acimadan iyi olayim saygida kusur etmeyeyim dedikce
Kendimiz konusunda bencil olmamız lazım yoksa insanlar kıymet bilmiyor, konu sahibi sürekli eş ailesine yaranmaya çalıştığı için iyice gemi azıya almışlar, halbuki sınır çizse hesap vermese ve de yüzlerine çok gülmese, gittiği zaman misafir gibi dursa daha kıymetli olurdu , suç konu sahibinde, insanların bize nasıl davranacağını bizler belirliyoruz ...

dogru hep kendimiz izin veriyoruz ögretilmemisiz zamaninda yani benim zamanimda büyükler ne söylerse söylesinler sen yasca kücüksün suss idi halende hayir diyememe su yanlis bu dogrudur diyememe proplemim var yasca benden kücükte olsalar haksizlik yapsalarda maalesef yillarin aliskanligimidir vs bilmiyorum nedir nedendir beynim kendi cikarlarimi hakkimi savunacak calismaktan acizz

Mesela ben doğuda büyüklerin sözünün geçtiği baskılı bir sülalenin içinde büyüdüm, büyüdükçe ne denli manipüle edildigimi farkettim ve mesafe koydum araya , artık hiç kimse benden değerli değil, kimsenin saçmalıklarına saygı adı altında boyun eğmek zorunda değilim, mümkün mertebe akrabalarımla çok bir araya gelmiyoŕum çünkü hayata bakışımız çok çok farklı...

Ailene Haber Ver.
Kocan Bey bu laflar denildiginde ne yapiyordu?

Tebrik ediyorum öz güveninize yapilmasi gerekenin en iyisini yapmissin sen kendini sevmezsen saymazsan korumazsan gercekten kimsenin umurunda olmuyor saymiyorlarda

Tebrik ediyorum öz güveninize yapilmasi gerekenin en iyisini yapmissin sen kendini sevmezsen saymazsan korumazsan gercekten kimsenin umurunda olmuyor saymiyorlarda
Kendime değer vermeyi daha yeni öğrendim, zamanında kimlere kölelik etmişim farkında olmadan , çocukluğum hizmet etmekle geçmiş ama kime yaranabilmişim ki , kendimi yetişkin bir kadın olduğumda ancak bulabildim, o yüzden kızlar 30 yaşını görmeden evlenmemeli bence , çünkü travmalardan kurtulabilmek, kendi öz değerini anlayabilmek 30 yaşından sonra oluyor , özgüvenim bir gecede gelmedi yani çok şükür ki daha erken 25 lerimde büyük değişim başladı bende ...

tatile gitmelerine karismanin savunulur yani yok tabi ki

Sorunlarınız ne bilmiyorum ama boşuna kendinizi stresse sokmayın, sağlığınızdan olursunuz. Ne güzel, ben de sizi saymıyordum deyin geçin. Aileden sayılmadığınız için de ona göre güzelce mesafe koyun aranıza.

Burda hata yapıyorsunuz işte ailesi artık sizsiniz. Onlar ikincil ailesi . Asıl sizinle arasını koruması lazım. Lütfen bunu düşünerek hareket edin.

Ya sormak ayıp ama acaba konu sahibinin ailesi vefat etti de o yüzden mi bu kadar üzüldü?

Ya sormak ayıp ama acaba konu sahibinin ailesi vefat etti de o yüzden mi bu kadar üzüldü?
Yok sağlar çok şükür ama eşim asker olduğu için yeni evliyken onlarla kaldım 1.5 ay bana aşırı iyi davrandılar. Yakın zamanda bir hafta hastanede yattım yiyecekler yapıp yapıp getirdiler her gün aradılar hep ilgili sevgili davrandılar elbette arada problemler de oluyordu ama ben beni sevdiklerini düşündüğüm için bazı şeyleri yok sayıp yine de sevmiştim. Zaten sevmesem bu kadar üzülmezdim birden her şeyin yalan olduğunu duyunca incindim ama şimdi iyiyim o anlık duygu patlamasından dolayıydı şuan umrumda bile değil

Kahvaltıda fln hiç konusunu açmadı mı k.peder? Herhangi bir mahcubiyet, pişmanlık izlenimi vermedi mi?
Hayır kahvaltı yapmadık direkt hazırlandık konuşmadık Allah'a ısmarladık deyip gittim
Beş kişi falan sormuş ama ben de sorayım. Kocanız bu sırada ne yaptı?
Kocam ilk başta gidelim dedi ben kaldım. Sonrasında da eşim hep savundu zaten o benim eşim siz onu yok sayıyorsanız beni de yok sayın ben bir daha hangi yüzle aileme gidelim derim gitmek istemezse de gel diyemem bu saatten sonra ailesi olarak görülmediği yere gitmek istemezse hakkıdır vs vs dedi. Kısaca resti çekti o da sağ olsun beni ezdirmez zaten o yüzden çıldırıyorlar
Evet gerçekten sevmiştim ama şu saatten sonra benim için yoldan geçen insandan bir farkı yok bir kere kalbim kırıldı. Ben artık ne arar ne sorarım özür dilemezse adım da atmam. Dilerse de el gibi gider konuşmam muhattap olmam
Değmiyormuş ne yaparsan yap iyi olamıyorsun madem kötüyüm bu saatten sonra da kötü kalayım çokta umrumda. Ağladım üzüldüm kırıldım ama bir gecede bitti benim için bu saatten sonra bir salise bile düşünüp üzülecek değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…