- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Simdiden hepinize iyi bayramlar.
Persembe gunu oglumu saglik ocagina goturdum. Oglum uyuz ve grip olmus. Sonrasinda annemlere oglumu biraktim. Oglum icin alisverise gittim esim beni almaya geldi. Cuma gunu kvler memlekete gidecekleri icin oraya gitmemiz gerekiyordu ki zaten altli ustlu oturuyoruz. Esim oglumuzuda alalim dedi bense annenlerin evi soguk cocukta hasta zaten dedim. İnanin arkadaslar memlekete gidecegiz diye gorumcemle halilari yikadilar yerler buz gibi bisey serili degil. Butun camlar acik dogalgazda yanmiyor. Buna istinaden cuma gunu sabahtan kvleri caya davet etmeyi planliyordum. Evladimi annemlerde biraktim . Kvler eltimlerdeydi. İyi hos bes sohbetten sonra kaynim iki saat sonunda oglumun nerde oldugunu sordu esim kvlerde dedi. Bende gulerek uyuz olmus amcasi dedim. Kp biranda "asil uyuz sensin senden bulasmistir"dedi bende "uyuz olsunda benim gibi olsun "dedim gulerek.pesinden "o cocugun coplukte ne isi var hergun" dedi.ailemin oturdugu yeri copluk olarak goruyormus. Annemler gecekonduda oturuyorlar. Cok zoruma gitti bu sozu biraz oturduktan sonra eve indim. Cuma gunu kpde bir afra bir tafra aynisi kvde ... gece yola cikacaklardi Allah biliyorya ismarlasmak istemiyordum onlarin cikacagi zaman oglum uyandi ve huysuzlandi uyuzu icinde krem kullandigimiz icin kucagimada alamadim yataginda sakinlestirmeye calisiyordum esim geldi gittilermi dedim gittiler dedi. Bende oglum uykuya dalinda kvyi aradim hayirli yolculuklar dddim ve teli kapadim
Zaten baska meseleler yuzunden mesafeliydik ama kp in sozleri onlari artik benden daha da soguttu.
bunları kp söylerken
eşin bişey demedimi
Hayir. Eve indikten birkac dakika sonra esim geldi ben yatiyordum . O konu uzerine hic konusmadik. Sonrasinda oglumu annemlerden aldik. Cuma gunu de onlari caya davet etmedim aksam saat 6 da ciktim 7 de eve indim. Arabayi yuklediklerinde bi gozuktum esim geldi o arada sonrasinda onlar evlerine cikarlarken esim sen gelmiyor musun dedi bende cocuk uyuyor nasil geleyim dedim.
Ne terbiyesiz insanlar var ya... Yapış yapış hem aynı apartmanda oturduğunuz her gün görüştüğünüz yetmiyormuş gibi birde bayramda beraber olmak mı hiç gelemem ben böyle şeylere Siz orda gülerek uyuz olmuş amcası demekle dalga geçtiğinizi düşünmüş kayınpederiniz yani bir yerde bu lafı aramışsınız... Bu tarz şakalara ne gerek varda grip oldu deyip geçinsene...
ailesinin hatalı oldugunun farkında ama
tepki yok
deseydin eşine duymadın heralde baban bana uyuz dedi deseydin
Eger uzatsaydim kavga cikardi zaten ailesinin yuzunden cok kavga ettik zamaninda.
ailesinin hatalı oldugunun farkında ama
tepki yok
deseydin eşine duymadın heralde baban bana uyuz dedi deseydin
Terbiyesiz,saygısız...
Önemi olan insanın içi çöplük olmasın..Bozulmakta,üzülmekte haklısın densiz bir kpn ve kvn var..Ses çıkarmadığı için eşinde saygısız..YAzık yazık...Sakın üzülme değerini belli eden insanlar için..Allah ıslah etsin seninde yardımcın olsun..
sanada İyi bayramlar...
inanamıyorum bunlar nasıl kelimeler hem sana hem ailene güpegündüz hakaret ediyo adam şok oldum...
eşin neden bütün bunlara tepkisiz kalıyor anlamadım birgün çok fena patlarsın ozamanda senden suçlusu olmaz arkadaşım ALLAH yardımcın olsun böyle insanlarla uğraşmak zordur...
sana uyuz diyor ailenin evini çöplük yapıyor ayıp yaaa nasıl insan bueşiniz de bunlar için sizinle kavgamı ediyor bu erkekler ailelerine gelince kör ve sağır oluyor nedense senin ailen söyle bu sözleri uzatır ama
Niye herkes yaşından beklenedildiği gibi Olgun olamıyor
Çok büyük terbiyesizlik etmiş eşine bişey demiyorum
Erkekler in geneli ailesinin yanında kırılmasın diye eşlerini kırıp evde edecekleri lafı ediyorlar
Ben olsam suratına bakmaya tahammül edemez mümkün mertebe uzak dururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?