Oğluna çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin.
Terbiye yoksunu adam.İşte bu tip insanlara insanlıktan nasibini almamış eşşek denir herhalde.O nasıl laftır ya sen uyuzsun,yok çocuk çöplükte..
Sen diyemedin mi canım ,o çöplükten kız aldınız kayınbaba o zamanlar saraymıydı gözünüzde de şimdi çöplük mü oldu diye.Gecekonduda yaşamak ayıp mıdır yani.
Ben evlenene kadar 2 odalı tuvaleti dışarıda mutfakla banyosu iç içe(bir kenarda banyo eder,bir kenarda yemek pişirirdik)ve erkek kardeşlerimin yattığı yer üzeri çinkolu arasına beton bile dökülmemiş briketleri üst üste dizilmiş bir oda idi.Üstelik camları bile yok naylonla kışı geçirdik,pet şişelere sıcak su doldurup ayaklarımızın altına koyardık,ellerimiz çatır çatır çatlar kanar,dışarıda olan çeşmemiz buz tutar saatlerce akmazdı.
Eşimin ailesi beni istemeye gelecekleri zaman teyzem ''yeğenim seni bu evden nasıl isteyecekler,sen X'e bişe deme olmazsa gelsinler seni bizim evden istesinler demişti.
Bir insan bir insanı seviyorsa ne olduğundan çok nasıl insan olduğuna bakmalı.
K.pederin insanlıktan nasibini alamamış
,yaşını başını alsada aklı çocuk yaşta desem şimdinin çocukları bile etmez bu lafı.
Oysa rahmetli kayın babam eşim beni isteyeceğini söylediğinde kv sormuş kim kimdir diye.Kayınbabada kimse kim hanım ben koynuma alıp yatmayacağım ya sevmişse çadırdada olsa ben isterim gerisi onlara kalmış demişti.
Yani böyle düşünen zihniyet seni çöplükten istemeye gelmişse o senin ayıbın değil k.pederinin eksikliğidir.
Kendini ezdirme,susmak bir yere kadar edeptir,bir yeden sonrası aptallıktır.(taşbihte hata olmaz)