Kp in sozleri

çok sinir oldum bak şimdi böyle ne oldum delisi insanlara tahammul edemıyorum cok sabırlıymıssın canım tebrık ederım
sakınliğini koru bence eden ettiğiyle kalsın sen eşinle çocugunla mutlu olmaya bak degılmı? zaten gıtmısler bır sure kalbın sogur

Oğluna çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin.

Terbiye yoksunu adam.İşte bu tip insanlara insanlıktan nasibini almamış eşşek denir herhalde.O nasıl laftır ya sen uyuzsun,yok çocuk çöplükte..

Sen diyemedin mi canım ,o çöplükten kız aldınız kayınbaba o zamanlar saraymıydı gözünüzde de şimdi çöplük mü oldu diye.Gecekonduda yaşamak ayıp mıdır yani.

Ben evlenene kadar 2 odalı tuvaleti dışarıda mutfakla banyosu iç içe(bir kenarda banyo eder,bir kenarda yemek pişirirdik)ve erkek kardeşlerimin yattığı yer üzeri çinkolu arasına beton bile dökülmemiş briketleri üst üste dizilmiş bir oda idi.Üstelik camları bile yok naylonla kışı geçirdik,pet şişelere sıcak su doldurup ayaklarımızın altına koyardık,ellerimiz çatır çatır çatlar kanar,dışarıda olan çeşmemiz buz tutar saatlerce akmazdı.
Eşimin ailesi beni istemeye gelecekleri zaman teyzem ''yeğenim seni bu evden nasıl isteyecekler,sen X'e bişe deme olmazsa gelsinler seni bizim evden istesinler demişti.
Bir insan bir insanı seviyorsa ne olduğundan çok nasıl insan olduğuna bakmalı.
K.pederin insanlıktan nasibini alamamış,yaşını başını alsada aklı çocuk yaşta desem şimdinin çocukları bile etmez bu lafı.

Oysa rahmetli kayın babam eşim beni isteyeceğini söylediğinde kv sormuş kim kimdir diye.Kayınbabada kimse kim hanım ben koynuma alıp yatmayacağım ya sevmişse çadırdada olsa ben isterim gerisi onlara kalmış demişti.

Yani böyle düşünen zihniyet seni çöplükten istemeye gelmişse o senin ayıbın değil k.pederinin eksikliğidir.

Kendini ezdirme,susmak bir yere kadar edeptir,bir yeden sonrası aptallıktır.(taşbihte hata olmaz)

oğluna çok geçmiş olsun.İnan okuyunca şok oldum ne demek ya ailenin evine çöplük demek.O zaman o adamda çöpçü töbr töbe ne kadar ayıp ya bide insan gelinine nasıl uyuz der.büyük hadsizlik

Dalga geçtiğini düşünemez bence çünkü dedeiği kişi kendi çocuğu kadıncağızın,Arkadaşım ailenede yaptığı terbiyesizlikmiş takma derim gül geç böyle konuşsalarda :))) onun gibiler öyle düşünürse düşündükleri şey kalpleridir derim.....

Bende boyle yapacagim zaten. Bayramda geliyor aramayacagimda.....

İst.a geldiklerinde gorecekler coplugu....

Şimdi bunları diyebiliyosa kp,eşin susmaya devam ederse daha ileriyede gider söyliyim sana,Hakarete kadar..
Bide öyle yapmalarının sebebi bence,senin o aksam çocuğunu ailene bırakıp kp'nin evine gitmen oldu..Çekemediler,sinir oldular,oraya bırakmana..
Erkeğin ailesi nedense kızın ailesini bi türlü istemez çünkü hiç bir konuda..

koskoca adamın laf yetiştirme şekline bak...
çocuklar bile böyle saçma sapan konuşmuyolar...
saygısızlık başka bişey değil...

seni çok iyi anlıyorum canim,

terbiyemide bozmak istemiyorum ama her insan kılığına bürünmüş olanlar gerçekten insan olamiyorlar işte, içlerindeki şeytanı çıkarabiliyorlar dışarı demekki, terbiyesiz adam,

muhattap olmadığına iyi etmişsin ama ilkse tabi, ilk değilse artık haddini aşmasına izin verme bence

Son düzenleme:
benim de şeytan bi kp var , geçen bayram ağzımızdan burnumuzdan getirdi 3 yıldır aynı hiç değişmiyor, terbiyesiz , ağzı küfür dolu, huysuz kalbi dar bi adam, uzakta olduğumuz halde ortalığı birbirine katmazsa işi rast gitmez, eşim su getirirmisin dedi diye onunlada kavga etti, öyle denmezmiş şımarırmışım , tersleyip azarlıyacakmış avrat yönetmesini bilmiomuş vs vs . yolda giden kanser adama küfredip daha ölmedi diyen bi adam ! daha bi çok şey, her neyse bende konuşmuyorum kırgın döndüm evime, yarın bayram ama aramalımıyım ? hhiiiiiiçç içimden gelmiyor nefret ediyorum buz gibi oldum ama günah olurmu acaba ? bilemedim ,

o yüzden seni çok iyi anlıyorum , ben hep sustum ağladım içime attım ama yok değişmiyor hiç bişy daha da güçlendiler, çok görgüsüz saygısızlar o yüzden en sonunda patladım , cvp verdim saygımı bozmadan ama ona rağmen hala ayaklarının altında dolanıyım istiyorlar, yarın aramayı düşünmüyorum , tecrübeli ablalar da bu durumları yaşayan varmı acaba ? böylesine ne yapılmalı ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…