- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Sanki duymadi mi hangi erkek anasina babasina karsi karisini korur binde bir.
eşinizin sessiz kalması hiç hoş olmamış,ben olsam dağıtırdım ortalığı abartmıyorum yani yaparım.ne demek çöplük ya ne ayıp.
ayrıca ailenizin evi çöplükse oğullarını neden çöplükte oturan birinin kızıyla evlendirmişler diye sorarlar adama
araya mesafe koyma zamanı gelmiş de geçiyo bence.
eşinizin arkanızda olmaması kötü,inşallah o da anlar yanlış yaptığını ve birdaha sessiz kalmaz size bi laf söylendiğinde .
Yazık! koskoca adamın dediğine bak sensizin lafınızı yanlış anlamış olabilir,ama cevabı bu olmamalı
Minikyaramaz kocanlada problemlerin olduğunu hatırlıyorum.
Seni ezmeye, küçük görmeye çalışıyor bu aile.
Acil çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.
Bu evlilik devam eder mi bilemiyorum.
Kendi paranı kazanırsan gerektiğinde boşayabileceğini bilirler enazından.
Çok eminler senin gidemeyeceğinden .
Boşanmak durumunda kalırsanda çaresiz olmazsın bir işin olursa.
Kayınpederin çok terbiyesizmiş
Hem sana karşı hemde ailene karşı
Burnu kaf dağında ama kimin ne olacağı belli olmaz ( Gecekonduya çöplük diyor ya umarım ona da muhtaç olmaz )
Eşin seni korumalı
O korumadıkça bunlar cesaretleniyo
Sen bişey dersen kötü geline çıkar adın ama oğulları isterse 'hop orda durun, eşime haksızlık yaptırmam' mesajını verebilir
senin içindeki çöplüğü n'apcaz deseydin
koruyan cinsten kk nın %90 arıyor
"o cocugun coplukte ne isi var hergun" bu nasıl bir söz, nasıl bir insanlık? nasıl bir müslüman, nasıl bir baba? .
İnsanlıktan nasibini almamış kayınpederiniz. Bir ailenin yaşadığı, rızık kapısına çöplük diyecek kadar aşağılık.Hayırlı yolculuklar diye aramanız bile insanlık olmuş.Fakat ben sizin kadar sakin kalablirmiydm arayıp hayırlı yolculuklar diyebilirmiydim bilmiyorum
Laf soktuğunda yüzüne gülüp kendini ezdirme o insan senin aile yaşantınız hakkında iğrenç yorumlar yapıcak kadar yüz bulmuş biri. Tek kelime etme sus,suskunluğundan korksun. Allah'a havale et.Rabbim onu öyle bir hayatla sınar ki çöplük dediği rızık kapınıza muhtaç olur.
Ne saygısızca bir davranış, hem sana uyuz diyor, bir de annenin evine çöplük diyor, üstüne bir de triplere giriyor...
Hep mi böyle? Aileni ve seni küçük mü görüyorlar?
Bakma o kpnin yüzüne bidaha ne demek çöplük yaa ay çok sinirlendim ben
Benim kp benim ailem hakkında bişeyle dedi diye ben 1 aydır konusmuyorum kpyle,farklı nedenlerde var tabi ama aileme laf edecek adamın alnını karışlarım
Ne terbiyesiz adammış,herkes kendi evine baksın..
bu ne cesaret yaa? çöplük ne demek? çöplük olan kendi kalbi pislik herif
eşin o anda bişi demedi mi babasına?
kusura bakma ama eşinde iş yok senin, yoksa kp asla cesaret bulup sana söyleyemezdı öyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?