KPSS Lisans Nasıl Geçti?

O tarih soruları neydi öyle yaa
gördükçe oldum
matemetiğe de zamanım yetmedi
yandı gülüm keten helva
yalan oldu bir senem...

Çok kötü geçti. Özellikle matematik zorladı beni. Porsiyonlu yemek sorusunu çözmek için 15 dakika zaman harcadım. Tarih coğrafya içler acısı zaten. Türkçe fena değildi. Çalışmamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 ay tam 10 ay çalıştım, 15 farklı yayının denemelerini çözdüm, kaç tane soru bankası bitirdim ve genel kültürde ömrümde duymadığım görmediğim sorular vardı. Ne Atatürk ilke ve inkılapları ne Kurtuluş Savaşı, cepheler, kongreler, ne Cumhuriyet Dönemi hiç biri ama hiç biri yoktu. Resmen edebiyat soruları sormuşlar. Ayrıca günceldeki ekonomi sorusunu da kınıyorum, haksızlık değil mi ekonomi mezunları gözü kapalı yaptı o soruyu. Resmen emeklerim boşa gitti.

Yok canım teşekkür ederim paylaştığın için. Ben de, takıldığım soruların cevaplarını görmüş oldum.

Kaçışı yok illa ki göreceğiz zaten.

tamam umarım hepiniz istediğiniz puanı alırsınız atanırsanız Allah gönlünüzdekini versin inşallah

tamam umarım hepiniz istediğiniz puanı alırsınız atanırsanız Allah gönlünüzdekini versin inşallah

Çok saol inşallah hayırlısı olsun.

Ben yeterince çalışmadım zaten ama özellikle tarihin bu denli zor ve saçma sorular seçilmesi sinir bozdu sözelden ümitliydim halbuki.

Tek rahatlıkla çözdüğüm coğrafya oldu. Tarihden çok umutluydum görünce dumur oldum

tarih değil edebiyat sorusu mübarek

Son düzenleme:
Yok yok gerçekten tarih zordu, bir sürü foruma bakıyorum türkçe ve özellikle tarih için genel yorumlar çok zor olduğu. Hayırlısı olsun güzel bir mesleğin var inşallah hepimizin yüzü güler.

Yukardaki cevapları okudum en azından hepsi yanlış değil ya. 20 yanlış çıksa 5 doğru gider zaten rahatlaıdm biraz. İnşallah istediğimiz gibi iş sahibi oluruz yüzlerimiz güler valla. Hayırlısı olsun..

Bazilarina ne cevap verdigimi hatirliyamadim. Hatirlamiosam yanlis yapmisim demektir.. Zordu tarih gerçekten.
Bide dünyanin çatisi DİE bi soru vardi. Afganistan , Nepal falan . o neydi hatirlayaniniz varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben onu tibet yaptım tarih sorularından sonra tibet öküzünden tibet çağrışım yaptı öyle salladım ama everest olsaydı dünyanın çatısı olarak onu işaretlerdim ama

Tibet doğru cevapmış öğrendiğime göre ben de öyle yaptım

Matematık 2 bosla ıyı yaptıgımı dusunuyorum,hazırlıklıydım bu tarz soruya,
Türkçe, beklediğim kadar uzun paragraf gelmedı, daha uzun beklıyordum ama son 4 soruya saklamıs kendını, sözel mantıgı en sona bıraktım son 2 dk.vardı baktıgımda halıyle hepsı bos kaldı.
Coğrafya ve Vatandaslık bekledıgıme gore ıyı geldı.
Tarıh tam bir dumur oldum, tek kelimeyle berbattı..........

Tibet yaptım ben onu.

zamanı yetmeyen var mı ? ben matematiği çözemedim doğru düzgün
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
Tarih inanılmaz tuhafti o kadar savaş anlaşma inkilap siralama varken kitap adi sormuşlar bol.bol.... Ama türkçe matematik vatandaşlık bekledigimden kolaydi da tarih batirdi Sinavi... İnşallah yarin ki sinavla toparlarim bunu

Falih Rıfkı Atay'ın Çankaya adlı kitabını bizzat okudum ben
ama soruyu çözemedim
kanal ve suriye cephesi anlatılmıyor ki sadece o kitapta genel anlamda Atatürk'ün hatıraları var
inanamıyorum yaa inanamıyorum gerçekten
Allah vicdan versin o soruları o şekilde hazırlayanlara da onaylayıp uygun bulanlara da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…