KPSS Lisans Nasıl Geçti?

Tibet öküzü benimde aklima geldi ama, öküzden yola cikmiyim dedim:) yanlis yapmisim ,neyse

Herkes gibi tarih beni de mahvetti . Her zamanki gibi ösym yapacağını yaptı dalga geçer gibi soruları koydu önümüze
Çok ah aldılar ama bu sefer nereye baksam herkes sitem etmiş eee haklılar haklıyız da işte yapacak bir şey yok .

bakın kızlar biri paylaşmış bunu tarih cevapları

1.Şehname'de adı geçen Alper tunga yani Afrasyab BOŞ
2.Hindistana yayılan Gazneliler. GAZNELİ
3.Uygurlarla ilgili soruyu tam olarak hatırlayamadık BUDİZM
4.Padişahın sürgün yetkisi 1909 değişikliğiyle kaldırıldı ISLAHAT FERMANI
5.Yeşilköy Antlaşmasında olmayan karadenizdeki gemilerle ilgili olan cevap SÜLFÜR GAZ
6.18.yüzyılda olmayan Tarhuncu Ahmet Paşa HUMBARACI
7.Gaziyanı Rum demek sınırlardaki g.müslimlerin kuruluş ve yukselme döneminde fetihlere katılması BOŞ
8.Seyfiye sınıfından olmayan kazasker KAPIKULU
9.Yıldırım bayazidli soru kadı burhanettin BOŞ
10. Mecelleyle alakalı soruda cevap gayrimüslimlerle ilgili seçenek İSLAMİ HUKUK KURALLARININ DÜZENLENMESİ
11.Tanzimatın ilanında etkili olmayan cevap şeriatı kaldırmak ŞERİAT
12.Balkanlardaki hizmet birimi Voynuk VOYNUK
13.Misakımilliyi tanıyan ilk avrupalı Rusya RUSYA
14.Kurtuluş Savaşaının limanı İnebolu SAMSUN
15.Atatürk döneminde sanırım zonguldak ankara arası demiryolu yok ZONGULDAK-ANKARA
16.Demokrat Parti 1946 DEMOKRAT PARTİ
17.İstiklal harbimiz Kazım Karabekir, ayrıca birkaç gün önce Kazım Karabekirin sorulacağını söylemiştir. İSMET İNÖNÜ

18.Prof.Malche İstanbul Üniversitesi TÜRK TARİH KURUMU
19.Mübadeleyle ilgili soru Gökçeada Rumları Batı Trakya Türkleri mübadele dışında tutulacak GGÖKÇEADA VE TRAKYA
20.Bağdat Paktının diğer adı Cento BAĞDAT
21.Halkevleri HALKEVİ
22.Brest Ltowsk ile kapanan Kafkas cephesi KAFKAS
23.31 Mart vakasında trablusgarp mağlubiyeti etkili değil HATIRLAMIYORUM
24.Falih Rıfkı Çankaya BOŞ
25.TÜRKSOY veya karadeniz ekonomik işbirliği BOŞ
26.İnternet sanırım ilk kez ODTÜ ODTÜ
27Mustafa Abdülcemil Kırımlıoğlu ALİ YUSUF ((

bir de kış koridoru seçilmesinin nedenlerindendir diye bi soru vardı onu da kış süresinin uzunluğu ve göllerin donması yaptım kim 1 milyon ister yarışmasında çıkan 1-2 soru vardı ama şaşırmadım bekliyorudum böyle bi şey iki şık arasında kalıp da doğrudan vazgeçip yanlışı işaretlediğim sorular var sanırım iyi bir puan gelmeyecek hayırlısı olsun...

bi cevap beni çok şaşırttı ve sevindirdi inanmayabilirsiniz belki ama, beni sınava 2 saatlik yola annem arabasıyla götürdü giderken arka koltukta uyudum rüyamda genel kültür 15. sorunun cevabının c olduğunu gördüm güvvenip c yi işaretledim o da ankara-zonguldak şıkkına denk geliyor eğer doğruysa şükürler olsun Rabbime bir soru bir sorudur

Son düzenleme:
Ben egitimden de girdim egitim iyiydi.ama gk gy dusundukce hele paylasan cevaplari gordukce icim gittiemeklerim emeklerim diye kivraniyorum.okadar cok soru cozup deneme cozup ezber yaptimkialakasiz sorulardi cogu.birdaha bu kadar calisamam ders.zaten teknik egitim bolumum.yani kontenjanimiz parmakla sayilacak kadarbir mucize olsa herkes istedigi puani alsa attiklari tutmus olsa ki benim gordugume gore tutmamis

Uçak mühendisisiniz ve devlete mi atanmaya çalışıyorsunuz? Yazık etmeyin kendinize lütfeynnn yalvardım bile bakın burda

Tarihte calistiklarim yalan oldu ona yaniyorum cografya vatandaslik iyiydi turkce icin bi yorum yapamıyorum o kadar hizli çözdüm ki matematige yetiseyim diye... Sozelciyim hayatimda ilk defa bir matematik sorusunu 1 dakikada çözdüm stres nelere kadir sinavin son bir dakikasiydi da:)

Kisacasi vakitte sorun yasayacagimi hic dusunmemistim tarih saolsun sinavimi mahvetti.

Okumaya başlayınca cümleyi aaa onu da mı sormuşlar diyordum, ya oruç vurdu ya da çok safım ben

Arkadaşlar o gizli oy açık sayım sorusu vardı o 1950 olmayacak mıydı? Birde misaki milliyi tanıyan ilk devlet ermenistan değil miydi ya?

Arkadaşlar o gizli oy açık sayım sorusu vardı o 1950 olmayacak mıydı? Birde misaki milliyi tanıyan ilk devlet ermenistan değil miydi ya?

1946 diye biliyorum ben. Diğer soruda da ilk Avrupalı devlet diyordu. O yüzden Rusya.

Uygurlarla alakalı sorunun cevabı budizm olamaz ki. Uygurlar ilk din değiştiren devlet ve benimsedikleri din de Maniheizm.

Türkçe ve çoğrafya kolaydı coğrafya sanki ilkokul seviyesi kadardı diyebilirim hatta ama o tarih neydi arkadaşlar hiçbir şey anlamadım :26: matematiktende 8 soru yapabildim vatandaşlıkta kolaydı güncel ise ehh sonuç olarak kötüydü

3 tane doğrum varmış ben sıfır bekliyordum Allahımm ben ne kadar kültürsüz bir insanmışım yaaa :84: :84:

Uçak mühendisisiniz ve devlete mi atanmaya çalışıyorsunuz? Yazık etmeyin kendinize lütfeynnn yalvardım bile bakın burda

karakter meselesi çok pasif bi tipim iş görüşmelerim bok gibi geciyor yoksa arkadaslarım gayet ıyı ıslerde calısıyor :18:

tarih resme fiyoskoydu.bu tarz soracaklarını kimse tahmin edememiştir resmen gafil avladılar... yazık onca emeğe birde matematik zorladı genel analamda umduğum gibi değildi kötüydü maalesef

Son düzenleme:
artık sorularında %10 unu yayımlayacaklar nasıl emin olacağız biz ?

karakter meselesi çok pasif bi tipim iş görüşmelerim bok gibi geciyor yoksa arkadaslarım gayet ıyı ıslerde calısıyor :18:

Sizin işverene değil, işverenin size ihtiyacı var. Zaten bir avuç mezununuz var. Umarım hak ettiğiniz bir yerde işe başlarsınız.

"Çatı" sorusu da ayrı komediydi. Sınav buram buram siyaset kokuyordu resmen.

bi de son yıllarda her ile havaalanı yapıldıgına dair reklam kokan sorular vardı şekerim

ben hiç çalışmadım o yuzden bana mustahak da çalışıp da yapamayan arkadaşlarım adına çok üzüldüm böyle bir sınav belirlememeli bazı şeyleri, sorular çok saçmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…