Ayrıca II. dünya savaşı sonrası çok partili hayata geçiş dönemindeki ilk muhalefet partisinin cevabı şıklarda yoktu.
Nasil yoktu siklarda milli kalkınma partisi değil mi onun cevabi data da öyle yaziyo ama ...
şıklarda milli nizam partısı vardı mıllı kalkınma yoktu( yada ben mi gormedım bilemedim sımdı
şıklarda milli nizam partısı vardı mıllı kalkınma yoktu( yada ben mi gormedım bilemedim sımdı
Yanim da arkadasim var kalkınma da vardi nizam da vardi siklarda diyor ve bende öyle hatirliyorum yoksa biz mi yanlis gördük acaba arkadasimla bak içime kurt düşürdünüz :)
o sorunun cevabı demokrat parti değil mi
Hayir maalesef. Demokrat kalkinmadan sonra ilki kalkınma partisi soru da ilk i soruyordu demokrat değil o maalesef
kalkınma yoktu..............Yanim da arkadasim var kalkınma da vardi nizam da vardi siklarda diyor ve bende öyle hatirliyorum yoksa biz mi yanlis gördük acaba arkadasimla bak içime kurt düşürdünüz :)
Gazneli Mahmut'un annesinin kızlık soyadını sormamışlar Tarih'te çok kırıldım
Genel yetenek çok zorlamadı . Genel kültürde o kadar uykum geldi ki açılsın diye hep şeker yedim. O neydi öyle ya.
Falih Rıfkı Atay'ın Çankaya adlı kitabını bizzat okudum ben
ama soruyu çözemedim
kanal ve suriye cephesi anlatılmıyor ki sadece o kitapta genel anlamda Atatürk'ün hatıraları var
inanamıyorum yaa inanamıyorum gerçekten
Allah vicdan versin o soruları o şekilde hazırlayanlara da onaylayıp uygun bulanlara da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?