KPSS Lisans Nasıl Geçti?

Benim sinav güzel geçti ya matematik den yanlis beklemiyorum. Türkçe belki bir kaç tane olabilir tarihe herkes zor diyor o da fena değil di benim tarih kitapları çok okurum onun etkisini gördüm :)) coğrafya çok kolaydi zaten anayasa da öyle hele anayasa bu kadar kolay beklemiyordum .. Guncellerdrn iki soru yapamadim sadece ama diğerlerinin doğruluğundan eminim.. Tibet felan çok kolaydi ya genelde dünyanın enlerinde felan hep geçer :)) yani genel olarak benim için iyiydi..

şıklarda milli nizam partısı vardı mıllı kalkınma yoktu ( yada ben mi gormedım bilemedim sımdı

Hhah bende gördüm ve isaretledim diye hatirliyorun.. Hatta ben nizam da vardi kalkınma da vardi diye hatirliyorum ... Ama arkadasimda milli kalkınma vardi dedi sanki ya

Sınava girenlere cok gecmis olsun cogu kisinin emeklerine yazık oldu.Hangi mantıkla bu tarz sorular soruluyor anlamis degilim.Gercekten artik ekmek aslanin midesinide gecti

şıklarda milli nizam partısı vardı mıllı kalkınma yoktu ( yada ben mi gormedım bilemedim sımdı

Yanim da arkadasim var kalkınma da vardi nizam da vardi siklarda diyor ve bende öyle hatirliyorum yoksa biz mi yanlis gördük acaba arkadasimla bak içime kurt düşürdünüz :)

Tarih sorularına bence ciddi şekilde bir kamuoyu oluşturulup tepki gösterilmeli. Hazırlayan komisyonun kafası güzeldi herhalde. Ne Atatürk ilkeleri, ne inkılaplar, ne önemli Osmanlı padişahlarının dönemindeki siyasi olaylar vs hiçbir şey yoktu...Neyi ölçtüğü belli olmayan aptal saptal sorular sorulmuştu.
Bundan sonra Atatürk'le ilgili hiçbir şey koymayacaklarına da eminim. Ne yaparlarsa yapsınlar, isterlerse bir taraflarını yırtsınlar, Türk milletinin tarihinden Atatürk'ü, Milli Mücadele dönemini silmeye çalışmak basiretsizliktir, onursuzluktur, aptallktır. Yapamayacaklar. Sırf adı sorduk olsun diye Kazım Karabekir'in yazdığı bir eserle ilgili bir soru vardı. Onun dışındaiki tüm tar,h soruları beceriksizce hazırlanmış bilgi yarışması soruları gibiydi.

Çok doluyum çok...Forumlardan cevapları gördüm, tarihten genel olarak iyi yapmama rağmen bu sınavın içeriği karşısında sinirlerim bozuldu...

Milli kalkinma 1945 demokrat parti 1946 .. Çok partili hayata gecis döneminin ilk siyasi partisi kalkinma partisi arkadaşlar ... Ben böyle biliyorum aslında eminim de ama herkes demokrat parti diye şüpheye düştüm simdi..

Yanim da arkadasim var kalkınma da vardi nizam da vardi siklarda diyor ve bende öyle hatirliyorum yoksa biz mi yanlis gördük acaba arkadasimla bak içime kurt düşürdünüz :)
kalkınma yoktu..............

Kardeşim ve kuzenim de KPSS'ye girdiler, tarih soruları çok zorlamış.
Kardeşim o kadar tarih çalıştım, emeklerim boşa gitti diye çok üzülüyor.

Benim icin tam bir ter atma maratonu oldu. Bence oldukca zor bir sinavdi.

Turkce'yi fullerim, olmadi maksimum iki yanlis yaparim ama bu sinavda Turkce'den direkt 2 bosum var zaten. Birkac da hata ciksa...

Bir muhendis olarak matematigi de rezil ettim. Tam bir hayal kirikligiydi benim icin. Cok uzun cozumluydu sorular. Bir soru icin en az 2 dakika harcamisimdir.

Ikinci kisma son yarim saatte bakabildim. Tarihte onume geleni bos biraktigimi hatirliyorum. Cografya ona gore daha kolaydi ama ben yapamadim. Anayasa'dan ne yaptim ne yapmadim bir fikrim yok, sureyle bogusuyordum o sirada. Guncellerden yaptim iste, onlar sirin sorulardi Allah var.

Bende durum boyle.

Sanirim ozelde is aramaya baslasam iyi olacak.

Bana Allah yeter...

çokkk zorduuu yaaa zorduu aylarca çalıştığım ezxberlediğim şeyler çıkmadı bilmediğim ilk defa duyduğum sorularla karsılastım yazık oldu emeklerimize

Merhaba, çünkü kitap Çankaya değil Zeytin Dağı olacak:)

Bu sınavın üstüne herkesi telefon kulübesinde halaya davet ediyorum sevgili arkadaşlar

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür oysa ki halay gücü her yere götürür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…