- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
- Konu Sahibi visneesuyu
-
bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum zaten varmış konu:)
yarın ben sınava gireceğim ve otobüs kartı götüremeyecekmiyim?bir de giyisilerde metal bulunmasın diye yazmışlar kağıttada..Afedersiniz südyenin içindede metal var ona ne çare bulacağız?Benim pantolonlarımın düğmeleri metal,eşofmanlarımın fermuarları metal ee o zaman düşünsenize herşey metal :)
yarın ben sınava gireceğim ve otobüs kartı götüremeyecekmiyim?bir de giyisilerde metal bulunmasın diye yazmışlar kağıttada..Afedersiniz südyenin içindede metal var ona ne çare bulacağız?Benim pantolonlarımın düğmeleri metal,eşofmanlarımın fermuarları metal ee o zaman düşünsenize herşey metal :)
ya bu otobüs kartı meselesine ben de çok takıldım saat yok para yok araba yok mecbur otobüsle gidilcek de o kartı neremize sokup da gircez yasaksa anlamıyorum ya. bilen bir arkadaş açıklayabilirmi acaba yasak olup olmadığını bu kartların ?
demirsiz akbilleri alıyorlar ben öyle girmiştim temmuzda.kağıt para da lın.saat zaten sınıflarda oluyor ve zaten son yarım satte ve beş dakikada uyarı yapılıyor.bunlara çare bulunuyor da anahtarınızı bi yere bırakmanız gerekgüvenilir bi arkadaş bi komşu artık
kent kartları alırlar büyük ihtimal yani benim girdiğim oulda aldılar lisans kpssde.benim yaşadığım şehirde akbil değil de kartlar var içine para doldurulan onların içinde de demir varmı yokmu bilmiyom. anahtarı da bişiyler yapcaz bakalım. ben daha girceğim okulun yerini bile bilmiyomya hayırlısı .
yarın buraya yazamazsam kesin kaybolmuşum demektir polisi arayın
bende yarın sabah gıdıcem sadece kalem ve su alcam yanıma yuruyerek gdecem zaten
ay metal metal demıssın ya aklıma korunma yontemlernden bırı geldı ondan kullananlar nolcek :)
geçtiğimiz yıllarda kızın birinin gözlüğünü almamışlar sınava, kız da yakını göremiyomuş sınav kağıdını görebilmek için eliyle yakınlaştırıp uzaklaştırmaya çalışırken görevli kopya muamelesi yapıp sınavını iptal etmiş
yok yavrum öyle bişey yapamazlar.o abartıdır emin ol.
gypsy rüttbene bayıldım KUMALI HAYATIN PİLLİ BEBEĞİ ayyyy gördüğüm en şahane en yaratıcı rütbe
valla herşeyi beklerim ösym den
kurmaca hayatın kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?