Kpss'ye girerken yanımıza almayacaklarımız

tel toka ve kelebek toka takmayın.......lastik toka takın mağdur olursunuz

ya bu elkart/kent kart vb. tarzı şeyleri içeri alırlar değilmi mecburen almalılar yani dimi

bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum zaten varmış konu:)
yarın ben sınava gireceğim ve otobüs kartı götüremeyecekmiyim?bir de giyisilerde metal bulunmasın diye yazmışlar kağıttada..Afedersiniz südyenin içindede metal var ona ne çare bulacağız?Benim pantolonlarımın düğmeleri metal,eşofmanlarımın fermuarları metal ee o zaman düşünsenize herşey metal :)

Son düzenleme:

ya bu otobüs kartı meselesine ben de çok takıldım saat yok para yok araba yok mecbur otobüsle gidilcek de o kartı neremize sokup da gircez yasaksa anlamıyorum ya. bilen bir arkadaş açıklayabilirmi acaba yasak olup olmadığını bu kartların ?

kent kart tazrzı metalsiz olanları alıyorlar ama akbili almıyorlar
girdiğiniz okula da bağlık biraz bazısı abartıp tel tokayı bile çıkarttırıyor:26:
ama giysideki metalleri dert etmeyin her kıyaette oluyor çünkü fermuar düğme gibi detaylar.
zaten üstünüzü de elle arıyor bayan görevliler.
önemli olan takı olmaması.
gerçi alyansla girebiliyorsunuz yönetmeliğe göre.

demirsiz akbilleri alıyorlar ben öyle girmiştim temmuzda.kağıt para da lın.saat zaten sınıflarda oluyor ve zaten son yarım satte ve beş dakikada uyarı yapılıyor.bunlara çare bulunuyor da anahtarınızı bi yere bırakmanız gerekgüvenilir bi arkadaş bi komşu artık

benim yaşadığım şehirde akbil değil de kartlar var içine para doldurulan onların içinde de demir varmı yokmu bilmiyom. anahtarı da bişiyler yapcaz bakalım. ben daha girceğim okulun yerini bile bilmiyomya hayırlısı .
yarın buraya yazamazsam kesin kaybolmuşum demektir polisi arayın

bende yarın sabah gıdıcem sadece kalem ve su alcam yanıma yuruyerek gdecem zaten

ay metal metal demıssın ya aklıma korunma yontemlernden bırı geldı ondan kullananlar nolcek :)

kent kartları alırlar büyük ihtimal yani benim girdiğim oulda aldılar lisans kpssde.
bende yarın sabah gıdıcem sadece kalem ve su alcam yanıma yuruyerek gdecem zaten

kalemleri çöpe attırıyorlar sakın götürme kutuda veriyolar zaten kalem silgi burgu şeker bi de sorular zor gelir de ağlarsan diye kağıt peçete:)))
sadece su götürün ambalajını söküp.kimlik sınav giriş belgesi.kent kartınızı ve kağıt para da alın e yeter.başarılar şimdiden:)

ay metal metal demıssın ya aklıma korunma yontemlernden bırı geldı ondan kullananlar nolcek :)

güldürdün beni...
şaka bi yana bunlar pek önemli değil şöyle ki bugün önlisans mezunları girdi sorular sınavdan önce sızdırılmış diye az önce haberlerde izledim.neyin koruması o halde bunlar?zaten sabah da benim eşim girdi sınava beraber gittik yanımda bi adam karısını getirmiş diyor ki iptal olacak sınav boşuna giriyosun yanındaki de sus diye dürtüyor:26:anlam verememiştim ama çıktı kokusu.
zaten benim girdiğim sınavda da beyaz kalem vermişti soruları internete.
yani evet bu önlemler bi derece mantıkla açıklanabilir ama bunlar da olunca sorarlar adama bu nedir ne değildir diye.

geçtiğimiz yıllarda kızın birinin gözlüğünü almamışlar sınava, kız da yakını göremiyomuş sınav kağıdını görebilmek için eliyle yakınlaştırıp uzaklaştırmaya çalışırken görevli kopya muamelesi yapıp sınavını iptal etmiş

yok yavrum öyle bişey yapamazlar.o abartıdır emin ol.

valla herşeyi beklerim ösym den

ben burda yaşadığım bildiğim şeyleri yazsam kesin banlanırım:26:ben dört yıldır atama bekliyorum bi öğretmen adayı olarak ve başıma öyle şeyler geldi ki inanamazsın.ne var ki bazı şeyleri burda yazamıyorum.
ne demek istedğini anladım aynı fikirdeyim ama gözlük farklı bişey onda sorun etmezler.

Bu önlemleri 2010 kpss skandalından sonra getirdiler.Ben 2008 össye kocaman bir kalem kutusuyla kendi kalemlerimle girmiştim.Şimdi bir kalem veriyorlar yarı çürük, verdikleri silgi silmiyor resmen.Hayatımız için önemli sınavlara giriyoruz, sınavda da verdikleri silgi kalemle uğraşıyoruz.Girişteki saçma önlemleri saymıyorum bile.Sanki kalemle, silgiyle, tel tokayla, akbille kopya çekilecek.007 James Bond sandılar bizi heralde.

arkadaşlar bugün sınava girenlere geçmiş olsun,
yarın gireceklere de şimdiden başarılar diliyorum.

çok şükür, eşimle beni sınav yerlerimize bırakacak bir arkadaş bulduk.

benim girdiğim okulda(büyük bir üniversite) çok abartılı bir kontrol yoktu,
yani olması gerektiği kadar.
yanımda sadece kağıt para vardı, bir de alyansım,
normal bir üst araması yaptılar.
öyle takıya tokaya falan bakan olmadı,
kızların saçlarında tokalar duruyordu.
su şişelerindeki etiketleri zaten herkes çıkarmıştı,
uyarıya gerek yoktu.

eşimin girdiği okulda(lise) alyansını çıkarmasını istemişler.
tabi bu mümkün değil(giriş kağıdında yazıyor).
bu durumda takıya yokaya bakmışlar,
yani anladığım kadarıyla daha sıkı kontrol yapılmış.

işin özü, yanınızda kağıt para ve su dışında bir şey bulunmasın.
(otobüs kartlarının sorun olacağını zannetmiyorum).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…