Kpss'ye girerken yanımıza almayacaklarımız

Cumartesi günü yapılacak sınavda eşim Salon başkanı ben göZetmenim.aynı yasaklar bize de geçerli.arabayla gideceğiz anahtarı ne yapacağız.bir de işin komik tarafı kalem vs de yasak.ama sadece LGS lerde tükenmez kalem çıkıyor poşetten.Tahta kalemi hiçbirinde çıkmıyor.öğrenci ne zaman bitecek tahtaya yazılmasını istiyor.Bina sorumlusunun tavrı da önemli.geçen bir göZetmen arkadaşı alyansında minicik bir taş var diye almadı.

aa benim alyansımda 5 tane mınık pırlanta var almazlar mıki?

Turbandaki metal iğneyi aliyorlar ama o nolcak buradaki vurgun turban deil iğne polemikleri önlemek aşina on uyaridir

2012 LYS de benimde eşarbımda ki igneleri çıkartmamı istediler...
çıkartırsam eşarbım açılır dedim...önden baglarsın dedi....

İşin komik tarafı aynı sene bi ay önce falan YGS ye o esarpla ve o ignelerle girdim hiçte sorun olmadı...
Bazen bazı görevlilerin abarttıgını düşünüyorum...

Hatta o igneleri çıkartmamı isteyen bayan üstümü de ovalar gibi arayıp her yerimi sıkmıştı

Bu arada sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim

Son düzenleme:

Ben hep çantamla gidiyorum, çantayı öğretmenler odasında bırakıyorum. Şimdiye kadar sorun olmadı.

bunu bende merak esiyorum doğrusu....ist kart da mı yasak.....:26:

geçen yıl girdim ama yanımda biri vardı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.......

Lilrubacım ben en son alese girerken akbil ve anahtarlığımı da götürdüm görevli masaya bıraktırdı, dönüşte alırsın dedi ve bıraktığım yerde duruyodu aynen. Ben de kartalda girdim yavuz selim ortaokulunda. Sen hangi okulda gireceksin?

Teorikte yapılması gereken aranması gerektiği elbette ama görevliler çok dikkatli değil bu konuda malesef. Kpssde gözetmendim geçen yıl, eğitim bilimleri sınavının sonuna doğru cep telefonu çaldı. Görevli nasıl arama yapmışsa artık çocuk telle sınava girmiş.
Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/
Mağdur edebiyatı derken???? Görevli arayalım dedi de biz isyan mı çıkardık hanımefendi sözlerinize dikkat edin lütfen.

Çok ilginçmis ben alti üstü açıköğretim sınavına girerken kullaklar,baş,hatta cüzdanin içindeki paralara kadar çıkardilar hamile olduğum belli olduğu halde karnima kadar kontrol ettiler.adana ve ankarada iki yerdede girdim durum böyleydi. .kpssde aynı şekilde arandı o zaman uyarıda bulunun aramalara..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sözlerimin bilincindeyim, beni uyarmak size düşmez. Herkesin kendi görüşü ne yazıkki buna alışın. Gereksiz yere olay çıkarmayada çalışmayın.

Hiçbir şey alınmıyor dolmuş parası metal bozuk paraları bile almıyorlar kuru canımızla sınava giriyoruz sadece su o da şeffaf şişede olacak. araba anahtarı da metal olduğu için onu da almazlar, sınav görevlilerinin araba anahtarını bile almıyorlar güvenliğe bırakıp girdim geçen lys de.

Sözlerimin bilincindeyim, beni uyarmak size düşmez. Herkesin kendi görüşü ne yazıkki buna alışın. Gereksiz yere olay çıkarmayada çalışmayın.

Bu bir görüş belirtme değil saldırıdıdir. Sizin görüşünüz beni ilgilendirmez, suçlayıcı tavra büründüğünüzde bana söz hakkı doğar. Gereksiz yere olay çıkarttığımı düşünmüyorum.

Kesinlikle katiliyorum.
Ben de uyardim kendisini bir hak kaybi yasadiklarini dusunuyorlarsa sikayet edilmeli gerekli birimlere.
Bir kesimi suclayip magdur edebiyati yapiyorlar diyorsa bir digerinin de kalkip tepki vermesi cok normal.
Fikir belirtmek baska saygisizlik cok baska.
Nasil bir magdurluk yasayip edebiyatini yapmisiz aranma konusunda, ilintileyemedim ama.
İstedigimi soylerim, fikrime alissaniz iyi olur demek cok komik.

sizler hep sınava katılan taraftan yada gözetmen tarafından yorum yazmışsınz. ben de diğer acıdan, üst araması yapan güvenlik görevlisi olarak bir yorum yazayım..
her türlü - açık ortaokul, Açık lise, aöf, ygs, lys, mts- sınavda üst araması yaptım. hepiniz uygulamanın farklı olduğunu yazmışsınz. Malesef bu doğru. kimi arkadaş didik didij arayıp örneğin erkek adaylar lys ye katılırken bize verilen görev talimatında yazmamasına rağmen kemerleri çıkarttırırken kimisi de 'aman canııımm telefonla bile girse nolcak ki, sınavı geçersiz sayılır, kendi kaybeder' havasında.
ösym sınavlarında üst araması kolaylaştı iki senedir, sizi zorluyor ama yanınızda hiç bir şey getirmemeniz üst araması yaparken bizim açımızdan çok kolay oluyor. vakitten kazanıyorz. gelelim diğer sınavlara. Malesef açık ortaokul ve lise sınavlarında, mts de falan adaylardan bir kaçıyla muhakkak tartışma yaşıyoruz. yasak işte telefon neden zorluyorsun. neden ped paketine, sütyen içine, ıslak mendil paketine gizleyip kendini küçük duruma düşürüyorsn?
bir de başörtülü adaylarn üst araması var. bize verilen görevde başörtü üstünden kulak memeleri ve gerdanın kontrolü var. takı olmaması için. ama topuz kontrolü yok. ki zaten içinde düşündüğünüz gibi bir düzenek olsa bunu elle kontrolle tespit etmemiz mümkün değil...
kısaca üst araması yapan biz görevliler de, bu sınavın kurallarını belirleyenler de çifte standart uyguluyor. acı gerçek :/

💑💓

inasını çileen çıkarıyorlar tel tokamı kurcukluyo kadın lan ben sankı FBI den ajanım o kadar bı halt olsam u sınava gırmem başarılar

yazan oldumu bilimyorum ama sütyeninizin içine koyun anahtarlıgını falan cıkarıp ben paramı sütyenime koydum lysye girerken birde akbil alıyorlar sınava ben girdim yani gösterip bişey demediler

az önce tesadüf göz gezdirirken gördüm, kpss de yanınıda 1 adet te vesikalık fotoğraf olsun dıyor, dogru mu?

Son düzenleme:
hangi sitede diyor bunu?

hem memurlar nette gordum 2009 tarıhlı, sonra arastırdım 2010 tarıhınde gelırken getırılenler dıye, kalem sılgı foto yazmıs...
osym nın sayfasında da fotografınız hakkında salon gorevlısı tereddutlu ıse, sizden tekrar foto ısteyebılır, yanınızda bulundurun dıyor, ama hangı yılda demıs bılemıyorum..

eskıden hepsı serbesttı sılgı kalem takı toka vs. sımdı yasak ya belkı foto da ıstenmıyordur, son 2012-2013 kpss gırenler yardımcı olursa ıyı olur

2012 ve 2013 ikisinde de girdim ve öyle bişey istemediler. Şeffaf sisede şu (marka yazan kagit kopartilarak) , kimlik , sınav giriş belgesi, kağıt para, ve bulundugum şehrin otobüs kartıyla girdim ekstra bişey isteyen olmadı ama 2012 de kafamdaki tel tokaya yasak dediler salık sacla girmek zorunda kaldım. Bu sene de parmagimda Alyans var inşallah bişey demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…