- Konu Sahibi visneesuyu
-
Cumartesi günü yapılacak sınavda eşim Salon başkanı ben göZetmenim.aynı yasaklar bize de geçerli.arabayla gideceğiz anahtarı ne yapacağız.bir de işin komik tarafı kalem vs de yasak.ama sadece LGS lerde tükenmez kalem çıkıyor poşetten.Tahta kalemi hiçbirinde çıkmıyor.öğrenci ne zaman bitecek tahtaya yazılmasını istiyor.Bina sorumlusunun tavrı da önemli.geçen bir göZetmen arkadaşı alyansında minicik bir taş var diye almadı.
Turbandaki metal iğneyi aliyorlar ama o nolcak buradaki vurgun turban deil iğne polemikleri önlemek aşina on uyaridir
Cumartesi günü yapılacak sınavda eşim Salon başkanı ben göZetmenim.aynı yasaklar bize de geçerli.arabayla gideceğiz anahtarı ne yapacağız.bir de işin komik tarafı kalem vs de yasak.ama sadece LGS lerde tükenmez kalem çıkıyor poşetten.Tahta kalemi hiçbirinde çıkmıyor.öğrenci ne zaman bitecek tahtaya yazılmasını istiyor.Bina sorumlusunun tavrı da önemli.geçen bir göZetmen arkadaşı alyansında minicik bir taş var diye almadı.
bunu bende merak esiyorum doğrusu....ist kart da mı yasak.....:26:
geçen yıl girdim ama yanımda biri vardı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.......
Teorikte yapılması gereken aranması gerektiği elbette ama görevliler çok dikkatli değil bu konuda malesef. Kpssde gözetmendim geçen yıl, eğitim bilimleri sınavının sonuna doğru cep telefonu çaldı. Görevli nasıl arama yapmışsa artık çocuk telle sınava girmiş.Çöp Tokayi minicik küpeyi bozuk parayı almiyorlar ama bası bagli kızlarin türbanlarının altında ne olduguna kimse bakmiyo ki bazılarının tepesinde top mermisi kadar topuz oluyo. Oraya cep telefonu kulağına da kulaklık takip düzenek kuracak kadar geniş bi alan var. Bu yuzden ben çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Lys de salon baskaniydim beni bile didik didik aradılar hamile halimle ama bası bagli kızların türbanının altini kontrol eden olmadı.
Mağdur edebiyatı derken???? Görevli arayalım dedi de biz isyan mı çıkardık hanımefendi sözlerinize dikkat edin lütfen.Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/
Ben artık sınava giren degil sınavı yapan taraftayim ve bugüne kadar cok sınavda salon baskanı yada gözetmen oldum buraya gelinceye kadar alesti uds ydicok sınava girdim hiçbirinde kapalı kızların topuzunun arandığını gormedim
Teorikte yapılması gereken aranması gerektiği elbette ama görevliler çok dikkatli değil bu konuda malesef. Kpssde gözetmendim geçen yıl, eğitim bilimleri sınavının sonuna doğru cep telefonu çaldı. Görevli nasıl arama yapmışsa artık çocuk telle sınava girmiş.
Mağdur edebiyatı derken???? Görevli arayalım dedi de biz isyan mı çıkardık hanımefendi sözlerinize dikkat edin lütfen.
herkese merhaba,
başlıkta da yazdığım gibi; c.tesi sınav var ve yanımıza su hariç hiç bir şey alamıyoruz.
Çanta, saat, cüzdan, cep tel, takı... tamam almayalım.
ama, evimizin anahtarını da mı almayalım?
dolmuş ve metro kullanacağız, bozuk para (hadi bozuk parayı da çöpe atalım, yanımızda bulunmasın) ve akbil olmadan nasıl gidelim.
ya da arabası olanlar, her şeyi arabada bıraktılar diyelim, anahtarı da mı yanlarına almayacaklar.
valla bilemedim nasıl olacak.
sizler ne yapacaksınız???
Sözlerimin bilincindeyim, beni uyarmak size düşmez. Herkesin kendi görüşü ne yazıkki buna alışın. Gereksiz yere olay çıkarmayada çalışmayın.
Bu bir görüş belirtme değil saldırıdıdir. Sizin görüşünüz beni ilgilendirmez, suçlayıcı tavra büründüğünüzde bana söz hakkı doğar. Gereksiz yere olay çıkarttığımı düşünmüyorum.
2012 LYS de benimde eşarbımda ki igneleri çıkartmamı istediler...
çıkartırsam eşarbım açılır dedim...önden baglarsın dedi....
İşin komik tarafı aynı sene bi ay önce falan YGS ye o esarpla ve o ignelerle girdim hiçte sorun olmadı...
Bazen bazı görevlilerin abarttıgını düşünüyorum...
Hatta o igneleri çıkartmamı isteyen bayan üstümü de ovalar gibi arayıp her yerimi sıkmıştı
Bu arada sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim
az önce tesadüf göz gezdirirken gördüm, kpss de yanınıda 1 adet te vesikalık fotoğraf olsun dıyor, dogru mu?
hangi sitede diyor bunu?
hem memurlar nette gordum 2009 tarıhlı, sonra arastırdım 2010 tarıhınde gelırken getırılenler dıye, kalem sılgı foto yazmıs...
osym nın sayfasında da fotografınız hakkında salon gorevlısı tereddutlu ıse, sizden tekrar foto ısteyebılır, yanınızda bulundurun dıyor, ama hangı yılda demıs bılemıyorum..
eskıden hepsı serbesttı sılgı kalem takı toka vs. sımdı yasak ya belkı foto da ıstenmıyordur, son 2012-2013 kpss gırenler yardımcı olursa ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?