Kpss'ye girerken yanımıza almayacaklarımız

kırtasiye kutusundan paketli, sarılmış peçete çıktıya.
dedimki herhalde okunmuş pirinç koydular,
nasıl heyecanla açtım paketi:)

kutu iyiydi ya.
sadece tuzlu bir şey aradım.

bu konuda herkesi memnun etmek mümkün deği tabiki.

Konuyi hortlaticam ama akbil meselesini anlayamadim gercekten yasak mi yeni haberim oldu nasil gidicem nasil dönücem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanki suyun ustunde ki ambalajina kamera yerlestircez:)) kopya cekcez hersey yasak onu bile sokturuyolar

Konuyi hortlaticam ama akbil meselesini anlayamadim gercekten yasak mi yeni haberim oldu nasil gidicem nasil dönücem

bunu bende merak esiyorum doğrusu....ist kart da mı yasak.....:26:

geçen yıl girdim ama yanımda biri vardı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.......

bunu bende merak esiyorum doğrusu....ist kart da mı yasak.....:26:

geçen yıl girdim ama yanımda biri vardı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.......

Yani insan hayret ediyor inanamiyor:sly:

Çöp Tokayi minicik küpeyi bozuk parayı almiyorlar ama bası bagli kızlarin türbanlarının altında ne olduguna kimse bakmiyo ki bazılarının tepesinde top mermisi kadar topuz oluyo. Oraya cep telefonu kulağına da kulaklık takip düzenek kuracak kadar geniş bi alan var. Bu yuzden ben çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Lys de salon baskaniydim beni bile didik didik aradılar hamile halimle ama bası bagli kızların türbanının altini kontrol eden olmadı.

Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/

Ağzına sağlık, herkes üzerine alınmasın ama düzenek kurmaya müsait bir durum bluetooth kulaklık ile...ve onları didik didik arayan yok.

Peki ben araba anahtarımı nereme sokayım acaba ÖSYM??? Hadi kağıt para sütyene yada ayakkabı altına tıkıştırılır da anahtarı napıcam? İlla bebek gibi babamla mı gidicem pazar gün boyu oturum var adamcağızın suçu ne arabada beni beklemek zorunda gün boyu...

Canım bizim sınıfta öyle bir kız vardı eşarbının içinden kulaklığı takıp kopya çekiyordu yani gayet kolay bir yol yapılabilir son derece haklısın

Kağıt para alabiliyorsunuz, madeni para yasak. Ben de bugun acaba yelpaze serbest mi diye düşünmüştüm :)

Turbandaki metal iğneyi aliyorlar ama o nolcak buradaki vurgun turban deil iğne polemikleri önlemek aşina on uyaridir

Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/

Hanimlar gayet de kontrol ediliyoruz.
Kulaklarimizin icine kadar bakiyorlar.
Topuzu da kontrol ediyorlar.
Eger sizin girdiginiz sinavlarda guvenlik isini iyi yapamiyorsa bu onlarin sorunu.
Bir hak kaybiniz varsa "magdur edebiyatci"lariyla kendinizi kiyaslamadan sikayet ediniz gerekli birimlere.
Kolay gelsin.
Gonlunuzden gecen puaninizi alirsiniz insallah.

Hanimlar gayet de kontrol ediliyoruz.
Kulaklarimizin icine kadar bakiyorlar.
Topuzu da kontrol ediyorlar.
Eger sizin girdiginiz sinavlarda guvenlik isini iyi yapamiyorsa bu onlarin sorunu.
Bir hak kaybiniz varsa "magdur edebiyatci"lariyla kendinizi kiyaslamadan sikayet ediniz gerekli birimlere.
Kolay gelsin.
Gonlunuzden gecen puaninizi alirsiniz insallah.

Ben artık sınava giren degil sınavı yapan taraftayim ve bugüne kadar cok sınavda salon baskanı yada gözetmen oldum buraya gelinceye kadar alesti uds ydicok sınava girdim hiçbirinde kapalı kızların topuzunun arandığını gormedim

Sanırım sadece siz kontrol ediliyorsunuz (!) Şayet çevremden ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla birçok kişi bundan şikayetçi.

Yds'de de içeri hiçbir şey alamamışlardı. Yüzüklerimi bile çıkarttırdılar alyansa benzemiyor diye. Sadece kağıt para ile girdim taksiyle döndüm.
Yalnız dışarıda okul bahçesinde de emanetçi vardı. Bir iki lira karşılığında anahtar gibi şeyleri saklıyordu.

Aynı şekilde dönmeyi düşünüyorum.

Yanlış mı anladım acaba? Kalem, silgi, alyans , sınav yerlerine göre farklılık mı gosterıyor serbest yada yasak oluşu?

Yanlış mı anladım acaba? Kalem, silgi, alyans , sınav yerlerine göre farklılık mı gosterıyor serbest yada yasak oluşu?
Alyans yasak değil de, alyans olarak kullandığım yüzüğümü alyanstan saymadı. Yds, KPSS gibi sınavlarda kalemlik veriyorlar kalem silgi peçete şeker kalemtraş bulunan. O yüzden sokmak yasak.

Alyans yasak değil de, alyans olarak kullandığım yüzüğümü alyanstan saymadı. Yds, KPSS gibi sınavlarda kalemlik veriyorlar kalem silgi peçete şeker kalemtraş bulunan. O yüzden sokmak yasak.

aa bılmıyordum kalemliği, teşekkür ederim

bir su, bir ben gideriz artık

Sırf bu saçmalıklar yüzünden anamızla babamızla gidiyoruz. Yazık sıcağın alnında insanları bekletmek zorunda bırakıyorlar

Ama ne hikmetse yine kopya skandalları bitmek bilmiyor. Yahu adam gibi soru hazırlamayı bilmiyorlar ama ajan gibi arama yapıyorlar

2010da kopya yüzünden iptal ettiler 2012 de 4 soru iptal ettiler. Beyaz kalemin soruları verdiğini iddia edip ortalığı karıştırdılar

Gülelim mi ağlayalım mı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…