- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
- Konu Sahibi visneesuyu
-
Konuyi hortlaticam ama akbil meselesini anlayamadim gercekten yasak mi yeni haberim oldu nasil gidicem nasil dönücem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu bende merak esiyorum doğrusu....ist kart da mı yasak.....:26:
geçen yıl girdim ama yanımda biri vardı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.......
Çöp Tokayi minicik küpeyi bozuk parayı almiyorlar ama bası bagli kızlarin türbanlarının altında ne olduguna kimse bakmiyo ki bazılarının tepesinde top mermisi kadar topuz oluyo. Oraya cep telefonu kulağına da kulaklık takip düzenek kuracak kadar geniş bi alan var. Bu yuzden ben çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Lys de salon baskaniydim beni bile didik didik aradılar hamile halimle ama bası bagli kızların türbanının altini kontrol eden olmadı.
Çöp Tokayi minicik küpeyi bozuk parayı almiyorlar ama bası bagli kızlarin türbanlarının altında ne olduguna kimse bakmiyo ki bazılarının tepesinde top mermisi kadar topuz oluyo. Oraya cep telefonu kulağına da kulaklık takip düzenek kuracak kadar geniş bi alan var. Bu yuzden ben çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Lys de salon baskaniydim beni bile didik didik aradılar hamile halimle ama bası bagli kızların türbanının altini kontrol eden olmadı.
Canım bizim sınıfta öyle bir kız vardı eşarbının içinden kulaklığı takıp kopya çekiyordu yani gayet kolay bir yol yapılabilir son derece haklısınÇöp Tokayi minicik küpeyi bozuk parayı almiyorlar ama bası bagli kızlarin türbanlarının altında ne olduguna kimse bakmiyo ki bazılarının tepesinde top mermisi kadar topuz oluyo. Oraya cep telefonu kulağına da kulaklık takip düzenek kuracak kadar geniş bi alan var. Bu yuzden ben çifte standart uygulandığını düşünüyorum. Lys de salon baskaniydim beni bile didik didik aradılar hamile halimle ama bası bagli kızların türbanının altini kontrol eden olmadı.
Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/
Size yerden göğe kadar katılıyorum. Üzerine birde mağdur edebiyatları yokmuuu :/
Hanimlar gayet de kontrol ediliyoruz.
Kulaklarimizin icine kadar bakiyorlar.
Topuzu da kontrol ediyorlar.
Eger sizin girdiginiz sinavlarda guvenlik isini iyi yapamiyorsa bu onlarin sorunu.
Bir hak kaybiniz varsa "magdur edebiyatci"lariyla kendinizi kiyaslamadan sikayet ediniz gerekli birimlere.
Kolay gelsin.
Gonlunuzden gecen puaninizi alirsiniz insallah.
Hanimlar gayet de kontrol ediliyoruz.
Kulaklarimizin icine kadar bakiyorlar.
Topuzu da kontrol ediyorlar.
Eger sizin girdiginiz sinavlarda guvenlik isini iyi yapamiyorsa bu onlarin sorunu.
Bir hak kaybiniz varsa "magdur edebiyatci"lariyla kendinizi kiyaslamadan sikayet ediniz gerekli birimlere.
Kolay gelsin.
Gonlunuzden gecen puaninizi alirsiniz insallah.
Alyans yasak değil de, alyans olarak kullandığım yüzüğümü alyanstan saymadı. Yds, KPSS gibi sınavlarda kalemlik veriyorlar kalem silgi peçete şeker kalemtraş bulunan. O yüzden sokmak yasak.Yanlış mı anladım acaba? Kalem, silgi, alyans , sınav yerlerine göre farklılık mı gosterıyor serbest yada yasak oluşu?
Alyans yasak değil de, alyans olarak kullandığım yüzüğümü alyanstan saymadı. Yds, KPSS gibi sınavlarda kalemlik veriyorlar kalem silgi peçete şeker kalemtraş bulunan. O yüzden sokmak yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?