kredi borçlarım...evlilik..kim haklı

Tebrik ederim gercekten. 20bine nasil hallettiniz? Burdada okuyunca hep sasiriyorum boyle meblaglari

siz bu insanla gelecek kurmayı düşünüyorsanız ciddi risk alıyorsunuz demektir
bakın size kendimden örnek vereyim
benim eşim ve ailesi para tutumu anlamında ciddilerdir
benim için ise paranın bi önemi yoktur, önemli olan birlikte mutlu olmaktır(bu arada eşime benden önceki kız arkadaşı sen çok pintisin demiş)
biz evlenirken bütün herşeyi ortak aldık
gelinliğime kadar kendim diktirdim(eşime damatlık bakarken kv benim ödemem gerektiğini ima etmişti)
düğünde ailesi sadece 1 set taktı
neyse ben bunların hiç birine takılmadım
eşimden para pul hiç bir şey talep etmedim.ondan sadece başımı güvenle omzuna yaslayabileceğim,sırtımı hiç düşünmeden kendisine dönebileceğim birisi olmasını, çok şükür çalışan biri olduğum için ondan maddi anlamda bişey beklemediğimi her zaman söyledim
tabi eşim bu duruma çok mutlu oldu
şimdiki durumumuza gelirsek; evin elektrik faturası hariç tüm fatura aidatlarını, mutfak masrafını, market ihtiyaçlarını, kızımın özel okul taksitini,araba kredisini,kızımın dr ilaç masraflarını, kızıma ait kıyafet vb bütün masraflarını ben ödüyorum. eşim annesine aldığı yazlığın kredisini ve elektrik faturasını ödüyor.sonuç durmadan bişeyler yapmak için debelenen ben, idare eden ben, herşeye koşturan ben....
ve 3 gündür konuşmuyoruz. sebep mi?işyerim için yaptığım harcamalar nedeniyle kredi kartımın tamamını ödeyemedim(önümüzdeki ay bu paraları işyerimden alacağım). bu nedenle kredi çekip ortak hesaba yatırdığım paradan bi miktar çektim ki işyer paramı yatırınca ben de hesaba parayı yatıracağım. vay efendim ben ona söylemeden nasıl hesaptan para çekermişim.
kısaca size söyleyeceğim tek şey şu:çok iyi düşünün
benim gibi sinir krizleri geçirmek istemiyorsanız, günde 3 tane yüksek dozda antidepresan almak istemiyorsanız, yıpranmak istemiyorsanız çooooook iyi düşünün

Cok haklisiniz boylelerine boyun egmemek lazim, cok iyi haddini bildirmissiniz.

Okuyamadım araları ama bu nasıl bir tavır

Borcunuz varsa var yani al bu parayı kapat düğünü makul yaparız vs diyeceğine dediğine bak

Böyle bir adam daha görmüştüm de ağzım açık kalmıştı

Evlenmişler eşinin evlilik öncesi trafik kazasından kaynaklı mahkemenin ödenmesine karar verdiği miktarı Abi'n ödesin o evlenmeden önce olan kaza demiş adam
Kadın da çalışıyor. Adam daha önce araba alalım diye kızın abisinden borç almış ama bu parayı Abi'n ödesin derken utanmamış bile

Sonra da borcu ödememiş ödeştik say vs demiş

arkadaşım evlendiğiniz zaman sen ondan bir sebeple para istediğinde paramı yiyorsun da der bu adam.. madem 70bin tl.si var dünyanın işi yapılır o parayla.. üstüne para da kalır ayrıca düğünde gelecek altınlar var.. neyin hesabını yapıyor ben anlamadım..
daha evlenmeden üçün beyin hesabını yapan adam evlenince sana ne kadar sağlıklı bi hayat sunabilir bilemiyorum..

Sanada masallah arkadasim. Benim sadece balayi 11bin tuttu
Benim de bi sürü hayalim vardı yurtdışı balayı gelinlik iyi olsun yüzük falan hepsine de ok demişti ama bu borç konusunda böyle yapıyor işte tavrı da bu .sanırım ailem borcumu ödesin başka hiçbişey ödemesin herşeyi kendimiz yapalım dememe bozuldu ama ben düğünden de vazgeçmiştim sendeki para yeter dedim ben de kendime düşeni kredi çekerim sen ne dersen dedim

Dediği de şu ben senden hiçbişeyimi saklamadım olan paramı biliyosun seninse borcun var para idaresi bilmiypsun soru işaretleri var aklomda evlilik konusunda aslında benim olması gerekirken bakarmısınız o diyor bunu

Sende haklisin guzelim. Insaniz hayaller kuruyoruz. Sana dusen nisan ve yatak odasi mutfaktir. Yani hepsinide erkekten beklememek lazim. Oda diger seyleri yapmali bana gore.

Dugundur ev esyalari mobilyalar balayi altin vs.

Benim paraya mı çökeceksin diyen insandan soğurdum ben olsam. benim de 3 yıl çıktığım kişi aynı böyle tavırlardaydı ben soğumuştum sonunda. şimdiden böyle konuşan evliyken daha saygısız olur diye düşünüyorum.

Tebrik ederim gercekten. 20bine nasil hallettiniz? Burdada okuyunca hep sasiriyorum boyle meblaglari
Canım önemli olan huzur mutluluk olduğunu bildiğin sürece meblağ düşüyor. Beyaz eşyalarımı 4 parçası 3 bine aldım vestelin en uygunlarından seçtim. Mobilyaları sadece yatak odası yemek takımı ve oturma odası aldım. Misafire ayrı oda almadım ilk başta. Onların da toplamı 8.5 tuttu rapsodi Mobilya dan. Fotoğraf çekimi 750ye de yapan vardı 400 é de ben 400 olanı istedim. Gelinlik kiraladım 1000 tlye satın almadım kına kıyafetini de gelinliğin yanında verilenden aldım ayrıca para vermedim. Gelinlik kadar gösterişli olanları da vardı ama ücretsiz olanı tercih ettim. Gelin ayakkabım 45 TL idi. Kuaför de 250 liraya yapan da vardı 150 ye de. Tabiki 150 olana gittim gelenlerle birlikte 400 tuttu. Balayını tatil sepetinden 5 yıldızlı otel ve 1000 liraya yaptık.
Perdelerimi pazardan yaptırdım Zebra Perde bütün evin perdesi 1000 tl o tuttu. Halılarda 1000 tl tuttu İşte o da yine en uygunlarından. Yemek takımı Güral porselenin setleri migrosa geliyor 50 lira gibi bişeydi. Ivır zıvır o tarz şeyleri öyle tamamladım hep.
Yani hiçbişeyde zora sokmayınca gayet yeterli oluyor 20-30 bin. Eksik olanı eksik bıraktım zamanla zamanla alıyoruz şimdi eksikleri.

Gule gule oturun evinizde. Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…