- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Ödeyeceğiniz taksit miktarını biliyor musunuz?Benim bildiğim 60 bin biz çıkardık geri kalanı babası getirdi
Biz de aydan aya geri ödeyeceğiz
En azından bana söylenen bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödeyeceğiniz taksit miktarını biliyor musunuz?Benim bildiğim 60 bin biz çıkardık geri kalanı babası getirdi
Evet aylık 1500 ödeyeceğizÖdeyeceğiniz taksit miktarını biliyor musunuz?
Sizin yerinizde olsam gider bütçesini kalem kalem takip ederim.Evet aylık 1500 ödeyeceğiz
Toplamda 97.500 alındı
Uçtu uçtu kaç oldu? :)))
Çok mantıklı kiDüşünmeye bile gerek yok tabi ki kredi. Kredi çekip altın alanlar varkredi sabit kalacakken altın sürekli artacak ... eşiniz de ilginçmiş doğrusu
Bir robot süpürge aldım 6700 liraya hepsiburadadan. 2 hafta sonra aynı robot 4500 e düştü. Sinirlerim nasıl zıpladı anlatamam, yeni atlattım kazığıBende seyde var mesela ucuz bir butik magaza falan kesfedeyim yada krem kozmetik falan farketmez 6 aya adamlar alip yuruyor,fiyatlar ucuyor
Bir kendime hayrim yok![]()
Yazma yazma carpintim tutuyorBir robot süpürge aldım 6700 liraya hepsiburadadan. 2 hafta sonra aynı robot 4500 e düştü. Sinirlerim nasıl zıpladı anlatamam, yeni atlattım kazığı![]()
Çok enteresan yaBenim bildiğim 60 bin biz çıkardık geri kalanı babası getirdi
Bir robot süpürge aldım 6700 liraya hepsiburadadan. 2 hafta sonra aynı robot 4500 e düştü. Sinirlerim nasıl zıpladı anlatamam, yeni atlattım kazığı![]()
Çok büyük olasılıkla size altın borç verecek kişi zaten kayinpederinizdi.Verecegi paranın değer kaybetmesini istemedigi için altın olarak geri istiyordu..sizin verdiğiniz tepki nedeniyle geri adım atıp TL olarak vermeyi kabul etmişlerdir
Kızlar merhabalar
BiZim bir ev alma niyetimiz var elimizdeki birikim haricinde 110 bin TL ye ihtiyacımız var. Eşimin annesi 10 sene altın borçlanıp oturdukları evlerini almışlar aylık 2 3 tane olarak ödemişler. Eşim bizde öyle yapalım diyor hatta 185 tane altın alabilecek kadar kişilerle konuşmuş anlaşmışlar. Ancak ben Kredi çekilmesini aylık borcumuzu bilerek ödeme yapma tarafındayım . Çünkü altın 6 ayda yaklaşık 2 katı arttı koronanın da etkisiyle. Borcum ödesekte hep artışta olacak hiç bitmeyecek bi karanlık gibi. Bankanın faizi var evet ama en azından ödedikçe azalarak bitecek. Ben altın kazanmıyorum ki altın borçlanayım TL kazanıyorsan TL borçlan diyorum . Yine 2 katına çıkarsa evi satsan da ödeyemezsin diyorum . O bankaya ödeyeceği faizden hesaplama yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve eğer benimle aynı düşüncedeyseniz ikna edici yönlerini yazarsanız onları da söylerim belki biri kalanını değişmesinde etkili olur .
Ben benimkinden çok memnunum.Konu dışı ama supurgeden memnun musunuz:)ben de almak istiyorum ama emin olamıyorum