- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Aynen cnm ama bankaci diyede aman aman almiyo 3 aliyo zatn kaynpeder kesin yardim ederm diyosa girmeli o topa cunku benm babam hic birakmadan her ay veriyor. Bide iki kisinin calismasi lazm. Ozman daha kolay olurYalnız arkadaşın esi bankacıymış sizin elinize ayda 600 kalıyor,arkadaşa daha fazla kalıyordur ki sizin kayınpederde para yardımı yapmaya gönüllü değil bekleyin dediğine göre.
Bekleyin değil bekleyin demediYalnız arkadaşın esi bankacıymış sizin elinize ayda 600 kalıyor,arkadaşa daha fazla kalıyordur bence ki sizin kayınpederde para yardımı yapmaya gönüllü değil bekleyin dediğine göre.
Yapan varmis ve gayet memnunmus burdan yetkili mercilere duyrulur
Zaten çok yüksek demedim ama size 1500 kalıyor geriye baban vermemiş olsa,ama konu sahibine 600 kalacak canım,babada gönüllü değil vermeye zaten ayda 600 lira geçim zor olur.Aynen cnm ama bankaci diyede aman aman almiyo 3 aliyo zatn kaynpeder kesin yardim ederm diyosa girmeli o topa cunku benm babam hic birakmadan her ay veriyor. Bide iki kisinin calismasi lazm. Ozman daha kolay olur
Siz ne diyorsunuz peki ne yapilmaliBorç ödemek kolay sanıyorsun 8yıl az değil ev sahibi olursun ama o evde oturacak bir evliliğin kalırmı bilmem çeken bilir 6yıldır ev borcu ödüyorum ki gelirim sizinkinden fazla ama istediğin şeyi almayı hep ertelemekten vazgeçmek zorunda kalmaktan bıkacaksın ki bu 8 yıl içerisinde birde çocuk yapacaksın huzurlu yaşammı ev mi diye sorarsan huzur seçerim büyük sözü dinlemek lazım bence başkasının ipiyle kuyuya inilmez bir abla nasihatı
Nerden cikariyorsunuz gönüllülk mevzusunu Allah aşkına:) neden biseyleri okumadan anlamadan yorum yaparlar insanlar hic anlayamiyorum tuhafsiniz gercektenZaten çok yüksek demedim ama size 1500 kalıyor geriye baban vermemiş olsa,ama konu sahibine 600 kalacak canım,babada gönüllü değil vermeye zaten ayda 600 lira geçim zor olur.
Orta sayfada mesaj da yazdım sanırım görmediniz ama almayın nişanlıyken ev hadi geçinmeyi geçtim ama dünyanın binbir türlü hali var olası bir boşanma olsa o evde hiçbir hakkın olmayacak,evlendikten sonra alın evi o zaman fark etmez,1-2 sene mesela birikmiş altın var diyorsun düğünde takılanlarıda üzerine koyun bankaya atın orada değerlenir bakarsın maaşıda yükselir o zaman alırsınız.Bekleyin değil bekleyin demedi
İlk mesajda ne yazmıştınız kirada oturun diyor 3-4 sene sonra ev alalım bu lafın anlamı şudur benden 3-4 sene birşey beklemeyin.Nerden cikariyorsunuz gönüllülk mevzusunu Allah aşkına:) neden biseyleri okumadan anlamadan yorum yaparlar insanlar hic anlayamiyorum tuhafsiniz gercekten
ben kimseye gaz vermıyorum canım konu sahibine söyledim olmayacağını o başka bı konu sen yorma tatlı kafanıMarketle pazar arasında çok da fark yok ki artık. Millet bas bas bağırıyor çitfçi ile hal ve pazar arasındaki uçurumdan..
Ayrıca sizin basbaya tuzunuz kuruymuş. Bırakın konu sahibine gaz vermeyi de geçim sıkıntısını bilenler bilgilendirsin..
Maaş yüksek olsa yine olabilir ama zaten kredisiz bile o maaş zor yeter. Kızımız hayaller aleminde yakında uyanır
Arkadasım İstanbul da altı yıl yaşadım yedinci yılımda dogudayım daha bunu bile anlamamişsın aman sen sen ıyi bil ekonomiyi de bizim gibi bilmeyenlere ogret hangi tek doğrudan bahsediyorsun ayrıca ekonomiyle sigarayı aynı örneklemede kullandın ya pes bende daha bısey demiyorum çünkü seni anlamak anlmamak değil mevzu mevzu cok bilmek bende diyorum konu sahibine 600 lırayla geçinmek mümkün değil yanı sanki gecınılır demişim gibi konusuyorsun ben sana sadece zam dedim zam kapiş dur bıde duzeltıyım ben İstanbullu değilim doğulu da değilim evlilik münasebetiyle yaşadığım yerler yanı eşimin işi dolayısıyla onuda soylıyım de yine cevap hakkı doğmasınEkonomi bir bilimdir. Doktor geçinemiyor asgari ücretli geçiniyor falan demeniz buradan komik görünüyor bilginiz olsun.
Bu söylediğiniz neye benziyor biliyor musunuz? komşum çok sigara içiyor ama çok sağlıklı. Diğer komşun ise hiç kullanmadı ama akciğer kanseri. Yani sigara içmesini bilene aslında zararlı değildir demek gibi bişey :) :) :) Ben size doğru neyse onu söylüyorum ve doğru tektir!!
İyi günler dilerim size çünkü karşımda beni anlamaya çalışan birini göremiyorum be yazıkki. Son msj.
Ekleme: doğunun ili diyen sizdiniz şimdi istanbullu olmuşsunuz sevindim.
Valla patates ben evlendiğinde 75 kuruş falandı şimdi en son pazardan 1.25 e aldım 7 yıllık evlıyım eşim o zaman 3200 alıyordu şimdi 5000 binden biraz fazla ha bide ben marketten değil pazardan alıyorum belki ondan da farkedıyor olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?