- 8 Nisan 2017
- 131
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mycroftholmes
-
Çözüm ne ınan bilmiyorum.. Iyiydim birkaç aydır gücümü nesemi kazanmıştım.. fakat anladım ki en ufak sıkıntı beni başa götürüyor.Bence bi uzmanla gorusmelisin evet buraya yazmak sana iyi gelicektir biz herzaman birbirimize destek olan buyuk bi aileyiz ama psikolojik destek almalisin diye dusunuyorum.Yalniz kalmak kendini dunyadan soyutlamak çözum deil
Yaa..Inşallah çabucak geçer bu günler ve güçlenerek çıkarızo kadar iyi anlıyorum ki seni .. ben de aynı durumdayım
Cozumu sen bilmedigin icin destek gerekiyo ya psikiyatri bu yuzden var.Çözüm ne ınan bilmiyorum.. Iyiydim birkaç aydır gücümü nesemi kazanmıştım.. fakat anladım ki en ufak sıkıntı beni başa götürüyor.
Hergun sabah uyandiginda pencereni ac derin derin nefes al ve ben gucluyum ben iyiyim ve bu dunyahi cok seviyorum de.Nefes egzersizleri cok onemli zira bende cok ise yaramisti.Surekli mutluyum diyerek kendine telkinlerde bulun.Umarim ise yarar.Yaa..Inşallah çabucak geçer bu günler ve güçlenerek çıkarız
Bu bahsettiğim süreçte yapmaya çalıştım. Kendimi onarmaya çalıştım. Işe de yaradı bir çoğu fakat yaşadıkça görüyorum ki geçmiş hayal kirikliklarim yeni yaşantımı yönlendiriyor. Onlardan kalan korku güvensizlik tahammülsüzlük simdimi şekillendiriyor.Cozumu sen bilmedigin icin destek gerekiyo ya psikiyatri bu yuzden var.
Hergun sabah uyandiginda pencereni ac derin derin nefes al ve ben gucluyum ben iyiyim ve bu dunyahi cok seviyorum de.Nefes egzersizleri cok onemli zira bende cok ise yaramisti.Surekli mutluyum diyerek kendine telkinlerde bulun.Umarim ise yarar.
Ya bu yanlis ama gecmisinde olan kotu olaylara gore gelecegini sekillendirmemelisin.Bu bahsettiğim süreçte yapmaya çalıştım. Kendimi onarmaya çalıştım. Işe de yaradı bir çoğu fakat yaşadıkça görüyorum ki geçmiş hayal kirikliklarim yeni yaşantımı yönlendiriyor. Onlardan kalan korku güvensizlik tahammülsüzlük simdimi şekillendiriyor.
Elbette öyledir.Herkesin hayatında bazı zor dönemleri olmuştur,hayal kırıklıkları,mutsuzlukları...Yaşadıklarını yalnız sen yaşadın sanma...Enazından bunu düşün.Toparlanmaya çalış.Herkes ilk sevdiği,ilk çıktığı ile evlenemiyor.Hayat insana kötü sürprizler kadar iyi süprizler de sunuyor.Hiçbir acı hiçbir dert kalıcı değil.Ben böyle durumlarda "Allahım sen sağlık ile imtihan etme.Gerisi geçer gider."die dua ederim.Bol bol dua et.Mezun olmuşsun.İş hayatına atılırsan daha güzel olur herşey inşallah..
Insanlara pek tahammülüm kalmadı. Arkadaşlarım var çok şükür iyi hoş. Ama ailemde degistirmedigim ve bana zarar veren cok şey var.Insan iliskilerine guveniyorsan yalnız kalmaman lazim. Su an ihtiyacın olan en son sey yalnizlik.
Evet ama elimde değil. Diyorum ya en ufak olumsuzluk bana gecmiste yaşadığım hayal kırıklıklarını anımsatıyor. Ve direk kaybedenler kulübüne bağlıyorum. Hüzün kaplıyor içimi. Aşamıyorum.Ya bu yanlis ama gecmisinde olan kotu olaylara gore gelecegini sekillendirmemelisin.
Destek almalisin atlatmak icin.Fiziki olarak nasi hasta olabiliyosak ruhen hasta olmamizda cok sıradan bu yuzden doktora gitmelisinEvet ama elimde değil. Diyorum ya en ufak olumsuzluk bana gecmiste yaşadığım hayal kırıklıklarını anımsatıyor. Ve direk kaybedenler kulübüne bağlıyorum. Hüzün kaplıyor içimi. Aşamıyorum.
Herkese iyi akşamlar
Büyümek mi bu kadar sancılı olan? Içimde bir yerlerde bir boşluk var. Hayatımda bir yerlerde bir çatlak var. Mutsuzum. Tahammulsuzum insanlara. Özellikle aileme.
24 yaşındayım hayatım boyunca neşeli, pek birşeyi kafaya takmayan biriydim. Sevmeye sevilmeye tutkundum. 7 ay önce aşık olduğum evlenme yolunda olduğum insan beni bırakıp gitti, hayallerim emeklerim sevgim hepsi onulmaz yaralar aldı ve nihayetinde yok oldular.
Aylarca depresyondaydim, ilaç kullandım, kilo aldım. Yalnız yaşıyorum yalnizlikla terapi ettim kendimi. Iyilestim de. Ya da öyle sandım.
Şimdi öyle tahammülsüz bir insan oldum çıktım ki. En ufak hayal kirikligim beni eski günlere götürüyor, hayatı sorgulatiyor. Mezun oluyorum oradan ayrı bir belirsizlik var. Başım catliyor, ruhum sıkılıyor. Kendimi kaybetmiş hissediyorum elimi attığım herşey kuruyor sanki. Hevesle heyecanla çıkılan yollarim çıkmaz sokakmis. Nasıl geçecek bunlar?
Babam.. yapı olarak aceleci ve bizi yönlendirmeyi seven bir insan. Bugün mezuniyet torenim vardı. Herkes heyecanlı tabi. Bende. Tören bitti fotoğraf çekiliyor insanlar. Bende annemle babamla çekildim başladı tamam hadi gidelim söylenip duruyor. Bir dedi iki dedi. Arkadaşlarımla fotoğraf cekilecegim hadi kizimm hadi kızım boğdu beni. Bende lanet olsun deyip çıktım. Zehir etti günümü içime. Tepki verdim konuşmuyorum ama değişecek mi hayır. Umudum yok.
Uzun yazdım. Asıl sorunum şu ki, yaşadığım en ufak olumsuzluk bana eski hzuunlerimi hayal kirikliklarimi hatırlatıyor ve depresif bir hal alıyorum. Hayata korkuyla bakıyorum. Yikiliyorum. Yoruldum artık.
Bulamıyorum çıkış yolunu. Kendi içimde debelenip duruyorum. Huzursuzum. Herşeyin normal ve yerli yerinde olduğu bir güne uyanmak istiyorum.Benzer durumdayiz. Bende bugun doktum icimi, cok guzel oneriler geldi
Yolun cok basindasin. Is buldukca, hayatta ilerledikce daha farkli hissedeceksin.
Ben cok derin kirginliklar yasadim. Ama su anki kdr mutsuz hic olmadim. Eksigi ariyorum. Neyi farkli yaptigimi ariyorum aileni degistiremezsin, ama birlikte yasamayi ogrenebilirsin. Tum bunlarla basedip cokta mutsuz olmayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?