- Konu Sahibi Mycroftholmes
-
Bulamıyorum çıkış yolunu. Kendi içimde debelenip duruyorum. Huzursuzum. Herşeyin normal ve yerli yerinde olduğu bir güne uyanmak istiyorum.
Arkasından aglamıyorum artık atlattım o günleri. Fakat bana kalan güvensizlik, hüzün, kaybetmiş olmak hissi oldu. Bu da yaşam kalitemi ciddi şekilde etkiliyor.Ne güzel gençsin daha..önünde güzel bir hayat var ..bugünleri çok ararsın sonra ..bende o yaşlarımı bir hıyarın arkasından ağlayarak geçirdim şimdi çok pişmanım .
Çok istiyorum. Inan. Birden bişey oluyor ben hooop başa dönüyorum. Atlatmak istiyorum bu günleri. Hayatımda herşey yerli yerinde olsun huzur olsun sevgi olsun güven olsun istiyorumAsla boyle bsy olmayacak ne kdr mutlu olmak istiyorsak o kdr olacagiz. Cabaladigimiz kdr. Bazen dusundugumuzden zor bazen kolay olacak.
Ama mutluluk ne kdr zor gelirse o kdr kiymetli ve guzel oluyor. Sabir. Hepsi gecicek..
Çok istiyorum. Inan. Birden bişey oluyor ben hooop başa dönüyorum. Atlatmak istiyorum bu günleri. Hayatımda herşey yerli yerinde olsun huzur olsun sevgi olsun güven olsun istiyorum
Çabalıyorum. Güzel günleri bekliyorum.Adim adim olacak.
Inanin herseyin bir sonu var.
Ama brz sabir zaman. Ve kucuk seylerden mutlu olabilme becerisine bakiyor. Bugunu guzel bir yonuyle hatirlamaya calisin olurmu.
Allah görüyor herşeyi. Zira O'na havale ettim.Insanlarin duygulariyla oynayip terk eden böyle hallere koyan insanlardan nefret ediyorum
Allah görüyor herşeyi. Zira O'na havale ettim.
Gönülden amin diyorumEn iyisini yapiyorsunuz dilerim bugünleri unuturacak sizi hatta simartacak birini bulursunuz ve o kiside mutlulugunuzu görüp kiskanir
Gönülden amin diyorum
Ne güzel söylediniz
Çünkü zamanında bende terkedilmiştim
Amin çok sağolunEn iyisini yapiyorsunuz dilerim bugünleri unuturacak sizi hatta simartacak birini bulursunuz ve o kiside mutlulugunuzu görüp kiskanir
maBen babama lanet olsun diyeceğim o keple kovalardı beni
Babama lanet olsun demedim içimden dedimAma şu an doğru düzgün bir fotografim yok mezuniyetime dair. Ve yaşadığım sinir bozukluğu da yanıma kaldı. Sağolsun güzel destek oldu.
ma
Ayri şehirde okuyorum ve tek yaşıyorumAilenle mi yasıyorsun ayrı sehırde mı okuyorsun ?
Ayri şehirde okuyorum ve tek yaşıyorum
Mezun oldum. Yani artık ailemin bulunduğu şehirde yaşayacağım.O zaman ona aynen devam et. Ailemi seviyorum fakat bazı sebeplerden dolayı onlarla yaşamak ıstemıyorum. Ben de senınle aynı durumdayım bir arada oldugun zaman daha cok yıpratacaklar. Malesef aile kavramı böyle garip bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?