Kronik mutsuzluk

Ne güzel gençsin daha..önünde güzel bir hayat var ..bugünleri çok ararsın sonra ..bende o yaşlarımı bir hıyarın arkasından ağlayarak geçirdim şimdi çok pişmanım .

Bulamıyorum çıkış yolunu. Kendi içimde debelenip duruyorum. Huzursuzum. Herşeyin normal ve yerli yerinde olduğu bir güne uyanmak istiyorum.

Asla boyle bsy olmayacak ne kdr mutlu olmak istiyorsak o kdr olacagiz. Cabaladigimiz kdr. Bazen dusundugumuzden zor bazen kolay olacak.
Ama mutluluk ne kdr zor gelirse o kdr kiymetli ve guzel oluyor. Sabir. Hepsi gecicek..

Ne güzel gençsin daha..önünde güzel bir hayat var ..bugünleri çok ararsın sonra ..bende o yaşlarımı bir hıyarın arkasından ağlayarak geçirdim şimdi çok pişmanım .
Arkasından aglamıyorum artık atlattım o günleri. Fakat bana kalan güvensizlik, hüzün, kaybetmiş olmak hissi oldu. Bu da yaşam kalitemi ciddi şekilde etkiliyor.

Asla boyle bsy olmayacak ne kdr mutlu olmak istiyorsak o kdr olacagiz. Cabaladigimiz kdr. Bazen dusundugumuzden zor bazen kolay olacak.
Ama mutluluk ne kdr zor gelirse o kdr kiymetli ve guzel oluyor. Sabir. Hepsi gecicek..
Çok istiyorum. Inan. Birden bişey oluyor ben hooop başa dönüyorum. Atlatmak istiyorum bu günleri. Hayatımda herşey yerli yerinde olsun huzur olsun sevgi olsun güven olsun istiyorum

Çok istiyorum. Inan. Birden bişey oluyor ben hooop başa dönüyorum. Atlatmak istiyorum bu günleri. Hayatımda herşey yerli yerinde olsun huzur olsun sevgi olsun güven olsun istiyorum

Adim adim olacak.
Inanin herseyin bir sonu var.
Ama brz sabir zaman. Ve kucuk seylerden mutlu olabilme becerisine bakiyor. Bugunu guzel bir yonuyle hatirlamaya calisin olurmu.

Babama lanet olsun demedim içimden dedim Ama şu an doğru düzgün bir fotografim yok mezuniyetime dair. Ve yaşadığım sinir bozukluğu da yanıma kaldı. Sağolsun güzel destek oldu.

ma

Ailenle mi yasıyorsun ayrı sehırde mı okuyorsun ?

Ayri şehirde okuyorum ve tek yaşıyorum

O zaman ona aynen devam et. Ailemi seviyorum fakat bazı sebeplerden dolayı onlarla yaşamak ıstemıyorum. Ben de senınle aynı durumdayım bir arada oldugun zaman daha cok yıpratacaklar. Malesef aile kavramı böyle garip bir şey.

Mezun oldum. Yani artık ailemin bulunduğu şehirde yaşayacağım.

Bende ailemi çok seviyorum çok şanslıyım böyle temiz insanlar oldukları için. Fakat beni tüketen huyları var özellikle babamın. Degistirebilsem keşke.

D vitamini eksikliği depresyona bile sebep olur. Bi kan tahlili yaptırın, guneslenin, dengeli beslenin, yuzun, spor yapın. Iyi gelecegine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…