Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kuafor kazıgımı? yardım

orangesnow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
6
0
1
kızlar kaynak yaptırcaktım kuaforum sacımı yıpratıcaını ıhtıyacım olmadıgını soyledı yarım ay cıt cıt daha ıyı olur cok ıstıyorsan dedı onuda en fazla 350 - 400 e izmirden kendi sac aldıgı yerden getırtıyormus.bugun konustuk rengınden fılan dolayı 500 olurmus fıyatın degısmesı garıbıme gıttı sacım roflelı sarı tonları var ıcınde neden fıyat degıstı bu fıyat normal mi?

canım kuaförün iyi demiş,kaynak da yaptırsan aynı fiyat olurdu ayrıca kaynak mahvedio saçı ben 2 sene önce kullandım hala kendine gelemedi saçım
çıt çıt almalısın evet ama parça sayısı önemli...eğer gerçekten dolgun ve doğal gösterecek miktarda gerçek saç ayarlanacaksa 400 normal bir fiyat..ki senin saçın doğal bi renk olmadığı için üzerine de normal saç boyama işlemi uygulanacağından 100-150 eklenmesi normal bence... ama burada önemli olan,kuaförüne güveniyor musun? sana cidden gerçek saç mı getirir? eğer getirirse o parayı hakediyor inan...ben geçen yıl 300 liraya çıt çıt aldım ama doğaldı ,boyasızdı ve benim de boyasızdı saçım..rengimiz tam uydu ve hiç kimse takma saç olduğunu bilmiyor,markete bile onlarla giderim.normalde omuzlarımın üzerindeyken çıt çıtla belimin altlarında.... ve saçıma çok iltifat alırım..yapay durmuo

canım çok tesekkur ederım cevabın ıcın cok yardımcı oldu :) ben kazıklandıgım hıssıne kapıldım ama haklıymıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…