Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
28
saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptı eşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (

Nasıl oldu saçınıza benzer bi fotoğraf koyabilir misiniz

Görmediğimiz için yorum yapamıyoruz. O kadar kötü olmamıştır belki

böyle oldu çıldırıcam yaaa saç bu sonuçta cabukta uzamıyorki offf bi daha gidersem kuaföre nolayım kendim kesicem kırıklarımı

Ben hep düşmanım bu kuaförlere.. İlk önce kuaförle anlaşma yapmak lazım kesime başlamadan önce

aynı sebeple kesinlikle güvendiğim kişilerin referans olduğu kuaförler dışında yenib ir kuaföre gitmiyorum.

ne yapacaksın, bir kaç ay idare edeceksin, sonra düzgün bir kuaföre şekli düzeltmesi için gideceksin, kısaltmadan halletsin, beğenirsen aynı kuaföre 2-3 ayda bir giderek toparlayacaksın.

Bende kuaföre gitmiştim,kaşlarım için.Kuaföre inceltmeden şekil ver dedim,tamam dedi.Bittikten sonra bir baktım ki,Gülşen Bubikoğlunun ince kaşlı hali var ya,aynı öyle olmuşum.Eve gelince eşim de tepki göstrdi.İnsan içine çıkmaya utanmıştım.Ondan sonra daha kuaföre aldırmadım.

yandım o güzel saçlarıma gitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Bi saç için yüzüne bakmıyo mu? Eşinde yangına körükle gidiyomuş.
Bence iyi bi kuaföre git ve daha düzgün bişey yaptır rihanna modeli gibi falan. Madem uzamasını beklicen bari için rahat etsin.

Ya gerçekten bu olduysa durum vahim
Ama bana sorarsaniz kisaltmayin
Daha zor uzar
Postis takacaksiniz mecbur uzayana kadar
Hızlı uzatan yöntem inanin bilmiyorum çok şey denedim ama saç yine uzayacagi kadar uzuyor
Boş yere para harcamayın

Benim saçım popomda
2 senede uzadı sutye hizasindan sizin saç 1 sene içinde normal halime gelir

Dur özelden atayim saç uzama hizinin bir sene içinde ilerlemesini biraz moraliniz yerine gelsin

Saçlar aslında sandigimizdan hızlı uzuyor

eğer o resimdeki gibi olduysa bence onu biraz daha kısalttrırarak küte yakın bir boyda yaptırabilirsiniz. nasılsa olan olmuş, böyle durmasındansa dediğim şekilde daha havalı olabilir, hem de radikal bir değişim olmuş olur uzun saçınızdan sonra. ama aynı yere yaptırmayın, daha iyi bir kuaföre gidin.

şu örnekteki gibi çok hoş olabilir

Konuyu görünce bi tırstım valla
Birazdan kuaföre gideceğim saçlarımın kırıkları için ,akşam eşim saçlarımla oynarken yarın kestireceğim dedim sakın dedi böyle çı
Ok yakışıyor uzun dedi bende yok yok kırıkları aldırıcağm dedim ve kısalttırma sakın dedi
Ya kuaför faciası yaşarsam diye korktum bak şimdi
Canım netten araştır doğal yağlar var hızlı uzatmak için ben bi ara çam terebenti badem yağı ve zeytin yağı kullanmıştım hem sağlıklı olması için hemde hızlı uzaması için biraz faydası olmuştu, çok geçmiş olsun en kötü yanı da eşinin beğenmemiş olması sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…