Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Ben bu resimdeki gibi istedim kız resmen mafetti ya mübarek cuma günü gidip vurayımmı karıyı ((

Bak saçım o kopca hizasindan buna 1 senede geldi şimdi çektim bunu
Beni de kuaför böyle yapmıştı
Bundan daha beterdi
Yağ bakımı vs çok yoruyor saçı
Yapmani onermem

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-15-11-07-40.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 284
çok güzel maşaallah inş benimde uzar argan yağı aldım badem zeytin yağı kullanmıyımmı dersin

o kuaför özürlü mü ya ? nasıl o kadar kesebilir bir de tanıdıkmış başına yıkardım o kuaförü , beyinsiz ya, her akşam yıka saçını tara öyle çabuk uzuyormuş. Geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun yalnız orta boy dddikten sonra kuaför saçını böylemi kesti :S !!!! bu resmen kısacık bir saç ortalık hali kalmamış yaaa... malesfe bende çok kuaför kurbanı oldum en son mart ayında nişanımdan önce resmen biçti saçımı gidip kuaföre o kdr laf söyledim ki gerizekalı kadın da kestiğine bin pişman oldu ama hak etti. hala 1 sene önceki saçlarıma kavuşamadım yavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum sürekli bakım ypa yağlar sür vs falan.. bu arada bunlar uzatmaz ama en azından saçlarının kırılmasını engeller ve çok kestirmek zorunda kalmazsın

çok güzel maşaallah inş benimde uzar argan yağı aldım badem zeytin yağı kullanmıyımmı dersin
Hayır ben onermiyorum
Döküyor
1 sene önceki halini bulamadim bulunca aticam bi de benim saçım düz düşün bundan daha uzun normal hali
O kadar hızlı uzadı
Ben bi de yanlışlıkla kendi kendime percem keseyim dedim kivirarak kesme tekniği gördüm arkadan almisim saçı yemin ederim dibinden kesildi besleme gibi olmuştum
Ay berbatti bi de böyle dik dik alnimin üstünde
Tavuklarin poposunda dik tüyler olur ya oyleydim

Şimdi o kisimlar cenemde

Hızlı uzamasini istiyorsan beslenmene dikkat edeceksin yag vs olmuyor

Nedir bu kuaförlerden çektiğimiz ya..
Bazısı işini çok iyi yaparken bazısı da berbat edip bırakıyor

Selam
Ben şunu farkettim
Saçima sürekli yağ bakımı yaptığım dönemde saçım yavaş uzuyordu
Ne zaman yağ bakimini sadece saç uclarina yapmaya başladım
Saçım için beslenme düzenimi degistirdim saçlar costu
Bu herkeste böyle olmayabilir ama ben de öyle oldu
Sanirim yağ Gözenek tikadigi için

yok cnm eşim haklı kesme dedi yapma böyle seviyorum dedi hep saçımla oynardı onu dinlemediğim için kızıyo tavır yapıyo haklı yani ne diyim ah salak kafam gittim değişiklik iyidir diye kökten oldu dğişiklik aldım boyumun ölçüsünü kuaföre kızdım zaten dedim dedim sonra ağlaya ağlaya eve döndüm şimdi taçtır bonedir takıp idare ediyorum inş uzarsa bi daha kuaföre gitmicem inş kendim yapıcam internette bissürü videolar gördüm saç uçlarından nasıl alınır kat nasıl kesilir elimden gelir böyle işler yaparım valla nedir yani benim özene bezene baktığım parçamı kadın acımadan cart cart kesti yerlere serdi o koltuğa oturup bi başkasının insiyatifine kalmaktansa kendim yaparım

kızlar bi de bana market şampuanlarından bi şampuan tavsiye edermisiniz hangissi iyi elidor dove pantene

Ben sorayım nasıl uygulanıyor acaba??
1 er ampul bemiks evigen ve bepanthen, 2-3 yemek kaşığı badem yağı, yarım çay bardağı kadar sinameki suyu. karıştır, saçına uygula 3-4 saat, gün içinde işin yoksa 5-6 saat beklet yıka. Haftada bir uyguluyorsun. Benim saçlarım kıvırcık. Ona rağmen gözle görülür uzama sağladı hızlıca.

ben öyle yapıyorum keserken muhakkak gösteriyorlar diğer türlü kuaförün eline bıraksan yolunmuş tavuk yapıyorlar insanı

Aynen en mantıklısı öyle bende aynısını yaparım elli kere söylerim çok kısa olmayacak sadece uçlarda diye göstere göstere keserler...
Birazdan da aynısını yapacağım sadece kırıkları aldıracağım umarım facia yasamam

E güzel olmuş. Orta boy kat böyle olur. Nasıl bir görüntü bekliyordun ki?

Buldummm bak 1 sene önce buradaydi saç

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-15-11-30-13.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 179

İlk fırsatta denicem canım , Kötü bir perma tecrübesi yaşadım kuaföre biraz daha kalın sarmasını defalarca söylediğim halde incecik sardı ve koyun gibi bişey oldum baya geçti üstünden dipleri düzeldi ama yarıdan fazlası tüy yumağı gibi fön yada maşa olmadan kullanamıyorum asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…