Hayır ben onermiyorumçok güzel maşaallah inş benimde uzarargan yağı aldım badem zeytin yağı kullanmıyımmı dersin
Ben sorayım nasıl uygulanıyor acaba??Sinameki kürü gerçekten işe yarıyor saç uzatma konusunda. Üşenmezsen dene derim.
Selamcanım geçmiş olsun yalnız orta boy dddikten sonra kuaför saçını böylemi kesti :S !!!! bu resmen kısacık bir saç ortalık hali kalmamış yaaa... malesfe bende çok kuaför kurbanı oldum en son mart ayında nişanımdan önce resmen biçti saçımı gidip kuaföre o kdr laf söyledim ki gerizekalı kadın da kestiğine bin pişman oldu ama hak etti. hala 1 sene önceki saçlarıma kavuşamadımyavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum sürekli bakım ypa yağlar sür vs falan.. bu arada bunlar uzatmaz ama en azından saçlarının kırılmasını engeller ve çok kestirmek zorunda kalmazsın
ben öyle yapıyorum keserken muhakkak gösteriyorlar diğer türlü kuaförün eline bıraksan yolunmuş tavuk yapıyorlar insanıBen hep düşmanım bu kuaförlere.. İlk önce kuaförle anlaşma yapmak lazım kesime başlamadan önce
1 er ampul bemiks evigen ve bepanthen, 2-3 yemek kaşığı badem yağı, yarım çay bardağı kadar sinameki suyu. karıştır, saçına uygula 3-4 saat, gün içinde işin yoksa 5-6 saat beklet yıka. Haftada bir uyguluyorsun. Benim saçlarım kıvırcık. Ona rağmen gözle görülür uzama sağladı hızlıca.Ben sorayım nasıl uygulanıyor acaba??
ben öyle yapıyorum keserken muhakkak gösteriyorlar diğer türlü kuaförün eline bıraksan yolunmuş tavuk yapıyorlar insanı
1 er ampul bemiks evigen ve bepanthen, 2-3 yemek kaşığı badem yağı, yarım çay bardağı kadar sinameki suyu. karıştır, saçına uygula 3-4 saat, gün içinde işin yoksa 5-6 saat beklet yıka. Haftada bir uyguluyorsun. Benim saçlarım kıvırcık. Ona rağmen gözle görülür uzama sağladı hızlıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?