- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Abimin düğünü için makyaj yaptırmaya kuaföre gittim güya işin profesyoneline teslim edicem kendimi, kadına parlak gri tonlarında göz makyajı istediğimi söyledim, açık pembe tonlarında ruj, yatırdı beni gözler kapalı koyun gibi yatıyorum orda salak ben, ay bi kalktım maymuna dönmüşüm koyu mavi bir far, kırmızı bordo arası bir ruj, eskiden köy gelinlerine falan yapılırmış ya hani,kızı parçalayacaktım düzeltmeye çalışırken iyice batırdı ve ben bir daha asla makyajımı başkasına yaptırmadım.
Röfle desen kime yaptırdıysam "bana güven istrdiğin rengi yaparım" dedi, sonuç hep hüsran, yarın yine randevum var ve kuaför yine "bana güven tatlım" diyor
Kuaförlerin çoğu kırpmayı pek seviyor ben çareyi saçım kesilirken her makas değdiğinde ne kadar kestiğini aynadan göstermesini istiyorum, böyle önüne geçebiliyorum bir nebze. Siz de iyi bir kuaföre düzelttirin saçınızı ve o kadar üzülmeyin, saç bu uzar hem gözünüz de alışır yakında.
Yardımcı olduysam ne mutlu banaYa çok teşekkür ederim
aynı şey geçen ay ben yaşadım hala gıcığım saclarıma ve kuaforu elime geciripsaçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Canım artık bayan ya da erkek olarak ayrım yok hepsi kasap. Benim omuzdan aşağıda kes saçlarım kıvırcık kuruyunca kısalıyor dememe rağmen ağzımda kesen bir erkek kuafördü o yüzden hiçbirini onaylamıyorum. Saçlarınızı evde kesin birsürü video var nasıl kesilmesine dair kötü kesseniz bile bu kadar kötü olmaz emin olun.Bayan kuaformu olur ya bayan olursa boyle olur..
HIZLI SAÇ UZATMA VE SAÇ TELLERİNİZİ KALINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNERİLERİM:Ben de ince telliyim
bu keratini nereden alıyorsunuz fiyatı nedirHIZLI SAÇ UZATMA VE SAÇ TELLERİNİZİ KALINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNERİLERİM:
1- Saçınıza bakım olarak hint yağı kullanın, tam bir hacim yapan bakımdır. İster banyo öncesi ister sonrası, isterseniz banyoda avucunuzda şampuana katın, saçta 1-2 dakıka bekletin. Hint yağını sakın rafine yağ almayın.
2- Hindistan cevizi yağını kullanın, hem yumuşaklık hem hacım aynı anda verir. Ikısınınde kullanımı aynı. H.cevizi yağı da tortusuz olsun, rengi beyaza yakın olsun.
3- keratin yükleyin, keratin saç teli çevresinde bir koruma tabası oluştururken, aynı zamanda da hacim yapar, bu da ince telli saçlrda işe yarar. Keratin alırken kesinlikle katkısız keratin olmalı kimyasal keratin olmaz. Yıpranmış saçınız varsa zaten bir taşla on kuş vurmuş olursunuz. Keratin yıpranmış saçın cankurtaranıdır aynı zammanda...
4- Banyodan sonra sprey şeklinde gliserine bire iki oranında su katın saçınıza püskürtün. Gliserin de bitkisel olandan olacak.
5- Saçınıza elden geldiği kadar az fön çekin. işlemleri azaltın.
6 Saç derisini canlandırmak için, çamterebentin, sarımsak, badem ve ısırgan tohumu yağlarını karışım yapıp kullanın. Bakın saçlarınız 3 kat nasıl hacımlı olacak. Bu tavsiyeleri yapıp da saçı hızlı uzamayan ve saçı hacim yapmayan olmaz. Mutlaka farkını kısa sürede hisseder.
Arkadaşımdan ilk duymuştum. O da aktar söylemiş oradan biliyor. Ben internetten aldım. Biraz pahalı ama memnun kaldım. Argan da öyle biraz pahalı ama çok farkedıyor.bu keratini nereden alıyorsunuz fiyatı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?