Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Kac senedir kalcalarimin altinda olan saci gectigimiz yaz basinda katsiz omuz hjzamda kestirdim, simdi goguslerime geldi saclarim yine ama inanir misiniz dalgasini yitirdi
Bugun eski fotolara bakarken farkettim de bayagi gitmis dalgalar acaba uzayinca geri dalgalanir mi saclarim

bende dugunum icin makyaj yaptirmaya bin sukur cok sukur dugun oncesi prova istemisim yoksa daglar kizi reyhana cevirecekmis kadin beni
esmerim diye acik tonlarda goz makyaji yapalim dedi provada..peki dedim deneyelim..
gozumu bi actim pandaya donmusum
dudagimdada itici cart bi pembe tovbe estagfrullah.
bide diyor bu renkler sizi acti..hay Allahim
sonra deneye deneye altin kahve tonlarinin tenime en yakisan olduguna karar verdik.
dugun gunu beni oyle yandan yemis pandaya cevirseydi dugun cicegi yerine makyozun sacini elime cicek diye elime dolardim buna eminim

aynı şey geçen ay ben yaşadım hala gıcığım saclarıma ve kuaforu elime gecirip

Ayni seyleri yasadim.Saclarim bel hizasindayken katli kestireyim dedim salak kuaför aslan yelesi yapti. O haline dayanamadim baska bir kuafore gittim ve erkek trasina dönüştü. Çünkü üst kisimlarda kisacik katlar vardi. 3 yil oldu eski haline döndü tabi. Kuaforlere ne boyada ne de kesim de guvenemiyorum.

Bazı kuaförler fazla ücret alabilmek için böyle yapabiliyorlarmış.Sizinki kadar olmasa bile kuzeniminkini de istediğinden fazla kesmişlerdi.

Benim saçlarımda belime yakındı ama çok kırıktı ve incelmişti uçları .
Kendim isteyerek omuz hizamda kestirdim .
İki ay oldu kestireli ve eski saçlarıma yaklaşmaya başladı .
Yılan yağı kullanıyorum bi süredir onun yardımı olduğunu farkettim .
Banyodan önce saçınıza sürüp deriye masaj yaparak 3 saat bekletiyosunuz , sonra yıkıyosunuz .
Hiç bi zararı olmadı bana tam tersi saçlarım iyice hacimlendi =)

Benim saçların son halleri güvenebileceğim kuaför bulsam hemen kestiriceğim de

sonumun senin gibi olmasından korkuyorum

Benimkide izin alırım yalvar yakar kestiririm.. cins bu erkekler.hakkaten bukadar kısamı oldu ya acaip yapmıs..

Sakin gitme sürekli kendin kes benim scimda senin kdr uzun korkudan kuaföre gitmiom cok keser die kendm ewde kesiom

Bayan kuaformu olur ya bayan olursa boyle olur..
Canım artık bayan ya da erkek olarak ayrım yok hepsi kasap. Benim omuzdan aşağıda kes saçlarım kıvırcık kuruyunca kısalıyor dememe rağmen ağzımda kesen bir erkek kuafördü o yüzden hiçbirini onaylamıyorum. Saçlarınızı evde kesin birsürü video var nasıl kesilmesine dair kötü kesseniz bile bu kadar kötü olmaz emin olun.

Saciniza orta boy katlı kesim yapılmış. Kısa saç dediğimiz şey erkek sacindan ceneye kadar olan saç maalesef. Sizinki omuzlarda. Yanlış tarif etmişsiniz. Geçmiş olsun.
Yapabileceğiniz 2 şey var; ya böyle katlı olarak hiç kestirmeden uzatacaksiniz ya da katları esitletip bu saçı kisaltacaksiniz. Bana kalırsa hiç dokunmadan uzatın. Biraz uzadiktan ki bu da en fazla 3-4 ay hem gözünüz alisir hem de çok kısa bir bot olmaz. Eğer saçınız dalgaliysa joleyle ya da spreyle dalgaları belirginlestirirseniz o katlı görüntü de kaybolur ve daha hoş kısa bir saç görünümü alır.
Kaynak yaptirmayin bence. Sağlıklı uzamasini engeller. Çokta takmayin kafaya olan olmuş. Geçen sene ben de upuzun saçımi erkek saçı kestirdim ve su an sizin fotoğraftaki gibi oldu kat kat. Önümde daha 2 senem var Kendi adıma ben bir daha kuaföre gitmeyi düşünmüyorum. Herşeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar.

Ben de ince telliyim
HIZLI SAÇ UZATMA VE SAÇ TELLERİNİZİ KALINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNERİLERİM:
1- Saçınıza bakım olarak hint yağı kullanın, tam bir hacim yapan bakımdır. İster banyo öncesi ister sonrası, isterseniz banyoda avucunuzda şampuana katın, saçta 1-2 dakıka bekletin. Hint yağını sakın rafine yağ almayın.
2- Hindistan cevizi yağını kullanın, hem yumuşaklık hem hacım aynı anda verir. Ikısınınde kullanımı aynı. H.cevizi yağı da tortusuz olsun, rengi beyaza yakın olsun.
3- keratin yükleyin, keratin saç teli çevresinde bir koruma tabası oluştururken, aynı zamanda da hacim yapar, bu da ince telli saçlrda işe yarar. Keratin alırken kesinlikle katkısız keratin olmalı kimyasal keratin olmaz. Yıpranmış saçınız varsa zaten bir taşla on kuş vurmuş olursunuz. Keratin yıpranmış saçın cankurtaranıdır aynı zammanda...
4- Banyodan sonra sprey şeklinde gliserine bire iki oranında su katın saçınıza püskürtün. Gliserin de bitkisel olandan olacak.
5- Saçınıza elden geldiği kadar az fön çekin. işlemleri azaltın.
6 Saç derisini canlandırmak için, çamterebentin, sarımsak, badem ve ısırgan tohumu yağlarını karışım yapıp kullanın. Bakın saçlarınız 3 kat nasıl hacımlı olacak. Bu tavsiyeleri yapıp da saçı hızlı uzamayan ve saçı hacim yapmayan olmaz. Mutlaka farkını kısa sürede hisseder.

bu keratini nereden alıyorsunuz fiyatı nedir

bu keratini nereden alıyorsunuz fiyatı nedir
Arkadaşımdan ilk duymuştum. O da aktar söylemiş oradan biliyor. Ben internetten aldım. Biraz pahalı ama memnun kaldım. Argan da öyle biraz pahalı ama çok farkedıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…