Kelaynak mı ayyy kusura bakma gülcem :)))saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Ya her mesaja Salça oluyorum ama saç konusunda o kadar tecrübe yaşadım ki - boyatma haric -her yolu denedim biraz bilgili sayılırım uzman değilim tabiİlk fırsatta denicem canım , Kötü bir perma tecrübesi yaşadım kuaföre biraz daha kalın sarmasını defalarca söylediğim halde incecik sardı ve koyun gibi bişey oldum baya geçti üstünden dipleri düzeldi ama yarıdan fazlası tüy yumağı gibi fön yada maşa olmadan kullanamıyorum asla
canım nasıl böyle uzattın peki yazmadın halenBuldummm bak 1 sene önce buradaydi saç
Saçında boya var mı ?canım nasıl böyle uzattın peki yazmadın halen
Aynısı benim de başıma gelmişti, uzatana kadar mahvoldum. Şimdi saçlarım yine çok uzadı ve çok kırıklarım var ama cesaret edemiyorum kestirmeye. Benim eşim de ben de uzun saç seviyoruz. Saçlarını topla bi süre ve sabah akşam tara güzelce.saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
canım ilk kestirdiğimde ben de kendimden nefret ettim. her aynaya baktıgımda sinirden ağladım.yandım o güzel saçlarımagitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Kelaynak mı ayyy kusura bakma gülcem :)))
Kuaförlerin cogu mantık abidesi. Sen eger dişli bi sekilde bastirsaydın cokmu kestim diye eli titrerdi
Uzun sac kesilince kolay uzamiyoo en azından incetelligiller.... Uzayan varsa şansli
Tam olarak böyle mi şimdi saçınyok boyada gitti herşey gitti ya boyalıydı ama artık değil boyalı kısımlar tümden kesildi güleyimmi ağlayımmı
eğer o resimdeki gibi olduysa bence onu biraz daha kısalttrırarak küte yakın bir boyda yaptırabilirsiniz. nasılsa olan olmuş, böyle durmasındansa dediğim şekilde daha havalı olabilir, hem de radikal bir değişim olmuş olur uzun saçınızdan sonra. ama aynı yere yaptırmayın, daha iyi bir kuaföre gidin.
şu örnekteki gibi çok hoş olabilir
Eki Görüntüle 1745382
Bende kuaföre gitmiştim,kaşlarım için.Kuaföre inceltmeden şekil ver dedim,tamam dedi.Bittikten sonra bir baktım ki,Gülşen Bubikoğlunun ince kaşlı hali var ya,aynı öyle olmuşum.Eve gelince eşim de tepki göstrdi.İnsan içine çıkmaya utanmıştım .Ondan sonra daha kuaföre aldırmadım.
Ben de ince telliyimBenim saçım da çok ince telli ama hemen uzar. Ince telli olmakla uzamasi arasinda ne bağlantı var ki?
Özür dilerim ama bu saç tam olarak 55 yaşındaki Müberra teyzenin güne giderken ekstra özendiği, spreylenmiş, kabartılmaya çalışılmış saçı. Modası geçti 90'larda falan modaydı.
Ben bir tane biliyorum özelden atarım şimdi burada reklam sanmasınlar. Fiyatı diğerlerine göre biraz daha farklı ama işe yarıyor. Ben netten sipariş vermiştim onu.kızlar bi de bana market şampuanlarından bi şampuan tavsiye edermisiniz hangissi iyi elidor dove pantene
Incetelli saclar zayıftır cabuk kopar kırılır gucsuzzlesir cabuk uzamadan kasit 6 ayda 5 cm uzama gibiBenim saçım da çok ince telli ama hemen uzar. Ince telli olmakla uzamasi arasinda ne bağlantı var ki?
Her akşam saçını yıkarsao kuaför özürlü mü ya ? nasıl o kadar kesebilir bir de tanıdıkmış başına yıkardım o kuaförü , beyinsiz ya, her akşam yıka saçını tara öyle çabuk uzuyormuş. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsunİlk fırsatta denicem canım , Kötü bir perma tecrübesi yaşadım kuaföre biraz daha kalın sarmasını defalarca söylediğim halde incecik sardı ve koyun gibi bişey oldum baya geçti üstünden dipleri düzeldi ama yarıdan fazlası tüy yumağı gibi fön yada maşa olmadan kullanamıyorum asla
Beline Kadar Saclarını Bu hale getirince Sen nerdeydin. ?
Incetelli saclar zayıftır cabuk kopar kırılır gucsuzzlesir cabuk uzamadan kasit 6 ayda 5 cm uzama gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?