Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Kelaynak mı ayyy kusura bakma gülcem :)))

Kuaförlerin cogu mantık abidesi. Sen eger dişli bi sekilde bastirsaydın cokmu kestim diye eli titrerdi

Uzun sac kesilince kolay uzamiyoo en azından incetelligiller.... Uzayan varsa şansli

Ya her mesaja Salça oluyorum ama saç konusunda o kadar tecrübe yaşadım ki - boyatma haric -her yolu denedim biraz bilgili sayılırım uzman değilim tabi
Bu dediginiz tecrübeyi de yaşadım ben bioform yap diye gittim o bana permanent yaptı uzadiktan sonra da aynı dediginiz gibi oldu
Saçları tuzlu şampuanla yikarsaniz daha çabuk kurtulursunuz evet sağlıksız ama çabuk açılıyor o dalgalar bu sayede

defnehannn nasıl uzadı anlatmadın

Aynısı benim de başıma gelmişti, uzatana kadar mahvoldum. Şimdi saçlarım yine çok uzadı ve çok kırıklarım var ama cesaret edemiyorum kestirmeye. Benim eşim de ben de uzun saç seviyoruz. Saçlarını topla bi süre ve sabah akşam tara güzelce.

yok boyada gitti herşey gitti ya boyalıydı ama artık değil boyalı kısımlar tümden kesildi güleyimmi ağlayımmı

yandım o güzel saçlarıma gitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
canım ilk kestirdiğimde ben de kendimden nefret ettim. her aynaya baktıgımda sinirden ağladım.
2-3 haftaya gözüm alıştı. merak etme sen de alışırsın, eşin de alışır zaten 1 ay içinde uzamaya başlar

Benim saçım da çok ince telli ama hemen uzar. Ince telli olmakla uzamasi arasinda ne bağlantı var ki?

yok boyada gitti herşey gitti ya boyalıydı ama artık değil boyalı kısımlar tümden kesildi güleyimmi ağlayımmı
Tam olarak böyle mi şimdi saçın
Önce modeli duzeltelim
Ona göre uzatma planı yapalım
İstersen

Ciddi olamazsın ya. Nerede bu kuaför, geçmişten günümüze mi ışınlanmış nedir. Zevksiz ya.

Birşey diyim mi bence bu şekle döndürün. Şuanki hali cidden çok kötü. En azından uzayana kadar daha modern bir görünümün olur.

Aynen ya kaşlarım için kuaföre hayatta gitmem.

Özür dilerim ama bu saç tam olarak 55 yaşındaki Müberra teyzenin güne giderken ekstra özendiği, spreylenmiş, kabartılmaya çalışılmış saçı. Modası geçti 90'larda falan modaydı.
Siz yeni bir model olarak bunu istememişsinizdir, kuaför nasıl böyle anlayıp da ortaya bu sonucu çıkarmış ya?
Kaynak veya çıtçıt düşünmez misiniz?

kızlar bi de bana market şampuanlarından bi şampuan tavsiye edermisiniz hangissi iyi elidor dove pantene
Ben bir tane biliyorum özelden atarım şimdi burada reklam sanmasınlar. Fiyatı diğerlerine göre biraz daha farklı ama işe yarıyor. Ben netten sipariş vermiştim onu.

o kuaför özürlü mü ya ? nasıl o kadar kesebilir bir de tanıdıkmış başına yıkardım o kuaförü , beyinsiz ya, her akşam yıka saçını tara öyle çabuk uzuyormuş. Geçmiş olsun.
Her akşam saçını yıkarsa
Geçmiş olsun
Maltoferde çok çok çok işe yarıyor saç uzatmada.

Incetelli saclar zayıftır cabuk kopar kırılır gucsuzzlesir cabuk uzamadan kasit 6 ayda 5 cm uzama gibi

Evet çok güçsüz onca yağ surmesem sac uclarim coktan kirilirdi. Yine cabuk uzuyor ama yag sürünce saglikli uzuyor.

Ben market şampuani kullanmiyorum içinde silikon var suda çözülmuyor saçta tabaka oluşturuyormus sonra saç hava alamiyor saç derisi yani
Ve dökülüyor
He dersen memnun kaldığın var mı yok valla dönüp duruyorum
Ama en iyisi tresan gibiydi veya otaci saçın yagliysa eğer

Kuruysa kurutabilir
49 tlye şampuan aldım söyle doğal böyle doğal hacım veriyor diye
Biotin collagen fis çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…