Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

yandım o güzel saçlarıma gitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Bazi saskin kizlar eslerine sorar benim burnum olmasa beni yine severmisiiiinn??? Kirmamak adinaa severriiim diyebirlir..bende istiyorum bunlardan da denk gelmiyor...sizin esinize tuhaf ne yanii ne var bakilmayacak surata soyleyin ona bu ne ya hicmi kadin ruhundan anlamiyor bunlar guzel guzel rahatsizliginizi dile getirin tabiki sac kadinin zineti zaten uzgunsunuz insan idare eder neydi felsefe altta kalanin cani ciksin

benim kuaförüm diye program vardi bi defa izlemişim kadinin saçlari mafvetimişti o kadar kötüydü kadinin dediği bile yapmadi adam kendi yapmıştı kafasina göre çok güzel olucak demiş ama mafvettiydi.. kadin ağlamişti. o aklıma geldi. bayan kuaförlerde çalılan erkek kuaförlere güvenmiyorum. ekmek parasi peşindeler napsınn..

Uzmanlik alanim anlatim efenim yan taraflari kapartin esiniz rock seviyorsa kople kabarik sac olsun ...yok sevmiyorsa saclarinizi dalgali kullanin uzayana kadar yine biraz kabarik olsun yikayin sacinizi kafalar asagi dogru egilsin kurutma makinesi ve jole esliginde mincik mincik yogurun saclarinizi en uc kisimlarinida ufaktan duzlestirin guzel olur

Cam terabentin yagi al aktardan, dogal ve saf olsun. Sampuanin icine dok. 200 ml sampuana bir kapak (Yag kavanozunun kapagiyla) dok ve bununla yikan. Ben her gun yikiyorum oyle bir aliskanligin varsa daha iyi. Normalden iki kat daha hizli uzuyor bu sekilde. Ayrica cok kestigi icin canlanmistir buda uzamayi hizlandirir. Bu arada cam terabentin ucucu bir yag. Bu yuzden sampuanin kapagini kapali tut. Ise yaracaktir... gecmis olsun

Bu modele yakin olur yanlarida kabartirsaniz ustler zaten katli onlara pek dokunmayin yanlar dalgali olsum ama mutlaka alttan krepe yapn kut gibi durur

Ah şu kuaförler bi kes demeye gör elini verirsen kolunu alamazsın o yüzden saçımı asla gidip kestirmem kuaföre boya yaptırdığım zamanda sorar kuaför saçınızıda kesiyimmi diye asla derim çünkü bir santim onu düzeltmek için çıkar 5 cm e

kuaför fobimi azdırdınız bu konunuzla... benim de saclarım yılın 10 ay belimde dir... cesaret edip 4-5 cm kestirebiliyorum maksimum çünkü kuaföre güven olmaaazzz.

geçmiş olsun canım artık yapıcak bişey yok tokalarla felan süslemeye çalış..
bu yüzden kuaföre hiç gitmek istemiyorum bazıları resmen kasap..
Aynı tarz olay başıma gelmişti solgar biotin vitamini iç çok hızlı uzuyor saçlar...

Ney onun adı ney çabuk söyle :)
benim saçım aşırı yağlı
her gün yıkıyorum
Canm k.b şarjm bitti anca girebildim missha diye gir şampuan kısmına bas zate n yeşil şampuan bir tane var o hacm verir hacm istyorsan pembeyi önermem çnkü benm saçlarm dalgalı kıvırcığa yakn hiç düzleştirci kullanmama rağmen bu şampuan dan sonra saçlarm fön çekilmiş gbi dümdüz olmuştu herks fön mü çektin diye şaşırmıştı

havuc yumurta bemiks ampul evingen ampul badem yagi isini gorecektir 3 bir aya kadar baya baya uzar saclarin :) simdilik topLayip kullanabilirsiniz

Upuzun saçlarınız böyle olduysa, aniden tekrar aynı boya gelemeyeceğine göre bu modeli yüzünüze yakışan şekilde nasıl kullanabilirsiniz onu düşünün. Bazen saç kesimini saçın rengi çok etkiler. Rengiyle oynayabilirsiniz, arada fön çektirebilirsiniz. Olan olmuş artık yapacak birşey yok. O değilde, kuaför elinde makasla keserken hiç görmediniz mi? Yani bir şekilde orantılayıp kesiyorlar. Önlerden azıcık arkalardan çok kesmiş olamaz ki, ben olsam ilk makas darbesinde farkederdim ne kadar kesildiğini.

mahalle arası kuaförlerine mi gidiyorsunuz? gitmeyin,
sonra her suçu kuaföre atıyorsunuz
15 tl'ye saç kesiyorlar sonuç böyle oluyor ^^

Mahalle arasıyla ne alakası var, bende mahalle arası kuaföre gidiyorum gayette memnunum hatta emekli olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Boyasından kesimine topuzuna kadar mükemmel yapıyor çok pimpirikli olmama rağmen.

Önemli olan kuaförün sanatı. Saçı şişirmeden yapacak, özenecek, müşteriyi memnun edecek.

size öyle denk gelmiş olabilir yüzdeye vuracak olursak çoğunluğu boş beleş ^^

İşte buna çok güldüm:))

Abimin düğünü için makyaj yaptırmaya kuaföre gittim güya işin profesyoneline teslim edicem kendimi, kadına parlak gri tonlarında göz makyajı istediğimi söyledim, açık pembe tonlarında ruj, yatırdı beni gözler kapalı koyun gibi yatıyorum orda salak ben, ay bi kalktım maymuna dönmüşüm koyu mavi bir far, kırmızı bordo arası bir ruj, eskiden köy gelinlerine falan yapılırmış ya hani, kızı parçalayacaktım düzeltmeye çalışırken iyice batırdı ve ben bir daha asla makyajımı başkasına yaptırmadım.
Röfle desen kime yaptırdıysam "bana güven istrdiğin rengi yaparım" dedi, sonuç hep hüsran, yarın yine randevum var ve kuaför yine "bana güven tatlım" diyor

Kuaförlerin çoğu kırpmayı pek seviyor ben çareyi saçım kesilirken her makas değdiğinde ne kadar kestiğini aynadan göstermesini istiyorum, böyle önüne geçebiliyorum bir nebze. Siz de iyi bir kuaföre düzelttirin saçınızı ve o kadar üzülmeyin, saç bu uzar hem gözünüz de alışır yakında.

belde ki saçı bu kadar kısa keserken siz napıyodunuz bir tepki veremedinizmi ?

Uzun sacı nasıl o kadar kısalttı bence siz sakin birisiniz bir şey diyemediniz. Ben hayatta karışmadan duramam kafanızı öne eğdirip kat mı attırdı. Geçende bende belimdeki saçlarıma kat attırdım normal düz durdum kadın kesti. Ama sürekli karıştım sonuçta saç önemli susup oturamazsın.

Ben bir de model göstermiştim.Uzun küt gibi yan kahküllü bi modeldi.Yaptı beni soğan cücüğü gibi kısacık bi de orta kahkül gibi dandik bişi.Hepsi de aynı boy.Jöle toka vs topluyorum mecbur.

boy da alakasız bir yerde olunca topluyorum tavşan kuyruğu gibi oluyor, açık bırakıyorum bildiğin orta yaş saçı, kısalmasına razı olup yeniden kestireceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…