Bazi saskin kizlar eslerine sorar benim burnum olmasa beni yine severmisiiiinn??? Kirmamak adinaa severriiim diyebirlir..bende istiyorum bunlardan da denk gelmiyor...sizin esinize tuhaf ne yanii ne var bakilmayacak surata soyleyin ona bu ne ya hicmi kadin ruhundan anlamiyor bunlar guzel guzel rahatsizliginizi dile getirin tabiki sac kadinin zineti zaten uzgunsunuz insan idare eder neydi felsefe altta kalanin cani ciksinyandım o güzel saçlarımagitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Uzmanlik alanim anlatim efenim yan taraflari kapartin esiniz rock seviyorsa kople kabarik sac olsun ...yok sevmiyorsa saclarinizi dalgali kullanin uzayana kadar yine biraz kabarik olsun yikayin sacinizi kafalar asagi dogru egilsin kurutma makinesi ve jole esliginde mincik mincik yogurun saclarinizi en uc kisimlarinida ufaktan duzlestirin guzel olur
Cam terabentin yagi al aktardan, dogal ve saf olsun. Sampuanin icine dok. 200 ml sampuana bir kapak (Yag kavanozunun kapagiyla) dok ve bununla yikan. Ben her gun yikiyorum oyle bir aliskanligin varsa daha iyi. Normalden iki kat daha hizli uzuyor bu sekilde. Ayrica cok kestigi icin canlanmistir buda uzamayi hizlandirir. Bu arada cam terabentin ucucu bir yag. Bu yuzden sampuanin kapagini kapali tut. Ise yaracaktir... gecmis olsunsaçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Aynı tarz olay başıma gelmişti solgar biotin vitamini iç çok hızlı uzuyor saçlar...geçmiş olsun canım artık yapıcak bişey yok tokalarla felan süslemeye çalış..
bu yüzden kuaföre hiç gitmek istemiyorum bazıları resmen kasap..
Canm k.b şarjm bitti anca girebildim missha diye gir şampuan kısmına bas zate n yeşil şampuan bir tane var o hacm verir hacm istyorsan pembeyi önermem çnkü benm saçlarm dalgalı kıvırcığa yakn hiç düzleştirci kullanmama rağmen bu şampuan dan sonra saçlarm fön çekilmiş gbi dümdüz olmuştu herks fön mü çektin diye şaşırmıştıNey onun adı ney çabuk söyle :)
benim saçım aşırı yağlı
her gün yıkıyorum
Canım sarımsak özlü sampuanlar var ordan kullanabılırsın cok cabuk uzatıyor saçları ben Zigavus kullanıyorum tavsiye ederım.
mahalle arası kuaförlerine mi gidiyorsunuz? gitmeyin,
sonra her suçu kuaföre atıyorsunuz
15 tl'ye saç kesiyorlar sonuç böyle oluyor ^^
size öyle denk gelmiş olabilir yüzdeye vuracak olursak çoğunluğu boş beleş ^^Mahalle arasıyla ne alakası var, bende mahalle arası kuaföre gidiyorum gayette memnunum hatta emekli olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Boyasından kesimine topuzuna kadar mükemmel yapıyor çok pimpirikli olmama rağmen.
Önemli olan kuaförün sanatı. Saçı şişirmeden yapacak, özenecek, müşteriyi memnun edecek.
İşte buna çok güldüm:))Bende kuaföre gitmiştim,kaşlarım için.Kuaföre inceltmeden şekil ver dedim,tamam dedi.Bittikten sonra bir baktım ki,Gülşen Bubikoğlunun ince kaşlı hali var ya,aynı öyle olmuşum.Eve gelince eşim de tepki göstrdi.İnsan içine çıkmaya utanmıştım .Ondan sonra daha kuaföre aldırmadım.
saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Ben bir de model göstermiştim.Uzun küt gibi yan kahküllü bi modeldi.Yaptı beni soğan cücüğü gibi kısacık bi de orta kahkül gibi dandik bişi.Hepsi de aynı boy.Jöle toka vs topluyorum mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?