Bu sinemaki yağ gibi bir şey misakın daha da kestirmek gibi bir hata yapma sinemaki kürü yap 6 ayda istediğin saça ulaşırsın
Ben bir de model göstermiştim.Uzun küt gibi yan kahküllü bi modeldi.Yaptı beni soğan cücüğü gibi kısacık bi de orta kahkül gibi dandik bişi.Hepsi de aynı boy.Jöle toka vs topluyorum mecbur.Aynisi basima geldi, benim saclar da kurek kemiklerimin biraz altindaydi, ucundan al cok kat atma dedim omuz hizasinda dumduz bir sac kestio kadar kotu ki orta yasli teyze saci simdi biraz kat attirsam iyice kisalacak mecbur uzamasini bekliyorum...
Bugün kestirdiyseniz çabuk uzar, ay koç burcunda çünkü. Eğer özelden ulaşırsanız en çok uzamasını sağlayacak günler hakkında yardımcı olabilirim. Çoğu insan saçma buluyor ama ben deneyimleyip fayda gördüm.
bir kuaföre asla kırıklarımı al demeyeceksin, kuşa çeviriyorlarböyle oldu çıldırıcam yaaa saç bu sonuçta cabukta uzamıyorki offf bi daha gidersem kuaföre nolayım kendim kesicem kırıklarımı
ben inanirim boyle seyleresize ulasirsam bana da o gunler hakkinda bilgi verir misiniz? sadece sacla sinirli olmak zorunda degil cilt bakimi vs. gunlerine de hayir demem
Acaba hangi kafayla cümleyi yarım bırakıp öylece cevapladım ?o kuaför özürlü mü ya ? nasıl o kadar kesebilir bir de tanıdıkmış başına yıkardım o kuaförü , beyinsiz ya, her akşam yıka saçını tara öyle çabuk uzuyormuş. Geçmiş olsun.
haha :) Ben her gün yıkıyorum mecburen iş yerınde sigara içen oluyo şu bu derken pis koku siniyo, her gün yıkadıgım içinde çabuk uzuyo saçım model durmuyo saçımda, haftada iki kere saç diplerine argan ve zeytin yagı sürerse sıkıntı olmaz.Acaba hangi kafayla cümleyi yarım bırakıp öylece cevapladım ?
Her akşam saçını yıkarsa, saçları yıpranır. Kurur. Dökülür..
benimde başıma geldi malesef sacim gür ve uzundu belime kadar ama ilk gittiğim kuaför aniden hepsini kesti ve kuaförün arka kısmına götürdü niye diye sordum¿çöpe attım dedi bunu başka bir kuaföre sordum eğer ki saçın gür ve sağlıklı hele de uzunsa onu atmazlarmis kullanirlarmis postij yaparlarmışilk defa duydum var mi böyle şeyler diye kayde almadim
ben danidik manidik temem kavga ederim bir isi bilmiyorsa yapmasinyandım o güzel saçlarımagitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Ayarsiz diyoruz bunlara banada kuafor haberim olmadan sacimin onune mavi hemen gerisine yesil yapti boyada ben tabi sok...bu neydi simdi soruyorsun ee tarzima yakistirmis tovbe Yarabbi halimi gormeniz lazimdi ...hemen duzettirdim bu seferde kendi sac tonumdan koyu oldu rezillik...gitmeyin birdaha oraya profesyonel bayanlar var onlara gidin pahali olsun duzgun olsun insanin psikolojisi bozuluyor sizde bu nedir boyle az al dersin kokunu kurutur ki bazilarininda eli iyi gelmez derlerya uzamiyor sac ...este begenmemis amman ne guzel zeytinyagi kullanin hem sunnetir hemde guzel besler hafta 3 4 kez yapin bir hafta icindede kesim oturur duzelmeye baslar uzulmeyin hapilacak cok sey yok zamana biraktiginiz hadiselerdendir bunlar....saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?