Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Gecmıs olsun Hıc dokunmayın kendı kendıne uzamasını bekleyın ama boyle bır kuafor mu olur ya Tanıdık dedınız acaba sıze bır uyuzlugu falan mı vardı yada sız kırıkları al dedınızde sacınızda cok kırık oldugundan mı boyle yaptı

ay gerçekten çok güldüm çok tatlısın yaaa inşallah çabucak uzar canım benim.

sakın daha da kestirmek gibi bir hata yapma sinemaki kürü yap 6 ayda istediğin saça ulaşırsın

Aynisi basima geldi, benim saclar da kurek kemiklerimin biraz altindaydi, ucundan al cok kat atma dedim omuz hizasinda dumduz bir sac kesti o kadar kotu ki orta yasli teyze saci simdi biraz kat attirsam iyice kisalacak mecbur uzamasini bekliyorum...

sakın daha da kestirmek gibi bir hata yapma sinemaki kürü yap 6 ayda istediğin saça ulaşırsın
Bu sinemaki yağ gibi bir şey mi
Yağ bakımı benim gözeneklerimi tikiyor döküyor
Ama bunun içinde yağ yoksa deneyebilirimmmm

Ben bir de model göstermiştim.Uzun küt gibi yan kahküllü bi modeldi.Yaptı beni soğan cücüğü gibi kısacık bi de orta kahkül gibi dandik bişi.Hepsi de aynı boy.Jöle toka vs topluyorum mecbur.

ben inanirim boyle seylere size ulasirsam bana da o gunler hakkinda bilgi verir misiniz? sadece sacla sinirli olmak zorunda degil cilt bakimi vs. gunlerine de hayir demem

böyle oldu çıldırıcam yaaa saç bu sonuçta cabukta uzamıyorki offf bi daha gidersem kuaföre nolayım kendim kesicem kırıklarımı
bir kuaföre asla kırıklarımı al demeyeceksin, kuşa çeviriyorlar
ben evde kendim alıyorum kırıklarımı

ben kendi sacımı kendim kesiyorum bu yuzden benimde benzer birsey basıma geldi uzun katlar istedim dur ben yapıcam cok guzel olucak dedi sacın uc kısmı fare kuyrugu gibi kaldı amacları ne bilmiyorum bu kuaforlerin

hint yağı sür canım haftada bir kez cabuk uzatıyor.

o kuaför özürlü mü ya ? nasıl o kadar kesebilir bir de tanıdıkmış başına yıkardım o kuaförü , beyinsiz ya, her akşam yıka saçını tara öyle çabuk uzuyormuş. Geçmiş olsun.
Acaba hangi kafayla cümleyi yarım bırakıp öylece cevapladım ?
Her akşam saçını yıkarsa, saçları yıpranır. Kurur. Dökülür..

Acaba hangi kafayla cümleyi yarım bırakıp öylece cevapladım ?
Her akşam saçını yıkarsa, saçları yıpranır. Kurur. Dökülür..
haha :) Ben her gün yıkıyorum mecburen iş yerınde sigara içen oluyo şu bu derken pis koku siniyo, her gün yıkadıgım içinde çabuk uzuyo saçım model durmuyo saçımda, haftada iki kere saç diplerine argan ve zeytin yagı sürerse sıkıntı olmaz.

benimde başıma geldi malesef sacim gür ve uzundu belime kadar ama ilk gittiğim kuaför aniden hepsini kesti ve kuaförün arka kısmına götürdü niye diye sordum¿çöpe attım dedi bunu başka bir kuaföre sordum eğer ki saçın gür ve sağlıklı hele de uzunsa onu atmazlarmis kullanirlarmis postij yaparlarmış ilk defa duydum var mi böyle şeyler diye kayde almadim

BENİMDE SAÇLARIM BELİME KADAR VE KUAFÖRLERİN BÖYLE KAFASINA GÖRE TAKILMASI YÜZÜNDEN KUAFÖRE GİDEMİYORUM. ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ İSTEDİKLERİNİ KESİYORLAR VE BİR DAHA O KUAFÖRE UĞRAMIYORUZ.
CANIM YAĞLAR SATILIYOR KARIŞIM. YAĞLARI DENE VE SÜREKLİ ŞAMPUANLA YIKANMA. ŞAMPUAN SAÇI KURUTTUĞU İÇİN UZAMASINA ENGEL OLUYOR. SAÇIN UZAMASI İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY KENDİ YAĞI.

olmaz mi..insanlar saclarini parayla bile satiyor.
o saclari atacak olsa yerden almaz sadece supurur atardi.
belesciye denk gelmissiniz

Ayarsiz diyoruz bunlara banada kuafor haberim olmadan sacimin onune mavi hemen gerisine yesil yapti boyada ben tabi sok...bu neydi simdi soruyorsun ee tarzima yakistirmis tovbe Yarabbi halimi gormeniz lazimdi ...hemen duzettirdim bu seferde kendi sac tonumdan koyu oldu rezillik...gitmeyin birdaha oraya profesyonel bayanlar var onlara gidin pahali olsun duzgun olsun insanin psikolojisi bozuluyor sizde bu nedir boyle az al dersin kokunu kurutur ki bazilarininda eli iyi gelmez derlerya uzamiyor sac ...este begenmemis amman ne guzel zeytinyagi kullanin hem sunnetir hemde guzel besler hafta 3 4 kez yapin bir hafta icindede kesim oturur duzelmeye baslar uzulmeyin hapilacak cok sey yok zamana biraktiginiz hadiselerdendir bunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…