- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Niye tek başına gidemiyorsun ki?yine başlığı yazamadan enter'a bastım : )
herkese iyi akşamlar,
Geçen açtığim konumda bahsetmiştim küçük bir ilde küçük bi yerde çalışıyorum arkadaşım vs de yok yalnızım sıkılıyorum diye neyse baya kabullendım durumu iyi kötü . Ama bugünlerde kabullendiğim durumlardan biri baya canımı sıktı anlamadığım şekilde sanırım hassaslaştım biraz.
İş yerinde tek kadın çalışan benim ve hepsiyle aramda yaş farkı var oldukça yani çok ortak noktamız yok paylaşımda bulunmayı da beklemiyorum (muhabbetimiz var ) . Öğle arası hepsi birlikte yemeğe gidiyor beni çağırmalarına dair beklentim yok fakat , zaten bu ilde tek başıma olmam yeterince can sıkıcıyken bu durum bana yalnızlığımı her gün daha fazla hatırlatıyor piskolojimi zayıflatıyor kendimi kötü hissediyorum.
Alışkın değilim bu duruma hep büyük şehirlerde kalabalık ortamlarda yaşadım ve burda yaşım ve cinsiyetim sebebiyle ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum.
sadece dertleşmek için açtım ...
NOT :Burası metropol değil ki tek başıma yemeğe gidebileceğim etrafta yer bile yok henüz arabamda yok.
Annem bundan 30 küsur yıl önce bir ilçede çalışırken her yere kendi giderdi
Yemeğe de gezmeye de
Siz de gidin çevre alışsın
Günübirlik birçok ilçeye vs gittim kebapçıya da gittim pastaneye de
Siz de gidin en fazla garip garip bakarlar olur biter
Zaten tek başıma yapıyorum sorun o değil ki sorun yok sayılmam
İyi de ne yapsınlar
Yani ne yaparlarsa yok sayılmazsınız
Örneğin aşağıda oturuyoruz komşulardan bir Adam da vardı çocuklar parkta oynuyor
Biz sohbet ederken onu çağırmadık gel X sen de kadın muhabbetine katıl demedik şimdi Ada'mı yok mu saydık
Adamlar her adımlarına sizi nasıl dahil etsin
yine başlığı yazamadan enter'a bastım : )
herkese iyi akşamlar,
Geçen açtığim konumda bahsetmiştim küçük bir ilde küçük bi yerde çalışıyorum arkadaşım vs de yok yalnızım sıkılıyorum diye neyse baya kabullendım durumu iyi kötü . Ama bugünlerde kabullendiğim durumlardan biri baya canımı sıktı anlamadığım şekilde sanırım hassaslaştım biraz.
İş yerinde tek kadın çalışan benim ve hepsiyle aramda yaş farkı var oldukça yani çok ortak noktamız yok paylaşımda bulunmayı da beklemiyorum (muhabbetimiz var ) . Öğle arası hepsi birlikte yemeğe gidiyor beni çağırmalarına dair beklentim yok fakat , zaten bu ilde tek başıma olmam yeterince can sıkıcıyken bu durum bana yalnızlığımı her gün daha fazla hatırlatıyor piskolojimi zayıflatıyor kendimi kötü hissediyorum.
Alışkın değilim bu duruma hep büyük şehirlerde kalabalık ortamlarda yaşadım ve burda yaşım ve cinsiyetim sebebiyle ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum.
sadece dertleşmek için açtım ...
NOT :Burası metropol değil ki tek başıma yemeğe gidebileceğim etrafta yer bile yok henüz arabamda yok.
Kucuk yer dedikodudan falan çekiniyor olabilirmi iş arkadaşlarınız? Belki o yüzden cikmiyorlardir sizinle yemeğeZaten tek başıma yapıyorum sorun o değil ki sorun yok sayılmam
4 ay çalisıp cıktım zaten.. ama sonra kadinlarla calisinca erkeklerin kiymetini anladim. Kiskanclik yoktu ve acayip sahip cikiyorlardi abi olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?