küç

Şu beklentim yok, bu beklentim yok zaten durumu kabullendim diyorsunuz ozaman neye caniniz sıkılıyor? Kabullendigim durumlardan biri canimi sıkıyor diye birsey yok. Kabullensen canin sıkılmazdi.
Millet biseyler soyledikce benim beklentim yoktu zaten, ben onu beklemiyorum... Eee madem sifir beklentidesiniz, durumu kabullendiniz neye ve niye caniniz sıkılıyor ki?

burası beklediğim gibi çıkmadı ve sevmiyorum durum bu yani

Ne bu tavır çok absürd bi durum değil rahatsız olmam, ne bu azarlar tavırda konuşmalar ?

Burda çevre edinmem söz konusu değil doğru dürüst bi kurs falan da yok yani ben haftasonları planlar yapıyorum hafta içi bu şekilde stabil işte

Tayin isteyebilirmisiniz?
tayin zor istifa edicem de ohal'den dolayı sıkıntılı

ya şöyle erkeklerden yaşıtım bile yok bana en yakın olanıyla aramda 15 yaş vardır ondan zaten kısıtlı biraz.
Kadınlar biraz öyle zaten en azından saçma sapan kıskançlık durumları yok diye seviniyorum bu da nadir olumlu yönlerinden buranın : )

Evet evet kadınlar konusunda haklısınız bence de : )

belki de haklısınız ben de böyle düşünüyordum aslında başlarda ...

"küç" başlığını görünce hemen koştum zira kendisi göğüs büyütmede kullaniliyor ama yanlış alarmmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…