Küçücük bebekle düğün ?

Biz de adanaya gidicez ankaradan. Bu tarz özel günlerde bir arada olmak lazım. Haa cocugunuz hasta olur vs Allah korusun o baska.

Kv sizin gelmeyeceğinizi hissettiyse o yüzden öyle konusmus olabilir

Ay gerçekten mi..
İçimi rahatlattınız desem..
Bana sanki hayatımın en tehlikeli zamanı, bi ayağım çukurda, bebeğim ha enfeksiyon kaptı kapacak gibi bi zaman dilimi geliyor kırkı çıkana kadarki zaman.
Büyüklerimiz öyle söylemiş ya, ne bileyim öyle kalmış aklımda lohusalık.

Rahatça gidersin bence. Bir aylık bebek çok uyur zaten ama baktın bebek çok gazlı çok eziyeti zaten senden önce sana gelme derler. Ben 20 gunluk bebekle van dan izmire geldim uçakla. Sonra bir aylıkken izmirden 4 saatlik yola gittim kara yolu ile. Gezdim. Teyzem de kaldım. Bebeğim iki aylıkken başka bir şehirdeki düğüne katıldım. Abimin düğününe. Artık sen de bebeğinin durumuna göre ayarla. Şimdiden dert etme.

Sağol canım yorumun için, hamilelik gerginliği sanırım, doğum yaklaştıkça her şeyi takar oldum, böyle değildim aslında.

Biz de adanaya gidicez ankaradan. Bu tarz özel günlerde bir arada olmak lazım. Haa cocugunuz hasta olur vs Allah korusun o baska.

Kv sizin gelmeyeceğinizi hissettiyse o yüzden öyle konusmus olabilir

Belki de, bilemiyorum. İlk söylediklerinde geliriz tabi falan demiştim ama iyice gergin oldum bu aralar, her şey olumsuz gibi geliyor.

Hmm olabiliyo demek ki.. Çok mu evham yaptım acaba?? Dediğiniz gibi bebeğin durumuna bakayım ben vakti zamanı gelince madem..

Biraz gereksiz büyütmüşsünüz gibi geldi bana.
Allah korusun bir hastalık olur gidilmez de, şu durumda gitmemeyi düşünmeyin bence, kardeş sonuçta.
1-2 gün idare edilebilir herhalde.

Gitseniz bile,bebeginizi kalabaliktan olabildigince sakinin derim ben,oyle kucaktan kucaga gezmesin,şapur şupur öpmeler filan,yeni dogmus bebek sonucta,anne icin bile enbasiti emzirirken eller yikanmali diye bilgi veriyo hemsireler.düsün yani annesi icin bile.kucucuk bebek,hasta olmasin yazik..

Ben olsam giderdim hani hem esim yaninda olmami ister diye hemde kaynima ayip olur diye dusunuyorum.Ama siz bilirsiniz,bebeginiz herseyden onemli tabiki nasil istiyorsaniz oyle yapin yaz zaten usutmez de ama insanlarla cok sıkı fıkı yapmazsin bebisi olur biter ,dert etme

Biraz gereksiz büyütmüşsünüz gibi geldi bana.
Allah korusun bir hastalık olur gidilmez de, şu durumda gitmemeyi düşünmeyin bence, kardeş sonuçta.
1-2 gün idare edilebilir herhalde.

Eşim her durumda gidecek zaten de ben çok korktum nedense bebeğim çok küçük olacağı için. Bişey olur diye çok korkuyorum.
Ama sağolun içimi rahatlattınız. Benim deneyimim yok ve her şey çok zor olacakmış gibi geldi. Yaşadıkça öğreneceğiz demek ki..

Evet kızlar öyle yapayım. Çok sağolun yorumlarınız için.

bende doğum yaptıktan 17 gün sonra 4 saat yolculuk yaptım oğlumla. oğlum daha 35 günlük falandı kuzenimin düğünü oldu düğün salonuna gittim, emzirme işini de gelin odasında halletim

çok dert etmeyin içinize bence de

Bende cok sıkıntı yapmıştım anlaıyorum sizi hemde ablamın düğünü cok önemliydi benim icin. Sezeryan olacağımı duyunca cok üzülmüştüm ağlamıştım falan. Kork gun kalkamazsin diyolardi. Benim bi hafta sona kocamla pazara bile gittim. Sakınan göze cop batar. Görümcem hep cocuğu sakınır bi türlü iyileşemedi. Ben hic sakınmam tabi tedbir alırım oyle kat kat giydirmem mesela daha 11 ayda ilk defa gecen hafta hasta oldu burnu aktı madallah. Ama kıyafeti şimdiden almayın derim ben bi hafta once bile almış olmama ragmen hafif bollasmisti. Dedigim gibi şimdiden bunu takip günlerinizi rezil etmeyin. Tadını çıkarın . Ve ferah olun, ha o gun gelince Allah korusun belki bi aksilik cikar evden çıkamazsınız. Belki de cok rahat olursunuz. Tadını çıkarın simdi ki zamanın :))

Ben olsam gitmrzdim kucucuk bebekle dugun telasinda isim olmaz bi de ev kalabalik olursa ne gelen oper giden oper cok gelmeni isteselerdi sana gore ayarlardi

Bebeği gelin odasında bi yakınınıza mı bıraktınız peki, yoksa içeride sizinle durabildi mi ?

Bu arada bi kuzenimle aynı tarihlerde dogum yaptık istanbuldan Ankara'ya geldi düğüne kendi cocuk cerrahi eşi doktor :) kotu bisi olsa gelirler ki gelmezler tabii sen rahat ol :)

Ben de normalde hiç canımı bilen evhamlı biri değilim aslında. Narkozsuz ağır bi operasyon bile geçirmek zorunda kalıp gıkım çıkmamışlığım vardır. Evham yapanlara da kızardım bi tek sen mi varsın sanki diye. Şimdi de böyle takan biri oldum işte. O zaman elbisemi son haftaya bırakıp çok da takmamaya çalışacam :)

Ben olsam gitmrzdim kucucuk bebekle dugun telasinda isim olmaz bi de ev kalabalik olursa ne gelen oper giden oper cok gelmeni isteselerdi sana gore ayarlardi

Ayarlama konusuna bişi diyemiyorum, onlara öyle uygun gelmiş napalım ama yapanlar varsa ben de yaparım herhalde diye düşünüyorum şimdi. Bi cesaret geldi

senın lohusalığından cok,bebegın 1 aylık olması asıl sorun..

bence kesınlıkle 1 aylık bebek oyle kalabalığa sokulmaz..

kırkı bıle cıkmamıs olcak..tum tehlikelere acık..

eşin onlara soylemelı..ben karımı ve cocugumu getırmıyorum dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…