Küçücük bebekle düğün ?

kırkınız çıkmadan gitmeyin bence gidersenizde bebek için sessiz sakin ortam sağlamanız lazım malum sürekli uykusu olacak ben olsam gitmezdim eşimi tek yollardım çünkü evimden başka bir yerde okadarcık bebekle rahat edemezdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onlar senin doğum tarihini önemsemeyip düğün tarihi koymuşlar,seni düşünmedikleri belli sende ona göre karar ver bence....ben olsam kesinlikle gitmezdimmmm....

Rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm:) konuya gelincede ben olsam kesinlikle evden disari adimimi atmam.6ay once dogum yaptim ve gelin geldigin ailede lohusa ya cok onm veriolarmis dogumdan sonraki 40gun senin kendine dikkat etmen lazim dugun gibi kalabalik yerlerde olman yanlis bence heleki küçük bebekle streril olmayan bi ortam dugun evi gelen giden belli degil tam bir mikrop yuvası. Kendini ve bebegini düşün. Senin durumun belliymis 2 hafta sonra evlenselermis. Evet tarihi sana göre ayarlicak halleri yok bu yuzden snnde gitme mecvuriyetin yok. O bu ne dicek diye dusunmektense kendini ve bebegini ilk plana al. Siz düğünden ve kaynana tavrından daha onmlisiniz

Tamam bizde de erkek bayan katılır kınaya. Ama düğün sonuç olarak kaynının oturduğu yerde olacak gelin alıcı olur öbür gün ve düğünün olacağı kaynınızın oturacağı yerde yapılır artık kaynınla aynı şehirde misiniz orada mı yapılır bilmiyorum kınaya gitmezsiniz eşiniz bir gece kalır gelin alınır gelinir siz düğüne katılırsınız zaten küçücük çocuk var kim iş buyuracak size çoğu kişi de gelin evine değil salona gelir. Siz sadece düğün neredeyse ona katılın.

Ben de onu diyorum anne nasıl olacak, daha kırkı çıkmadan çocuk enfeksiyon kapar birinden falan diye ama 'Biz hiç çocuk büyütmedik mi, senin çocuğunsa benim torunum' tarzı bi cevap alıyorum.

Bence esinle gorus bu durumu.acikla kirki çikmamis bebek enfeksyon kapar de ben lohusayim de cok zorlaniriz snradan pisman olmayalim gittigimize. Eşin de annesiyle konussun sen hic muhattap olma artik.ben izin vermiorum desin eşin kucuk bebeğin düğün evinde isi yok.kayinvaliden sana bisey diyecek olursada sen magduru oynarsin esim kesinlikle gidilmicek o konu kapandi diye kizdi dersin.

aradaki sayfaları okumadım ama genel olarak gitmeyin diyenler olmuş galiba .şimdiden konuşmak yanlış olur günü gelsin elbet bakılır bir çaresine ama sizin kendi kardeşiniz evleniyor olsa da aynı tepkiyi verebilir miydiniz ben onu merak ediyorum.?:44:

benim de düğünüm de görümcem hamileliğinin son ayındaydı.görümcem 10 saatlik yoldan geldi otobüsle,ben eminim ki 1 dk bile gelmemeyi düşünmemiştir.tamam hamilelikle,lohusalık hali bir değil ama bence şimdiden bu kadar düşünmeyin ve kendinizi gitmemeye endekslemeyin..bakarsınız o zaman herşey yolunda olur siz kendiniz gitmek istersiniz

onlar senin doğum tarihini önemsemeyip düğün tarihi koymuşlar,seni düşünmedikleri belli sende ona göre karar ver bence....ben olsam kesinlikle gitmezdimmmm....

Kendim için değil de bebek için korkuyorum bişey olursa diye.. Düğüne ben de katılmak isterim tabi ki, sonuçta bi kere olacak bişey ama derdini sonra biz çekecez yine

Ben olsam gitmezdim daha 1 aylık bebişimi onca insan içine nasıl sokayım.
Bide insanlar çok düşüncesizler eminim el kadar bebeği mıncıklayıp öperler.
Mikrop mu kapar o pufidik yanakları tahriş mi olur bilinmez oy oyy
Senin içinde çokta sağlıklı olmaz canım.
Gitme derim.

Gelin tarafıyla kv aynı şehirdeler, bize 3 saat uzakta ikisi de. Eşimin o zaman iki kere gidip gelmesi gerekir.

aradan sıyrıl diyosun yani, güzel yöntem

Aralarda söylemiştim, kendi kardeşim olsaydı düğün tarihi ertelenirdi ki öyle oldu, düğün erkene çekildi. Zaten bana göre tarih alsınlar da demiyorum. Birlikte büyüdüğüm teyze kızımın benim düğünümde 1,5 aylık bebeği vardı, düğün salonuna 10 dk evi, biz ona gelme demiştik gelmemişti ve bu bizim için doğru olanıydı. Yani anlayacağınız ben kendi ailemden böyle gördüğüm için şimdi çekiniyorum.Eşim ailesine niye bizim tarihi göze almadınız diye kızdığında ben gideriz ne olacak bi kere olacak düğün diyordum, ama şimdi yenidoğanla ilgili bişeyler okudukça, bakımıyla ilgili araştırmalar yaptıkça bu durumun tehlikeli olabileceğinden korkarak fikir alayım diye açtım konuyu. İnşallah dediğiniz gibi sorunsuz olur her şey..

Ben de onu diyorum anne nasıl olacak, daha kırkı çıkmadan çocuk enfeksiyon kapar birinden falan diye ama 'Biz hiç çocuk büyütmedik mi, senin çocuğunsa benim torunum' tarzı bi cevap alıyorum.

İyi ya işte senin çocuğun tabi ki sen daha iyisini bileceksin. Sana ayrı ev mi açacaklar çocuğun gece ağlayınca rahat rahat bakasın rahat emziresin yorulunca azıcık uyuyup dinlenesin diye.

Zaten gitsem bile düğün salonuna sokmam bebişimi, ya düğün evi ya da en fazla gelin odası. Dahası olmaz

oooh ne ala senin doğum edeceğini bile bile o tarihi seçsinler birde gelmeye mecbur bıraksınlar

cnm bak biz aile olarak böyle şeyleri birbirimize sorarız mesela ben bir düğün yapcam arar kardeşimin tatil gününe kadar sorar başka zamana denk getiririm.

kim ne derse desin senin doğumuna göre ayarlama yapcaklardı. haaa olabilir kaflarına göremi yaptılar sende kafana göre takıl

ayrıca 3-4 gün önce değilde düğün günü gidebilirsin. kıyafet fln eşinle kendi oturduğun yerde halledersin. salonada gitmek zorunda kalırsan çocuğun kulaklarını pamuk tıka

Evet canım bizde de aynen öyle olur. Ayrıca iki tarafın da daha müsait zamanları olduğunu bizzat biliyorum. Neyse dedim sonuçta düğün telaşesi, kafalarında bi sürü şey vardır, öyle ayarlanmış falan takmadım.
Sadece salona gidip dönülmek zorunda olunsa zaten hiç problem değil bikaç saat idare edilir ama aralarda uzun anlattım, başka şehirdeler 2 3 gün kalmak durumundayız.

çok zekice

bende gitme diyenlerdenim daha senin bakıma ihtiyacın olduğu bir dönemde minnacık bebekle düğünde ne işin var.. benim çocuğum 15 aylık ve ilk defa geçen ay bir düğüne gittik sadece iki saat kalıp döndük çokta eğlendi kerata:)

inşaalllah kolay bir doğumla sağlıklı bir bebek alırsın kucağına sıkıntı etme şimdiden

Sürekli okuyorum konuyu.
Gitmemen en iyisi.
Çocuğunu terli terli kaç insan opecek ?
Emin ol onlarca :120:
O gün gelince yorgunum de bitsin

ben olsam gitmezdim 1 aylık bebeğin düğün ortamında ne işi var bahane de çok millet ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…