Küçücük bebekle düğün ?

gitme tabiki allah korusun bebek kırkıyla gelin kırkı tehlikelidir.çocuğu tehlikeye atma.eşin gitsin dönsün onun kardeşi sonuçta.seninde yanında annen fln kalsın yanlızda kalma.

3 gün kalmak zorundamısınız ki kızla konuşup canım ilk bebek korkuyorum tecrubesizlikte var kusura bakma kınana gelemicem diyince kimse sana darılmaz ki yani ne bileyim benim düğünüme gelemese biri ve bu şekilde arayıp mahcup olduğunu söylese kıyamazdım hiç

ayrıca evham veya cocugu sakınmaktan zıyade,dugun kalabalığına sokulmamalı 1 aylık bebek..

yoksa dışarı cık gez bebegınle kıme ne..

sana uygun bı oda ayarlanmalı,yenı doğanlar sureklı emmek ıster..

sureklı gaz sancısı olcak..

dakka bası bebegı görmek ısteyenle mı ugrascan yoksa bunlarla mı..

(ayol ben nıye taktıysam bu kadar:)))

Ben de onu diyorum anne nasıl olacak, daha kırkı çıkmadan çocuk enfeksiyon kapar birinden falan diye ama 'Biz hiç çocuk büyütmedik mi, senin çocuğunsa benim torunum' tarzı bi cevap alıyorum.

Canım zaten eskilerin klasik savunması bu, "biz hiç çocuk büyütmedik mi?". Ben de duydum bu lafı ve cevabım "siz kendi çocuklarınızı bildiğiniz gibi büyütmüşsünüz, bırakın da ben de kendi çocuğumu bildiğim gibi büyüteyim" oldu Bu konuda bana bozulan bozulsun hiç takmam, alem bozulacak diye daha kırkı çıkmamış bebeği yollarda heba edemem. Üstelik benim bebişim 20 aylık oldu, ona rağmen öyle düğün dernek, vs. gitmiyorum, çünkü bebğim 7-8 gibi uyuyor erkenden, onun uyku düzenini bozmamam, sonrazor düzeliyor. Önemli olan kuzumun rahatı, milletin keyfi değil. Sen de hiç takma, doktoru izin vermiyor, mikrop kaparmış de çık işin içinden.

Son düzenleme:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını canım..o an duruma bakarsın ben tabiki gitmemenden yanayım esin de gidebilir o an ki duruma bakarsın artık baktın bebegı kucağına aldıktan sonra gidilecek gibi deil yada herhangi bir durum soz konusu oldu ozaman ben gidemem dersin esine

Hiç plan yapmayın hamileliğimde aynı durum vardı kesin geleceksiniz diye beynimi yedi kv noldu doğumdan sonra ölümcül bi hastalık yakama yapıştı aslında kendi de gidemeyecekti zorla beni o halde bırakıp gitti
Demem o ki hayat bu plana gelmez plansız yaşayamayan ben söylüyorum bunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence rahat ol canim simdiden kafana takma kesinlikle o anki duruma gore davran
benum oglum cok cok sakin bur bebekti oyuncak bir bebek gibu neden gidulmesin ki ole bir bebekle

ama kizim aksine yarim saatte bur emmek isteyen aaa aaaa diye baguran bir bebekti karsi komsuya bike gecilmicek turdeb

ondan dolayi sakince bekle bebegine gire hareket et derim

O telaşede bebeğiniz hasta ya da başka bir şey olsa, eminim ilk suçlayacakları insan siz olacaksınız.
"İyi anne olaydın da bebeğine bakaydın" gibisinden..
Hiç bir şey sizin ve bebişin sağlığından daha önemli değil..

Bende dogum yaptiktan 2 hafta sonra kaynimin dugunu oldu gitmedim. Oglum dogardogmaz zaten sezaryanim kaynanam hemen basladi oglan bizi seviyo dugune gelcek demeye. Hemen babam araya girdi kiz daha amaliyatli 5 saatlik yolu cekemez sakin zorlamayin dedi kaynanamlarda sustu kaldi. Esimi tek yolladim bende annemde kaldim. Zaten doktor kendi soyledi biz boyle kucuk bebeklere yol onermiyoruz enfeksiyon oldurucu olabilir bagisiklik sistemleri daha guclu degil dedi.

Kesinlikle gitme umarim esinde zorlamaz ben bebegim 5 aylikti tatile bille gitmedim hasta olur diye daha 40 cikmamis bebegi olsem goturmem..ne dusunurseler dusunsunler dogunca anlarsin kimse ondan kiymetli olmuycak benim ilk bebegim 33 gunluktu bayram geldi esime dedimki sabah kimse olmadan annenleri ziyaret edip donucez ben kalabaliga sokmam dedim kayinvalidemin evi cok kalabalik olur sabah 7 de gitim 15 dakika durdum geldim soylendiler hicte umrumda degil ustelik abisi felan hep ayni apartmanda oturuyor onlara gitmedim kaldiki sen dugune nasil goturursun nasil kiyarsin kucicuk bebege..

eşin bu duruma ne diyor? senden yana mı yoksa o da "gidelim ne olacak" mı diyor?

Bence arkadasım kesinlikle kafanı yorma zaten yenidoğan bebiş kırkına kadar zor günler geçiyor uykusuzluk gaz sancıları üstüne . Birde o bebiş sürekli meme ister 10 DK 15 DK da bir nerelerde emzircen birde lohusasın daha ne işin var millet içinde . Gitme bence bebiş doğunca eşin de görecektir minnacık yavrusunu oraya göndermez merak etme .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle gitmeyin şimdiden tavrınızı koyun zaten doğduktan sonra anlayacaksınızki o kadar küçük bir bebekle ne yola çıkılabilir nede eviniz olmayan kalabalık bir ortamda küçücük bebekle uğraşılır.. Imkansız..
Gidebilme ihtimalini hiç düşünmeyin bence, çünkü o dönemler bebeğin bakımının en zor olduğu dönemler, hem gaz sancıları hem sürekli emmek istemesi , uyku problemleri vs.. Bırakın düğünü evden bakkala gidemiyor insan

Dur bakalım daha sezeryanmi normalmi onu bile bilmiorsun. Sezeryan olursan zaten gidemezsun onca yolu. Normal doğumda da birsürü durum var dogurdum hop hadi kalktim degilki canm bunlar. Once bi bebisi kucagina al o zaman duruma gore bakarsın nolcakkk:-D

her kosulda yolu kaldırırsınız , abiyede bulursun orada istersen düğün salonuna da sokarsın ( senden yeteri kadar süt emdiği sürece mikrop vs kapmaz kolay kolay burakmazsın hiç ) amaaa gelgelim tavra!!! ben sırf o kaynananya inat gitmezdim sen daha lohusa olacaksın ne işin var oralarda seni niye düşünmez hiç sanki keyfinden yardım edemeyeceksin bu ne tavır böyle hamile kadına laf sokmalar falan.. gitmezdim bebgimle evimde kalırsım mis gibi

sanırım o kadar kucuk bebegımle dugune gıtmezdım
o ortamda buluur fakat dugun salonuna gıtmezdım dıye dusunuyorum

Annemlerın benden oncekı bebekı yda ablam dıyeyım kalbı delık dogmus amlyt olmus amlyt cok basarılı gecmıs fakat amlyttan 2 hafta snra amcamın dugunu oluyr ve orda enfksyn kapıyr artı bırde usutuyr malesef kı ölmuş annem hala onun pişmanlıgında. Kendımden ornak vereyım dugun tarıhım hersey bellı ıdı daha snra ablamın hamıle oldgnu ogrendık ben ve eşim ortak karar vererek dugunumuzu erteledık martta olcak dugun agustosta oldu. Olmayack bırsey degıl bunlr senınde o dugunde olmanı ısteyenler bunu pekte guzel ayarlayabılırdı ve ben olsam asla ama asla gıtmezdım o dugune helede 3 saat yol asla gıtmem

Ay çok tatlısın, çok yaşa e mi
Ben de ne yapacağımı bilemedim. Çevremden ne olacak gidersin diyen de oldu, ne işin var diyen de oldu. Ben de kk hatunlarına danışayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…