- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
Çikolata benim kırmızı cizgimGünaaaaaydıııınnn ağrılarım ve ben geldik
Ulen bu çikolatayı yememem lazım ama nefis
kuş cıvıltıları işe uyanmakben
Amin canım amin çok aminYaaaa ne güzel olmuş ablacım
Rabbim de sizlere cennetinin güzelliklerinden ikramlarda bulunsun, sıkılmayın diye de bizi yanınıza eş etsin
Benim sadık yarim çikolatam diyorsun demekÇikolata benim kırmızı cizgim
Yemeden bir günüm geçmez
Hayatta tek onu bırakamadım çok sadigim kendisine
Teşekkür ederim ablacım benim su orucu yapmam lazım mahvetti bu ağrılarGeçmiş olsun canım
Çikolata da yenmiyecek gibi değil yaffff
Inadına mıdır nedir çok datlu
Ben dün öğlenden beri hiçbirşey yemedim şimdi kahvaltı sofrasına oturdum
Benim de öyleÇikolata benim kırmızı cizgim
Yemeden bir günüm geçmez
Hayatta tek onu bırakamadım çok sadigim kendisine
Amin ablacım inşallahAmin canım amin çok amin
Kız bu dünyada uzak düştük birbirimize ahirette çok yakın olalım inşaallah Rabbimin cennetlerinde
Amin cümlemize.gercekten hemmcani yanan tarafiz hemde para ile çifte can yanmacaAllah kolaylık ve de Kesene de bereket versin
Benim oğlanın dişine de tel takilacak 40 50 bin istiyorlar bakalım bi kaç sene bekliycez daha dokulmeyen süt dişleri var
Merhabalar hayırlı hafta sonları ve güzel nişanlar diliyorumGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
He vallahi... Dişine misline her yerimize iyi bakmalı bu derece de fiyat farkı olmamalı ama mecbur ödeyeceğiz.Fiyatlar uçmuş ya dişimize neyim sahip çıkalım valla
Ben de pizza yapıyorumYakio diye programı kurduk tlfnuma güya yediğimi içtiğimi kaydedecem temmuza dek fit ve daha önemlisi sağlıklı olacam ama kaç gündür her zamankinden daha da Cook su içiyorum kafamda ciddi bir basınç patlarcasina kulaktan gözden sağimi vuruyor .
Enseden olunca kolesterol diyordu Dr gozden yana ağrı yapınca şeker dikkat et dedi ama bu sefer her taraftan ciddi bir ağrı doktora gitmeye korkuyorum kaç bin TL gidecek diye ...
Bugün oğlanın tüm isteklerine rağmen ev yapımı pizza yaptım mevcut ürünler vardı zaten evde . Böylece para harcamadim tabi öğretmenine verdiğim 2bin TL hariç
Hoşgeldin şekerimNe haber arkadaşlar
Nasıl gidiyor hayat
Benim yoğun her zamanki gibi
Dün küçüğümün mezuniyet balosu vardı, pazartesi de okul pikniği var…
Hiç benlik işler değil ama çocuğumun hatırına
Bugün evdeydim sözde ama yine bir sürü harcama oldu… evin eksikleri büyüğümün doğum günü vs
Yarın da atacam kendimi kırlara sıkıldım evde, sabahtan beri de yemek yap, mutfak topla vs
güzel bir kahvaltı daveti de var
de gidemedik bu hafta…
Bi de bir ödül kazandım bir yerden… o parayı da çarçur etmem lazım
Etmaa yanaruzo parayı da çarçur etmem lazım
Market tavuğu değil de kuru yolum tavuk tüketiyordun diye hatırlıyorum…Markette 215.82 tl harcadım
Aldıklarım 1 adet poşet tavuk , 400 gr krem peynir ve patates
Artık hayatı saldım gittiMarket tavuğu değil de kuru yolum tavuk tüketiyordun diye hatırlıyorum…
Hiç sağlıklı değil diye biliyorum , kuru yolum olmayan tavuklar …
Amaaaan, yandık, yanacağımız kadar zatiEtmaa yanaruz
Sen de temel gibi ,Çoktan dedum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?