- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Senin de kandilin mubarrk olsun dualarinda bize de yer ver.Kandilimiz mübarek olsun kızlar. Rabbim bu müberek gecede gönlümüzden geçen herşeyi hakkımızda hayırlı eylesin.
Her ay ödediğim 255 TL lazer taksidini saymazsak, lazere başladığım için kuaför masrafım sıfıra düştü diyebilirim :) Sadece kaş için gidiyorum. Dün yine kaşlarımı aldırdım 10 TL ona verdim. Onun dışında bir harcamam olmadı.
Günleri sıfır ya da minimum harcama ile kapatıyorum. Okula giderken suyumu ve yemeğimi yanıma alıyorum. Cüzdanımda da nakit sadece 15 TL var. Üzerimde ne kadar az nakit varsa o kadar az harcama yapıyorum.
Yarın internet faturam gelecek 60 TL onu da yatırdıktan sonra maaştan 500 TL kalıyor..
200 TL'sini aylık ulaşım, pazar ve market alışverişi için ayırdım. Önümüzdeki ayın 30'una kadar onunla idare edeceğiz. Dolapta herşeyim var. Pazarada 2 haftada bir çıkıyoruz zaten. Tüpü ne zaman doldurmuştuk hatırlamıyorum. O biterse sıkıntı işte... Elzem bir ihtiyaç yada misafir çıkıp gelmezse yarısını artırırım bile paranın muhtemelen.
Kalan 300 TL'yide bankaya atacağım. Önümüzdeki aya bir taksitim var onu yatırırım.
Hastalık, tadilat, lazer derken kredi kartına toplam 4500 TL borcum olmuş. Allah izin verirse her ay en az asgarisini yatırarak 3 ay içinde bitirmeyi hedefliyorum borcu. Bu yüzden her şeyden kıstım. İnşallah biran önce biterde bu faiz illetinden kurtulmuş olurum.
Amin cnm, sağol. Insallah biran önce bitirirde kurtulurum bendeAllah kolaylık versin cnm senin de kandilin mübarek olsun
Faiz gerçekten de illet bişey ben de çok sinir oluyorum
Sanada Allah acil sifalar versin cnm. Tez vakitte iyileşirsin insallah.Senin de kandilin mubarrk olsun dualarinda bize de yer ver.
Helal olsun 200 tl ile ayin 30una kadar idare edebilirseniz.
Ben ne kadar kisarsam okadar ekstra bisey cikiyor hic yoktan disim kirildi doktor yarin kanal tedavisi ve dolgu yapacak bakalim ac para isteyecek:/
Sagol cnm
Sağol canimLelli eline sağlık
Allah ödeme kolaylığı versin canım
Çok sağol canım Allah razı olsun.Günaydın Hayırlı cumalar.gulfemhatun ellerine sağlık cay icin teşekkür ederim. @tr-lelli pasta güzel görünüyor ellerine sağlık yiyen lere afiyet şifa olsun. Arabanız hayırlı olsun. Borç yapmasak hiç birşeye sahip olamıyoruz. Allah ödeme kolaylığı versin.
Evet cnm ne güzel masallahEşime dün diyorum ki bak benle evlenirken 4binlik araban vardi (tipo) evin bile yoktu.
Nekadar tutumluyum ev sahibi oldun
Uzerine 1 ev daha oldu kira aliyoruz 100binlik araba aliyosun nerden nereye sonra yazligi alicaz falan diyorum
Altin biriktirdim nasıl tutumluyum yiyedebilirdim maasinin son kurusuna kadar harcayadabilirdik falan diyorun.
Ne bereketli hatunum diyorum gülüyo.
Şaka bir yana insan biriktirdikce tutumlu,oldukca ziyan etmedikce,haram yemedikce ben bereketlendigine inaniyorum gelen paranin.
Neyle degerlendirirsen iyi yönde devami geliyor.
Canim balkonunda suan boya varmi?tr_lelli ben küçük balkonumu boyamak istiyorum
sen geçen sene boya yaptığını söylemiştin sanki
nasıl yapabilirim ve nelere ihtiyacım var söyleyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?