kendime muzlu süt yaptımAyy canın mı çekti yoksa
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun ellerine sağlık.Günaydın millet
Çaylar kahveler benden yine yanında da dün yaptıgım kurabiye var
Afiyet olsun:)
afiyet olsun cnm dikkat edecem bundan sonra kusıra bakmakendime muzlu süt yaptımkurabiye yemiş kadar oldum :))
Afiyet olsun cnmmmÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun ellerine sağlık.
gayet iyigünaydın hanımlar.. sabah sabah regl sancısında mahfoldum.. ağrıkesici alıp işe geldim..
dün hiç harcama yapmadım. dolapta kalan yemekleri ısıttım yedik. kompostom da vardı.. madem para harcamadım dedim eşimden 10 tl kendi cüzdanımdan 10 tl aldım kumbarama attım.. son ay çok ihmal ettim kumbaramı.
akşama da kıymalı makarna yapayım diyorum.. yanına salata ayran turşu.. yine harcama yapmamayı hedefliyorum..
ben konserve hiç denemedim. muhafaza edemem diye korkuyorum. dondurucu benim işim:) dondurucumda daha 3 poşet közlenmiş patlıcan, 2 tavalık, 3 poşet türlü, sanırım 1 tane karnıyarık kaldı.. etlerim de var 4 poşet kıyma 4 poşet kemikli ve kuşbaşı et..2 tane tüm tavuk da var.. sucuk var..bu ay et türü almam.. kavurmam çok az kaldı ama olsun bu ay kalsın.gayet iyi
bende bu ara dondurucuyu bitirmeye çalışıyorum
ama daha bayağı var
pazartesi bezelye yaptım
bu gün (dün akşam yaptım) karnıyarıklık patlıcan koymuştum
onu yaptım bakalım tadı nasıl oldu
yarına da ya taze fasulye ya bamya yapacağım onlarda dondurucudan
bide soslarım var daha 6-7 kavanoz
Karnıyarık ve türlüyü nasıl koydun canım bwn türlüyüde konserve yyapıyordum. Kabak koyuyorum ama türlü denemedim hiç.ben konserve hiç denemedim. muhafaza edemem diye korkuyorum. dondurucu benim işim:) dondurucumda daha 3 poşet közlenmiş patlıcan, 2 tavalık, 3 poşet türlü, sanırım 1 tane karnıyarık kaldı.. etlerim de var 4 poşet kıyma 4 poşet kemikli ve kuşbaşı et..2 tane tüm tavuk da var.. sucuk var..bu ay et türü almam.. kavurmam çok az kaldı ama olsun bu ay kalsın.
Oluyor olmaz mı evdeki hesap hiç olmuyor ya bir eksik çıkıyor ya başka birşey aylardır kısıtlı para ile götürüyoruz d.gaz çok bel büktü. Birde üstelik bozuldu kombi iş sıkıntımız biter inş şu mübarek günde yoluna girer inş.kızlar size de oluyordur muhakkak hesap ettiğimizden fazla gidiyor gider olarak.. normalde bu ay maaşlarımızdan kalan 800 tl gibi birşey olacaktı bakıyorum da daha az kalıyor.. bu ay da çok sıkışık geçecek.. rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Bende yapmıştım oğluma son 1 kiloluk kaldı.kırmıxı üzüm ve kırmızı erik karıştırıp yaptım unutmuştum akşama vereyim son kavanozum zaten dondurucuda boş hiç yapamadım gezmekten bu yıl yapıcam kısmetse.ben geçen yıldan 30 a yakın konserve yaptım domatesten.
daha yarısını anca kullandım.
bu sene gene yapıcam ama çok değil. geçen seneden kalanlar da önümüzdeki kışa kalacak gibi.
bende derin dondurucu da var 2 sene önce aldım. gayette kurtarıcım oldu benim.
ama mikrodalga almadım sağlıksız olduğunu düşündüğümüz için. bu sebeple bazen aksamdan derin dondurucudan
çıkartmadıysam ne yapacağımızı şaşırıp kalıyorum. (mesela buzlukta kıymam varsa eve gidip çözülmesini beklemek yerine marketten tekrar kıyma almak durumunda kalıyodum)
şimdi teyzemin kullanmadığı mikrodalgasını verdi bana. sadece buz çözmek için kullanacağım acil durumlarda.
daha kullanmaya başlamadım onu da.
ben yazın mevsimine göre meyve alıp konserve yaparak meyvesuyu yapıyorum. kış için
daha önce yaptığımda kızım pek sevmemişti. son 2 şişe kalmıştı o zaman sevmişti.
kızım hep ev yapımı diye meyvesuyu, kurabiye, kek, bisküvi ister.
daha önce hastalanmıştı bir ara. doktor onun yanında hazır şeyler tüketmesin diye söyleyince bizimkinin aklında yer etti.
bu yaz bol bol yapıcam çeşit çeşit meyvelerden. kışın güzel güzel içer.
oluyor canımkızlar size de oluyordur muhakkak hesap ettiğimizden fazla gidiyor gider olarak.. normalde bu ay maaşlarımızdan kalan 800 tl gibi birşey olacaktı bakıyorum da daha az kalıyor.. bu ay da çok sıkışık geçecek.. rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Bende yapmıştım oğluma son 1 kiloluk kaldı.kırmıxı üzüm ve kırmızı erik karıştırıp yaptım unutmuştum akşama vereyim son kavanozum zaten dondurucuda boş hiç yapamadım gezmekten bu yıl yapıcam kısmetse.
Hep öyle oluyo canımkızlar size de oluyordur muhakkak hesap ettiğimizden fazla gidiyor gider olarak.. normalde bu ay maaşlarımızdan kalan 800 tl gibi birşey olacaktı bakıyorum da daha az kalıyor.. bu ay da çok sıkışık geçecek.. rabbim herkesin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?