Şimdiden Allah kavuştursun. Yolu açık olsun.
Allah kavustursun canim
.
Sağolun kızlarAllah kavuştursuneyyay
Birkaç hafta yeterlidir ne kadar dursa iyidir.evet kıxartma zaten zararlı öyle hepten zararlı. Yemeklere bile en son döküyorym ben ocaktan almama yakın.
Bir dahakine öyle deneyeyim. PEki ne kadar güneşte durması gerekir.
Anneanneme bizde söyledik ama dinlemiyor :) Üstelik zeytinyağı çabuk yandığından mı bilmem ama yapılan kızartmada öyle bir koku oluyor ki zaten yenmiyor.
Ben bi kahve aliyim hiç uyuyamadimDükkanı ben açıyorum günaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun. Çayı demledim, kahvede hazır. Buyrun beraber içelim.
Afiyet olsu şekerimGünaydın kızlar
Evin 4-5 sokak ileridini bir simit fırını acilmis ustelik odun ateşinde pişiriyorlarmış. Bugün ki rek harcamam simit icin olur
Bugünü degil bütün haftayi sifir hafcama ile kapatirsin insallahAfiyet olsu şekerim
Ben de bugün sıfır harcama planlıyorum
Dün arkadaşlarla buluşup dışarda yemek yedik ayrıca saçlarımı kestirdim
Paralar gitti
Sağlık olsun
Bu hafta hep evde yemek yemeye tekrar niyetleniyorum
Bugün büyük ihtimal zeytinyağlı kabak bulgur pilav pisircm
Birikimin hayırlı olsunGünaydın. Herkese mutlu bir pazar günü diliyorum.zeytinyagi en sağlıklı yağ.alıştığınızda vazgeçemeyeceksiniz.sizleri devamlı okuyorum ve çok şey öğrendim.şunu da farkettim aylık birikimler yazıldığında daha şevk verici oluyor.benim mart ayı birikimim 2 tane yarım altın. Sizler nasıl geçirdiniz mart ayını? Herkesin birikimi bereketli ,hayırlı olsun...
Haftayı kapatamam heralde çünkü sogan domates salata malz falan bittiBugünü degil bütün haftayi sifir hafcama ile kapatirsin insallah
Ohhh menü cok iyi. Kabagin ustüne birde sarimsakli yogurt
Listen çok güzel afiyet şifa olsun.Haftayı kapatamam heralde çünkü sogan domates salata malz falan bitti
Pazar alosverisi yapmam lazım
Ama başka bişey almayı düşünmüyorum
Haftalık yemek listesi yaptım
Bugün :kabak bulgur
Diğer gunlere:
Yeşil mercimek yemeği
Kuru fasülye
Barbun fasulye
Semizotu yemeği
Patatesli tavuk yemeği
Sadece semizotu evde yok ve kıyma tavuk almak lazım
Gel beraber olsun :)Listen çok güzel afiyet şifa olsun.
Allah razı olsun canım hiç mütevazi olmayacağım izinliyim nasıl olsa gezmek için yer arıyorum bekle geleceğim inşallah.Gel beraber olsun :)
Hayırdır canım niye uyuyamıyorsun.Ben bi kahve aliyim hiç uyuyamadim
Günaydın canimlar
Eline sağlık cnmDükkanı ben açıyorum günaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun. Çayı demledim, kahvede hazır. Buyrun beraber içelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?