Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mart ayı birikimim 14gram altın oldu
Bundan sonraki aylar bu Kdr cok alamam ama olsun almaya devam inşallah
Bugun bizde markete gidecez kahvaltılık alınacak Bi kac sey
Tavuk fln alacam
Bnde yemek listesi yapacam bugun
Bu haftayı harcamasız kapatmalıyım mutfak için
Bu hafta doktor eczane harcaması olacak zaten onun dışında harcama yapma niyetim yok aksilik çıkmaz inşallah

Ben aranıza yeni katıldım 1.5 haftada 80 tl biriktirdim. Eşim bütün paramı alıyırsun diyor isyanlarda. Henüz altın almaya yetecek param yok. Hesap açtırıcam altın hesabı oraya yatırıcam kısmetse

Bence çok etkilemez sonuçta yazın ısınma yok sırf ocaktan ne kadar düşük geliyo sanmıyorum en fazla 10 lira etkiler bence
dimi çok etkilemez bencede bir çay keyfim var yani etkilemesin :)
yok cnm benim ikinci çocuğa verilen para bu.ah soba üstünde çayın suyun hep hazır ne iyi oluyordu bir de ekmek kızartmak mis
joeyfun çözüldü çok şükür. Decathlonu aradım. Çok ilgilendiler. Sorun çıkarmadan iade ettiler
Opluşun güle güle giysin inşallah
şükür sevindim canım sağolasın :)
amin canım buzluk çok faydalı cidden
Kızlar annem gitti
Alışmıştım bir haftadır
Cok zor oluyordu böyle gurbette olmak ya
Allah'ım yakınlaştırır inşallah bizi
ah gurbetlik amin hepimizi inşallah

Günaydın kızlar
Evin 4-5 sokak ilerisine bir simit fırını acilmis ustelik odun ateşinde pişiriyorlarmış. Bugün ki tek harcamam simit icin olur
simit mi en bi sevdiğim afiyet olsun cnm

Birikimin hayırlı olsun
Benim bir çeyrek ve 500 lira
Bu ay inşallah ben de yarım alirim

Günaydın kızlar
Benim mart ayı birikimim
4.5 gram altın
150 Euro
100 dolar
Allah bereket versin inşallah

bereketli olsun kızlar benimde 20 euro ve 100 tl birikimim daha nicelerine inşallah.mutlu pazarlarınız olsun biz evdeyiz eşim çalışıyor alınacaklar var bakalım ne tutacak gelirken alıcak eşim

Kısmen haklı aslında eşin. Yıllar içerisinde çok emek vererek belli bir standarda ulaştırmışsın şartlarını bazen şımartmalıyız kendimizi. Biz kadınlar çok ince düşünüyoruz. Eşim maddi durumumuzu toparladığımızda da ince hesaplar yapacağımdan fazla tedbirli davranacağımdan endişe duyduğunu söyledi birkaç kez.
Sen çok güzel kalplisin. Yaşamında sanki o eksende gidiyor. Bolluk içinde olun hep :)
Çok etkilendim. Tebrik ederim sizi. Allah in izniyle hemencecik toparlanırsınız ins. O kapılarını hiç kapatmaz merak etme. Benzer bir süreç icerisindeyiz önümüzü göremiyorum ama beni dirayetli tutan da bu inancım. Sevgiler :)

Ben seni çok takdir ediyorum. Her anlamda. Ama en çok evlatlığını. Sevgiler kocaman :)

tr_lelli güzel günlerde kullanın arabanızın. Kazasız belasız inşallah.

Kızlar ben birikim yapamıyorum. Bütün param bebeğimin bezine gidiyor. Çıldırıciim.
Kendimizi unuttuk. Şimdi ona güneş kremi, mama termosu, mama, bez ve kanguru alacağız inşallah. Kanguru ya sadece bakacağım önümüzdeki ay sonu almayı planlıyorum. Bebeğim resmen ğöğsüme yapışık yaşıyor çünkü.
Buzluğu dolu olanlara da çok imreniyorum. Ben o kadar hamarat olamadım hiç. Fırsat bulursam bu yaz yapacağım birşeyler.

Hepinize sevgiler. Hanenizden mutluluk ve huzur eksik olmasın. :)

iyi pazarlar kızlar
dün alışveriş yaptık 500 tl bayılıp geldik bana ve kızlarıma spor ayakkabı 407 tl tuttu
bu bide indirimli halleri bide kot pantolon aldım50 tl ama çok içme sinmedi değiştiririm belki
kızlara hamburger
aslında eşime de spor ayakkabı lazım
ama geç gitmiştik rahat bakamadık avm kapanacaktı çıktık artık onada başka zamana
okuyamadım geçmişi balıklama daldım böyle
şimdi sobayı kaldıracağız temizlik arkasından akşam uğrar bakarım geçmişe

Temizliği yaptık
Yatak odasının perdesi yıkandı asıldı
Nevresim yıkadım
4 parça ütü var onları ütüleyecem
Akşama ne yemek yapsam derdindeyim Bi taraftan da
Bugun ders calışmaya başlıyorum artık az kaldı sınavlara
Markete gidip sonra yemek yeyip sonra banyo yapıp sonra ders calışma planım var
Günlük plan yapacam brzdan ders için

1.5 haftada 80 çok iyi
Allah daim etsin
Alışverişe gidiyomusun bu hafta
Ben iyi biriktiremedim diye üzülürken moral oldun bana.
Alışverişe gidicem canım hemde bu hafta fena masraflıyım pazara gidip meyve ve salatalık malz. Alıcam.
Bugünde börek yapmak için yufka yumurta ayran aldım annemi yemeğe davet ettim yoksa almayacaktım.
Eşim yeni işe başlıcak kısmet olursa
Son kez dışarı çıkarız dedi ben istemiyorum ama eşim durmuyor. Bugün günü birlik bir yere yemeğr gidelim dedi yolu masrafı hesapladım 80 tutuyor. Dedim olmaz yufka al evde ıspanak var börek yapayım 10 tl lik masrafla günü kurtardım. Pazar oldumu illa bir yere gitmek istiyor aşılıyorun para biriktircem ben diye.
Birde bugün börülce aldım haftaiçi yemeklik 5 tl. 3 e böleim haşlayıp.
Karabiber açık aldım çok pahallı 2 tl tuttu.
Abur cubur yememek için tuzlu fıstık 4 tl oğlanın kaju ve badem aşkı vuruyor bizi kaju aldım qvuç kadar şey 5 tl.
Bu hafta 20 tl lik masrafım var yani.
Bu pazarı kurtardım diğer pazar kaçarı yok

Birde cuma pazara gidicem kıyafet almaya. Yazlık birşeyler bakıcam oğluma. Hemen küçülüyor.
Geçen yıl büyük aldığım şeyler dar oldu. Birkaç şort kurtardık üst yok az büyük alıcam seneyede giysin kendimede pantolon alıcam. Yeni aldım aslında ama 6 yıl olmuştu kotlarım çok eskidi. Şimdi değişmelik 2 tane daha almam lazım.çok uzun süredir almıyordum. Aldıklarımısa 5 6 yıl giyerim sizde öylemisiniz

Biliyorum canım en zor anımızda yanımızda olan Rabbim yine dar zamanımızda olacak. Rabbimden vaşka kimsemiz yok. Ailem emekli ama kardeşim sebebi ile çok zor günler geçiriyorlar. Kayınvaldem tek başına kimsemiz yok sıkışsak borç isteyecek. Manevi sonuna kadar yanımızdalar ama bunu bilmek yetiyor bize.

İlk zamanlar öyle sütüm yetmefi benim oğlum 2 hafta emdi bıraktı makinası pompası zımburtısı maması bezi ıslak mendil deyip geçme ilk zamqnlar haftada 3 4 paket biterdi. Aya vur iyi para ediyor geçiyor biriktirirsin. Biz sadece 300 tl mama parası verirdik. Parasında değilim helalı hoş olsun 4.5 ay anne sütü aldı biraz daha alsaydı bu kdr dert etmezdim. Rabbim sağlık versin. Hepsine
.kanguruyu iyi birşey al canım. Benim momfort( yazılışından emin değilim ) vardı süper rahat ettim. 4 aylık koydum 1.5 yaşa kdr heryeri gezdik. Evde yemek bile onla yaptım.ergonomik olsun bel fıtığı olur Rabbim korusun

Kolay gelsin cok canim

Ben de öyleyim tatlım 10 yıllık kıyafetlerim var güzel al giyersin uzun zaman
Haftasonu gezmeleri artık daha güzel olur hava güzel pikniğe falan gidersiniz sahilde gezersin çok para harcamadan da gezilir eşini çok bunaltma sonra iyice tepki gösterip harciyolar az para harcayıp gezmeler bulmaya calis:)

The Black ilk zamanları çok masraflı oluyor bebişlerin.benim en büyük artım mama kullanmak zorunda kalmayışım oldu sanırım.kıyafet desen ablam kızınınkileri verdi hep kızıma.şimdi oğlum var da ona mecbur alıyorum indirim gördüm mü kaçırmıyorum.çok ta almamak lazım yazlık zaten.çıtçıtlı body ile duracaklar evde.dışartda giymelik alınır bikaç tane.bez şuan ikisine de alıyoruz yaza bıraktırabilicem ancak kızıma annemlerin yazlıkta.tek başıma bebekle cesaret edemiyorum.kanguru da Z zynpzeynep gibi bende 4-5 aylıkken momfortbaby almıştım kızıma çok rahat ettim.güneş kremi diş macunu ve fırçası üçünü bir çekilişten kazanmıştım krem trukid,diş macunu ve fırçası jack n jill marka doğal ürünler bunlar araştır bir istersen canım diş için erken tabi ama :)güneş kremi bebekler için bilhassa 30 faktör öneriyorlar çünkü d vitamini de alması gerekiyor bebişlerin
hawar güle güle giyin canım ayakkabılarınızı,şimdi sen deyince baktım da geçen ablam yine ayakkabıları vermişti kızının o da markalı alır eskimeye fırsat olmadan küçülür kaç çift ayakkabı varmış o masraftan da yırttık :) ben ihtiyaçtan değil sadece çok beğendiğim içimde kalmasın dediğim şeyleri alıyorum kızıma.şimdi ufak anlamıyor tabi az büyüsün sıfır ister herşeyi.
Z zynpzeynep günü kurtarmışsın canım :) bende eşim çalışmasa da gezsek bugün diyodum :) tabi ben kaç aydır avm gitmediğim için bu durumdayım isyeaann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…