- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Çok seker olmuş canım eline saglikEki Görüntüle 1976203 Eki Görüntüle 1976202
Canım teşekkür ederim yeni paylaşabildim kusura bakma kirpiğin yanındakini yapmıştım,kirpiği de keçeden yaptım ahşapları beğeniyorum ama pahalı gerek görmedim.
Kızlar bu arada biz kuzenimle.kuzenimle keceden bebek süsleri kapı susleri magnet ler ani defterleri yapmaya başladık bikaç sipariş de aldik:) instagramda satmaya başladık
Alkışlar bana
sağol canım kendimce görüp beğendiğimi kendim yapıyorum hem oyalanıyorum hem ucuza geliyor :)senin de bol siparişin olsun inşallah keçe işi zevkliÇok seker olmuş canım eline saglik
The Black ilk zamanları çok masraflı oluyor bebişlerin.benim en büyük artım mama kullanmak zorunda kalmayışım oldu sanırım.kıyafet desen ablam kızınınkileri verdi hep kızıma.şimdi oğlum var da ona mecbur alıyorum indirim gördüm mü kaçırmıyorum.çok ta almamak lazım yazlık zaten.çıtçıtlı body ile duracaklar evde.dışartda giymelik alınır bikaç tane.bez şuan ikisine de alıyoruz yaza bıraktırabilicem ancak kızıma annemlerin yazlıkta.tek başıma bebekle cesaret edemiyorum.kanguru da Z zynpzeynep gibi bende 4-5 aylıkken momfortbaby almıştım kızıma çok rahat ettim.güneş kremi diş macunu ve fırçası üçünü bir çekilişten kazanmıştım krem trukid,diş macunu ve fırçası jack n jill marka doğal ürünler bunlar araştır bir istersen canım diş için erken tabi ama :)güneş kremi bebekler için bilhassa 30 faktör öneriyorlar çünkü d vitamini de alması gerekiyor bebişlerin
@hawar güle güle giyin canım ayakkabılarınızı,şimdi sen deyince baktım da geçen ablam yine ayakkabıları vermişti kızının o da markalı alır eskimeye fırsat olmadan küçülür kaç çift ayakkabı varmış o masraftan da yırttık :) ben ihtiyaçtan değil sadece çok beğendiğim içimde kalmasın dediğim şeyleri alıyorum kızıma.şimdi ufak anlamıyor tabi az büyüsün sıfır ister herşeyi.
Z zynpzeynep günü kurtarmışsın canım :) bende eşim çalışmasa da gezsek bugün diyodum :) tabi ben kaç aydır avm gitmediğim için bu durumdayım isyeaann :)
Ben de öyleyim tatlım 10 yıllık kıyafetlerim var güzel al giyersin uzun zaman
Haftasonu gezmeleri artık daha güzel olur hava güzel pikniğe falan gidersiniz sahilde gezersin çok para harcamadan da gezilir eşini çok bunaltma sonra iyice tepki gösterip harciyolar az para harcayıp gezmeler bulmaya calis:)
bende diş fırçası ne uygun bulursam alıyorum macunu da aloe veradan yapılan doğal ürünlerin olduğu bir firma var ordan alıyorum.hem büyükler hem küçükler kullanabiliyor.Rocs marka kullandım diş macunu ve fırçasını baktım her ay olmuyor oral b aldım iş görüyor ama macun bitti 1 ayda tüketmek gerekiyor. Aktara gidip dopal başka ürün bakıcam yoksa her ay 20 tl macun tutuyor.
Evet yazın avm olmayınca sahil oluyor ama dışarıda illa yeniyor o çok masraflı oluyor onuda kısıcam biraz
Kızlar tecrübelerinizden yararlanıyorum doğru biriktircem diyede sıkarsam inada bindirebilşr işi
Bende düz renkler tercih ediyorum uzun süre giymek için bu yıl yeni alıcm birkaç parça obuda giyerim 3 5 sene
Bahsettiğin markanın diş macununu bende kullanıyorum. Dişlerimdeki sigara izleri azalmaya başladı.ki sigarayı 6 yıl önce bıraktım. Ve çok güzel beyazlatıyor.bende diş fırçası ne uygun bulursam alıyorum macunu da aloe veradan yapılan doğal ürünlerin olduğu bir firma var ordan alıyorum.hem büyükler hem küçükler kullanabiliyor.
Evet güzel cidden canım benim dişler diş etleri sorunlu zaten banada iyi geldiBahsettiğin markanın diş macununu bende kullanıyorum. Dişlerimdeki sigara izleri azalmaya başladı.ki sigarayı 6 yıl önce bıraktım. Ve çok güzel beyazlatıyor.
Cnm açıköğretimden okuyorum ben adalet seneye dgsye girecemHangi bölüm okuyorsuneyyay
Ben de seneye eylülde basliycak inşallah
İstanbul üni tarih istiyorum ben
Neden gram aliyorsunuz daha mi iyi? Cumhuriyet altinu almiyorsunuz?Mart ayı birikimim 14gram altın oldu
Bundan sonraki aylar bu Kdr cok alamam ama olsun almaya devam inşallah
Bugun bizde markete gidecez kahvaltılık alınacak Bi kac sey
Tavuk fln alacam
Bnde yemek listesi yapacam bugun
Bu haftayı harcamasız kapatmalıyım mutfak için
Bu hafta doktor eczane harcaması olacak zaten onun dışında harcama yapma niyetim yok aksilik çıkmaz inşallah
Çok kolay gelsin cnm harika bişey yapiyosun allah kolaylığını verir biter gider inşallahCnm açıköğretimden okuyorum ben adalet seneye dgsye girecem
Bi taraftan da doktora için alese YDS'ye çalışmam lzm
Bi sıralama yapmam lzm bunlar arasında bakalım hayırlısı
Bende adalet okuyayim diyorum yada yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum. Ikisi zor olabilir. Yuksek lisans icin Yonetim organizasyon yada isletme olabilir diyorum.Cnm açıköğretimden okuyorum ben adalet seneye dgsye girecem
Bi taraftan da doktora için alese YDS'ye çalışmam lzm
Bi sıralama yapmam lzm bunlar arasında bakalım hayırlısı
İnternetten alıyorım gram bozdururken fark daha az oldugu için gram tercih ediyorumNeden gram aliyorsunuz daha mi iyi? Cumhuriyet altinu almiyorsunuz?
Amin cnm cok sağolÇok kolay gelsin cnm harika bişey yapiyosun allah kolaylığını verir biter gider inşallah
Yüksek lisansı zevk alarak yaptım ama su an adalet için onu söyleyememBende adalet okuyayim diyorum yada yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum. Ikisi zor olabilir. Yuksek lisans icin Yonetim organizasyon yada isletme olabilir diyorum.
evet cnm hukuk ıcın okuyorumKızlar dün 20 kişiyi agirladim yedik ictik çok şükür arttı bile
Ev hediyesi de getirmişler sağ olsunlar
Yorgunluğunu yeni yeni atiyorum
Kalanlardan dun arkadasima hasta ziyaretine giderken goturdum
Ayrıca bana hediye nevresim gelmişti onu da götürdüm ev hediyesi olarak
Ayrıca yine kalanları bugünde goturdum ise arkadaşlarla yedik içtim yine maşallah çok bereketli oldu
Birazını buzluga koydum salataları da yarin bitiririz
eyyay canım hukuk için mi adalet okuyordum?
Ayrıca memurluk ta tezsiz yuksek lisansa ücret odeniyor mu? Yoksa sadece tezliye mi veriliyor
Gerçekten misafir bereketiyle.geliyoKızlar dün 20 kişiyi agirladim yedik ictik çok şükür arttı bile
Ayrıca yine kalanları bugünde goturdum ise arkadaşlarla yedik içtim yine maşallah çok bereketli oldu
Ayrıca memurluk ta tezsiz yuksek lisansa ücret odeniyor mu? Yoksa sadece tezliye mi veriliyor
Canım bende böyle birşey yapmak istiyorum cesaret edemiyorum dikiş nakışım iyi değildir hazır alıp malz. Bebe nikah şekeri yapabilirim. Oğlumum tüm özel günleri için kendim yaptım nikah şekerimi falanda kendim yapmıştım o konuda yetenekliyim dikme işi hariç. Birde kurabiye yapabiliyorum ama malzemeyi alıp elde kalmasından korkuyorum boşa masraf etmekten.Kızlar bu arada biz kuzenimle.kuzenimle keceden bebek süsleri kapı susleri magnet ler ani defterleri yapmaya başladık bikaç sipariş de aldik:) instagramda satmaya başladık
Alkışlar bana
Çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın miniğim.ellerine sağlıkEki Görüntüle 1976203 Eki Görüntüle 1976202
Canım teşekkür ederim yeni paylaşabildim kusura bakma kirpiğin yanındakini yapmıştım,kirpiği de keçeden yaptım ahşapları beğeniyorum ama pahalı gerek görmedim.
Kızlar dün 20 kişiyi agirladim yedik ictik çok şükür arttı bile
Ayrıca memurluk ta tezsiz yuksek lisansa ücret odeniyor mu? Yoksa sadece tezliye mi veriliyor[/QUOTE
Ellerine sağlık canım. Ne güzel arkadaşlarınızla beraber vakit geçirdiniz.Yorgunluğunuzu atlattınızmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?