Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bu arada biz kuzenimle.kuzenimle keceden bebek süsleri kapı susleri magnet ler ani defterleri yapmaya başladık bikaç sipariş de aldik:) instagramda satmaya başladık
Alkışlar bana

Çok seker olmuş canım eline saglik
sağol canım kendimce görüp beğendiğimi kendim yapıyorum hem oyalanıyorum hem ucuza geliyor :)senin de bol siparişin olsun inşallah keçe işi zevkli

Rocs marka kullandım diş macunu ve fırçasını baktım her ay olmuyor oral b aldım iş görüyor ama macun bitti 1 ayda tüketmek gerekiyor. Aktara gidip dopal başka ürün bakıcam yoksa her ay 20 tl macun tutuyor.
Evet yazın avm olmayınca sahil oluyor ama dışarıda illa yeniyor o çok masraflı oluyor onuda kısıcam biraz

Kızlar tecrübelerinizden yararlanıyorum doğru biriktircem diyede sıkarsam inada bindirebilşr işi

Bende düz renkler tercih ediyorum uzun süre giymek için bu yıl yeni alıcm birkaç parça obuda giyerim 3 5 sene

bende diş fırçası ne uygun bulursam alıyorum macunu da aloe veradan yapılan doğal ürünlerin olduğu bir firma var ordan alıyorum.hem büyükler hem küçükler kullanabiliyor.

bende diş fırçası ne uygun bulursam alıyorum macunu da aloe veradan yapılan doğal ürünlerin olduğu bir firma var ordan alıyorum.hem büyükler hem küçükler kullanabiliyor.
Bahsettiğin markanın diş macununu bende kullanıyorum. Dişlerimdeki sigara izleri azalmaya başladı.ki sigarayı 6 yıl önce bıraktım. Ve çok güzel beyazlatıyor.

Bugun pazara cikmadim 50tl cebe kaldi.
Yemek yaptim
Evimi toparladim
2 mak camasir astim
2balkonuda yikadim
Toz aldim mis gibi oldu.
Simdi çay ve çerez faslindayiz.

Oglumla sosyalbilgiler calisicaz az sonra.

Mutfaga yolluk siparisi verdim.

Balkonumada masa bakicam havalar isiniyor malum bizim balkon sezonu acilir yakında orda yer içeriz biz.

annemin masasini kullaniyordum ben alicam kendime ona lazim oluyor.

Bu sene boya badana isimiz var
Mutfakda tadilat dusunuyorum bakalim nasil olacak.

Neden gram aliyorsunuz daha mi iyi? Cumhuriyet altinu almiyorsunuz?

Cnm açıköğretimden okuyorum ben adalet seneye dgsye girecem
Bi taraftan da doktora için alese YDS'ye çalışmam lzm
Bi sıralama yapmam lzm bunlar arasında bakalım hayırlısı
Bende adalet okuyayim diyorum yada yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum. Ikisi zor olabilir. Yuksek lisans icin Yonetim organizasyon yada isletme olabilir diyorum.

Neden gram aliyorsunuz daha mi iyi? Cumhuriyet altinu almiyorsunuz?
İnternetten alıyorım gram bozdururken fark daha az oldugu için gram tercih ediyorum

Çok kolay gelsin cnm harika bişey yapiyosun allah kolaylığını verir biter gider inşallah
Amin cnm cok sağol
Boş durmayı sevmiyorum napıyım bende böyle oyalıyorum kendimi

Bende adalet okuyayim diyorum yada yuksek lisansa basvurmayi dusunuyorum. Ikisi zor olabilir. Yuksek lisans icin Yonetim organizasyon yada isletme olabilir diyorum.
Yüksek lisansı zevk alarak yaptım ama su an adalet için onu söyleyemem
Doktora daha sıcak gelıyo gözüme su an
Adalet bnm lisans ve y.lisansa cok ters bir alan sıkıcı geldi bana o yüzden ama basladım artık yarım bırakmayı sevmem bitireceğim o yüzden

Kızlar dün 20 kişiyi agirladim yedik ictik çok şükür arttı bile
Ev hediyesi de getirmişler sağ olsunlar
Yorgunluğunu yeni yeni atiyorum

Kalanlardan dun arkadasima hasta ziyaretine giderken goturdum
Ayrıca bana hediye nevresim gelmişti onu da götürdüm ev hediyesi olarak
Ayrıca yine kalanları bugünde goturdum ise arkadaşlarla yedik içtim yine maşallah çok bereketli oldu
Birazını buzluga koydum salataları da yarin bitiririz

eyyay canım hukuk için mi adalet okuyordum?
Ayrıca memurluk ta tezsiz yuksek lisansa ücret odeniyor mu? Yoksa sadece tezliye mi veriliyor

evet cnm hukuk ıcın okuyorum
tezsizde oluyor mu bılmıyorum cnm tezli yapmıştım ben
ohh mısafırlerın bereketıyle gelmışler bak cnm atlattın şükür dinlen artık azcık hakettin valla:)

Gerçekten misafir bereketiyle.geliyo
Çok sevindim güzel geçmesine Haftasonu nun

Kızlar bu arada biz kuzenimle.kuzenimle keceden bebek süsleri kapı susleri magnet ler ani defterleri yapmaya başladık bikaç sipariş de aldik:) instagramda satmaya başladık
Alkışlar bana
Canım bende böyle birşey yapmak istiyorum cesaret edemiyorum dikiş nakışım iyi değildir hazır alıp malz. Bebe nikah şekeri yapabilirim. Oğlumum tüm özel günleri için kendim yaptım nikah şekerimi falanda kendim yapmıştım o konuda yetenekliyim dikme işi hariç. Birde kurabiye yapabiliyorum ama malzemeyi alıp elde kalmasından korkuyorum boşa masraf etmekten.

Evde ek iş yapmak istiyorum ama bulamıyorum da iş aradım bulamadım bulduklarım sigorta yapmadı ya da öalışma saatleri çok uzundu.üniversite mezunu olup evde otyrmak psikolojimi bozuyor bazen. Ama oğluma kendim bakabildipim için mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…