Kendimizi nolur sa olsun güçlü.hissetmeliyizCanım bende böyle birşey yapmak istiyorum cesaret edemiyorum dikiş nakışım iyi değildir hazır alıp malz. Bebe nikah şekeri yapabilirim. Oğlumum tüm özel günleri için kendim yaptım nikah şekerimi falanda kendim yapmıştım o konuda yetenekliyim dikme işi hariç. Birde kurabiye yapabiliyorum ama malzemeyi alıp elde kalmasından korkuyorum boşa masraf etmekten.
Evde ek iş yapmak istiyorum ama bulamıyorum da iş aradım bulamadım bulduklarım sigorta yapmadı ya da öalışma saatleri çok uzundu.üniversite mezunu olup evde otyrmak psikolojimi bozuyor bazen. Ama oğluma kendim bakabildipim için mutluyum.
teşekkür ederim canım@The Black ilk zamanları çok masraflı oluyor bebişlerin.benim en büyük artım mama kullanmak zorunda kalmayışım oldu sanırım.kıyafet desen ablam kızınınkileri verdi hep kızıma.şimdi oğlum var da ona mecbur alıyorum indirim gördüm mü kaçırmıyorum.çok ta almamak lazım yazlık zaten.çıtçıtlı body ile duracaklar evde.dışartda giymelik alınır bikaç tane.bez şuan ikisine de alıyoruz yaza bıraktırabilicem ancak kızıma annemlerin yazlıkta.tek başıma bebekle cesaret edemiyorum.kanguru da @zynpzeynep gibi bende 4-5 aylıkken momfortbaby almıştım kızıma çok rahat ettim.güneş kremi diş macunu ve fırçası üçünü bir çekilişten kazanmıştım krem trukid,diş macunu ve fırçası jack n jill marka doğal ürünler bunlar araştır bir istersen canım diş için erken tabi ama :)güneş kremi bebekler için bilhassa 30 faktör öneriyorlar çünkü d vitamini de alması gerekiyor bebişlerin
hawar güle güle giyin canım ayakkabılarınızı,şimdi sen deyince baktım da geçen ablam yine ayakkabıları vermişti kızının o da markalı alır eskimeye fırsat olmadan küçülür kaç çift ayakkabı varmış o masraftan da yırttık :) ben ihtiyaçtan değil sadece çok beğendiğim içimde kalmasın dediğim şeyleri alıyorum kızıma.şimdi ufak anlamıyor tabi az büyüsün sıfır ister herşeyi.
@zynpzeynep günü kurtarmışsın canım :) bende eşim çalışmasa da gezsek bugün diyodum :) tabi ben kaç aydır avm gitmediğim için bu durumdayım isyeaann :)
Bende ig uzerinden bisiler satamazmiyimin hesabini yapiyorum bu ara.Canım bende böyle birşey yapmak istiyorum cesaret edemiyorum dikiş nakışım iyi değildir hazır alıp malz. Bebe nikah şekeri yapabilirim. Oğlumum tüm özel günleri için kendim yaptım nikah şekerimi falanda kendim yapmıştım o konuda yetenekliyim dikme işi hariç. Birde kurabiye yapabiliyorum ama malzemeyi alıp elde kalmasından korkuyorum boşa masraf etmekten.
Evde ek iş yapmak istiyorum ama bulamıyorum da iş aradım bulamadım bulduklarım sigorta yapmadı ya da öalışma saatleri çok uzundu.üniversite mezunu olup evde otyrmak psikolojimi bozuyor bazen. Ama oğluma kendim bakabildipim için mutluyum.
Tmka diye bir market var bilmem heryerde var mi toptan fiyatina perakende satisGunaydin kızlar
Dün eşim alışverişe gitti ağır şeyleri almak için
İlk defa liste dışı bişey almamış buraya yazdığıma pişman oldum:) sadece renkli için istedigim deterjani hem renkliler hem beyazlar icin almış ama sesimi çıkarmadım bi daha gitmez.diye
Çünkü te akşam gitti izlediği bi maç vardı o bitince
Ama sebzeler çok kötüydü dedi akşam olunca
Bugün ben sebze meyve alcam bi de bimden kağıt havlu tuvalet kağıdı
Kasaptan da kıyma tavuk
Baya bi isim var bugun doktora da gidicem bi arkadaşıma da gidicem yorucu bi gün olcak
Bende dis olayini ertelicem mecburay sonunda olmadık şeyler çıktı evdeki hesap çarşıya uymadı, lavabonun musluğu iyice bozulmuştu. gittim musluk aldım 70 tl en ucuzu bu fiyattı. musluk taktırmak için 30 tl verdim. 150 temizlik için verdim. daha da diş için gidemedim. o da bu ayki masrafa girecek.inşallah ay sonu yeni telefonumun parasını ödeyebiliriz. yaptığım hesaba hiç uymadı :)
Bende dis olayini ertelicem mecbur
Ve hic ertelemek istemiyorum.
Bir an once ollsun bitsin derdindeyim ama para yok.
Niye bukadar pahali ya bu dişler
çok sağol canımÇok güzel olmuş iyi günlerde kullansın miniğim.ellerine sağlık
oh ev mis gibi olmuştur ağır işler bitmiş.minik büyüyor artık kendi istekleri olacak gücümüz yettiğince alıcaz inşallah canımbütün öğleden sonra temizlikle geçti
sobayı kaldırdık
kapıları sildim
baktım sobanın olduğu yerdeki duvarda da is var
o duvarları da sildim evi süpürdüm ,sildim banyo wc yıkadım
yemek yaptım, kızları yıkadım
spor yaptım, (aslında çok yoruldum ama sabah çok kaçırdım dedim sporla dengeliyeyim )
duşumu aldım yeni oturdum
sırtım ağrıyor
teşekkür ederim canım
aslında bende küçük kızıma ilk defa ayakkabı aldım hep ablasının eskilerini giydi
dün ayakkabı almaya gidiyoruz deyince ablaya mı alacağız dedi
mağazada gidip gidip ayakkabı denedi
bende aldım kızıma
fosforlu fosforlu
bereketli olsun canım hamilelikte mide yanmasından hiç uyuyamamıştımkızlar slm herkes uyudu ben kalktım :) metabolizma altüst :)) mart ayı birikimleri konuşulmuş, ben de bebeklerim için 2 tam altın aldım ve ay sonunda kira vergisi ödeyince biraz sıkıştım nisan ayı nasıl olacak bakalım.
o işler zaten sıkıcı olan yoksa birşeyler yapmak zevkli.bende penye ipten sepet paspas falan yapıp satmıştım.şimdi yapamıyorum tabiBende ig uzerinden bisiler satamazmiyimin hesabini yapiyorum bu ara.
Tepsi, bardak vs eminonunden cok uyguna temin edebilirim aslinda.
Ama kargosu hesabi vs ugrasmak dusununce bile yoruyor beni.
yeni taşınınca ihtiyaç hiç bitmiyor canım yavaş yavaş alırsınGünaydınlar
eve yeni yeni yerleşiyorum.
bilgisayar
banyo rafı
mutfaga cok amaçlı dolap bakıyorum.
çok sey eksikmiş gibi geliyor.
canım sıkılıyor.
bende temizlik için bi daha ki ay çağırıcam 150 aynen.az daha kirlensin aralıkta taşındım da :)ay sonunda olmadık şeyler çıktı evdeki hesap çarşıya uymadı, lavabonun musluğu iyice bozulmuştu. gittim musluk aldım 70 tl en ucuzu bu fiyattı. musluk taktırmak için 30 tl verdim. 150 temizlik için verdim. daha da diş için gidemedim. o da bu ayki masrafa girecek.inşallah ay sonu yeni telefonumun parasını ödeyebiliriz. yaptığım hesaba hiç uymadı :)
Hiç görmedim canım ben o marketiTmka diye bir market var bilmem heryerde var mi toptan fiyatina perakende satis
Ben oradan aliyorum artik epey uygun
32li solo wc kagidini 16.90 a aldim gecen.
Fnish likit bulasik mak jeli 11.50 idi..
Bugunde bakicam bakliyatda da acayip indirim oluyor
insallah canım , biz inanıyoruz güveniyoruz ve karşılığını alıyoruz şükür ... çok sağol iyi dileklerin içincicibizi çok geçmiş olsun canım.oğlunuzda anne babası gibi çok güçlü umut dolu bir çocuk maşallah.tavrınız duruşunuz onun yaşamına da olumlu etki ediyor tabiki.sizde bu pozitiflik varken beklenenden çok daha çabuk ilerleyecektir herşey bence.çalışman gerektiği için çalışıyorsun gereken bütün ihtiyaç tedavi herşeyi bununla yapabiliyorsun,önemli olanda bu zaten.çok daha güzel haberlerini duyacağız umarım en kısa zamanda
çok sağol canım
oh ev mis gibi olmuştur ağır işler bitmiş.minik büyüyor artık kendi istekleri olacak gücümüz yettiğince alıcaz inşallah canım
bereketli olsun canım hamilelikte mide yanmasından hiç uyuyamamıştım
o işler zaten sıkıcı olan yoksa birşeyler yapmak zevkli.bende penye ipten sepet paspas falan yapıp satmıştım.şimdi yapamıyorum tabi
yeni taşınınca ihtiyaç hiç bitmiyor canım yavaş yavaş alırsın
bende temizlik için bi daha ki ay çağırıcam 150 aynen.az daha kirlensin aralıkta taşındım da :)
iyi haftalar herkese
dün eşim alışveriş yaptı sebze meyve peynir sucuk derken 93 tl harcanmış.kıyma var alınacak bir tek.temizlik yapayım dedim ne mümkün süpürgeyi daha açmadan uyandı oğlum zorla süpürdüm sadece.hiç fırsat vermiyor bana.olduğu kadar idare etmeye çalışıyorum artık
kızlar günaydın , geçen hafta oğlumun botoks olduğunu yazmıştım , geçmiş olsun dilekleri ile neyi var diye soran arkadaşlar olmuş , kısa bi bilgi geçmek istedim
oğlum premature olarak dünyaya geldi , 45 gün küvez de kaldı beyin kanaması geçirdi ve hidrosefali ( halk dilinde beyinde sıvı toplanması ) hastası ,şant ( toplanan sıvının beyin omurilik arasında dolaşım yapmasını sağlayan plastik pompa ) takıldığı zaman 26 günlüktü kuzum , şimdi üç yaşında yeni yeni oturmaya başladık , yürümek için daha yolumuz uzun ama imkamsız değil inşallah . bizim bacak kaslarımızda gerginlik vardı bu da kasılmasına sebep oluyordu , botoks o yüzden yapıldı , gergin damarlara kas gevşetici iğne vuruldu . şimdilik faydasını gördük ama etkisi 6 ay devam ediyor , gerek görülürse tekrar yine yapılacak , yoğun eğitim programımız var ,bireysel eğitim ve fizik tedavi alıyor , ( fizik hocası haftada bir saat ücretli de geliyor eve ) rehabilitasyon merkezi dışında evde de sürekli ders çalışılıyor , şükür ilerleme var , afacan , inatçı , dik başlı , her şeye rağmen pes etmeyen , güçlü sürekli mutlu ve gülen bir oğlum var , ben oğlumu doğumdan 30 gün kucağıma aldım , çalışıyorum ve emanet ettiğim kişi de en bizim kadar duruma hakim ,,, ( herkes çocuğun yanında olmak ister evet ama maliyetli bir süreç bizimkisi herşeyi özelde takip ediliyor ,,, devlette randevu almak hele ki mr eeg çekimi için kaç ay sonrasına veriliyor hastane fobisi var , beyaz önlük dahi giymezler hocaları , amacımız oğlumun yaşam kalitesini ne kadar artırabilirsek mutlu bir çocuk yapabilirsek ne mutlu bize )
hayatımıza girdiği andan itibaren bize çok şey öğreten oğlum , ilk zamanlar umutsuz konuşan doktorlara gelişimi ile kapak yapan oğlum :)
biz herşeyin üstesinden geleceğiz sadece sabır ve zaman ,,, eşim ve ben , hiç olumsuz düşünmedik , ona hep birey gibi yaklaştık , kendinin yapabildiği seylerde yardım etmedik , kimseden sakınmadık , yaşadıklarımızı dahi anlatıp anlatıp durmuyoruz bile , herşeyi taburcu olduğumuz gün hastanede bıraktık , biz sadece başka ne yapabiliriz derdindeyiz , yazın havuz terapisine vereceğim , dil ve konuşma terapisti de gittik yaşı biraz küçük dedi , oyun ablası da bakıyorum bir yandan , zeka olarak net birşey demiyorlar , sonuçta en yüksek evre de kanama geçirdi , elbet bi hasar bırakır ama beynin nereseinde ne ne zaman ortaya çıkar bilmiyoruz , ama zeki hafızası aşırı güçlü bir çocuk , ben gördüğümü bilirim , hocaları kısa süre görüyor bizim kadar hakim değiller sonuçta ,,
hiç bir zaman içimize kapanmadık , sosyal bir çocuk olması için uğraştık , hiç birşey yokmuş gibi davranıyoruz , çevremde de moral bozacak kimse yok şükür , komşularım bile bizim gibi davranıyorlar ,
rutin kontrolleri devam ediyor , sonuçta şantlı olan nice insan var , normal yaşantılarına devam eden ,,,
o bizim kıymetlimiz herşeyimiz Rabbimin emaneti , şükürler olsun ki böyle bir evlada sahibiz , bu çocuklar ilgi sevgi ile gelişir ,
rabbim herkeze şifa versin , tedavi süreci için moral için maddi manevi destek versin biz bu 3 yılda neler , ne aileler gördük ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?