Küçük Düşün Büyük Olsun!

iki kişi geliyorlar yetişir herhalde ütüyü ben yaparım onlar temizliği yapsın iki çocukla birşey yapamadığım için çoktan battı bile

Cok ama cok gecmis olsun
InsAllah şifa bulursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Hiç görmedim canım ben o marketi
Çok iyiymiş fiyatlar cidden
Bakiyim netten yakında varmı sagol
Burayada bu sene acildi.
Tesaduf biz gezelim dedik baktim fiyatlara kiyaslayinca gayet iyi
Ozellikle temizlik reyonu ve bakliyat reyonu baya iyi.

selam kızlar nasılsınız.. ben de bugün yine şükrettim geldiğim bi işim olduğu ve sağlıklı olduğum için.. haftasonu harcamalı geçti.. iki aileye bebek görmeye gittik. lcw de iki aileye de kıyafet aldım. 90 tl tuttu.. güzel günlerde giydirsinler bebişlere.. bu akşam da bebek görmeye gidecem yine kafamda lcw var.. bakalım artık.. haftaiçi daha düzenli geçiriyorum çok şükür yaa. evde yemek pişiyor en azından.. haftasonu belirsiz geçiyor genelde.. evde mantar vardı onu yapacam bu akşam.. tavuk ve biberle sotelerim.. yanına bulgur ayran salata..

haftalık yemek programımı yazayım:
pazartesi mantar tavuk sote
salı kahvaltılık (eşim maça gidiyor hafif yemek olsun diye)
çarşamba etli kuru fasülye pilav ayran
perşembe kurudolma, yoğurt ( bu mevsimin son kuru dolması olsun)
cuma makarna salata ayran

Ben de bugün ne yapacağımı bilmiyorum. bizim evin orada yöresel ürünler çadırı açıldı. oradan kavurma alıp dolaba koyacağım. tadı markettekiler gibi olmuyor. bakalım başka güzel şeyler görürsem alırım. olmazsa kahvaltı hazırlarım. yarın eşim fuara gidecek ben de arkadaşla görüşmeyi düşünüyorum. yemek derdim olmayacak. en iyisi bugün kahvaltı

Çok geçmiş olsun kuzucugunuza inşallah daha da iyi olur çocuklar hep iyi sağlıklı olsun inşallah

Bizim usul annelik yapmakta ne var ki... çocuk, ev dönüyor bir şekilde. Asıl annelik senin yaptığın... Gönülden tebrik ediyorum seni.

ben de birikim yapamıyorum. kaç aydır gider gelirden fazla oluyor.. sadece arada kumbaraya atıyorum.. bizim de kredi kartı toplam borcumuz 2500 tl kalmış.. bugün 500 tlsini yatırıyor eşim.. kira kadar kredi kartı ödüyoruz kurtulsak bereketimiz artar eminim..

Bizim usul annelik yapmakta ne var ki... çocuk, ev dönüyor bir şekilde. Asıl annelik senin yaptığın... Gönülden tebrik ediyorum seni.
sağol canım , cocuğa göre bakım sürece herkese göre değişiyor , şükür dönüyor sürünüyor önceden salondan çıkamazdı pıtırcık şimdi eşiği geçmeye başladı pıtır pıtır geliyor mutfaga , bu bile bizim için muhteşem bişey ,, bazen antrede oturuyoruz gelmesini bekliyoruz :)
eyyay sağol canım , inşallah rabbim onun yüzüne baksın bizden bağımsız bir hayat nasip etsin

kızlar çok güzel yağmur yağıyor maşşallah bereketli bi sene olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…