Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de maaşımı aldım. Dağıtım işlerine başladım. Ev kredisi ve ihtiyaç kredisi ödendi. Burslar gönderildi. Akşam iş çıkışı bakıcı ablanın parasını bankadan çekip elden ödeyeceğim. Geriye kızın servis parasının ödenmesi kalıyor. Bu ay ben de tam altın almak niyetindeyim. Hep internetten gram altın alıyordum. Sıkışınca bozdurdum hepsini. Bu ay fiziki altın alayım dedim. Kıyamam ya da kuyumcuya gitmeye üşenirim de bozmam belki. Bu arada ev tipi kasalara bakıyorum bir taraftan. 300-600 arası değişiyor. Fiziki altın almaya devam etmeye karar verirsen kasa alacağım.

hepsi buradan dan fairy platinium tablet aldım. 162 adet (2 tane 81 lik), bi elde yıkama ve sünger hediyeli.. 70 tl. kızkardeşimin kartını kullandım.. öderim ona artık.

Çok çok geçmiş olsun cnm okurken gözyaslarima hakim olamadı keşke hiç bebekler ve çocuklar hastalanmasa oglun daha minicikken neler yaşamış Allahim ona şifa sana ve esinede güç kuvvet versin.

bugünkü harcamam 185 tl yol aylık için mavi kart doldurdum. yarın da kredi kartımı ödeyeceğim. banka 60 tl ücret kesmiş. kartı iptal edin dedim. ödeyince yeniden arayın dediler.bakalım ne yapacaklar. her yıl sıkıntı olmuyordu bu yıl ücreti iade edemeyiz diye mail göndermişler. kesin kartı kapatacağım iade etmezlerse..

İyi aksanlar izler bişey sorucam market poşetlerini biriktiriyo musunuz
Ben biriktiriyorum ama koca bi dağ oldu bunları aticam ya
Siz napiyosunuz

Siz napiyosunuz
Ben biriktiriyorum ancak çöp almaya geldikleri zaman çöpten çıkardığım poşeti market poşetine koyup veriyorum görevliye. Çöpten su filan akabiliyor

Siz napiyosunuz
5-10 tane kaç tane Laz'ım oluyorsa o kadar biriktir
Annemde poşet şişe vs biriktiriyo deli oluyorum.. fazlası hoş olmuyor at kurtul ferahla

Siz napiyosunuz
Annemde poşet şişe vs biriktiriyo deli oluyorum.. fazlası hoş olmuyor at kurtul ferahla

Merhaba kızlar
Sıkışık bir aydan merhaba :) resmen sıfırı tükettim bu ay.. bugün kiracı para yatırmış. 20 dolar aldım. Maaş kartından -250 fln düşmüştüm onu yatırdım hemen. 150 lira da harçlık kaldı cebime Allah bereket versin..
bu ay maaşlardan bes kesintisi belli oldu. Benden 60 lira kesinti olmuş. İlk ay hemen geri çıkıcam inşallah..

Siz napiyosunuz
Cnm bnm bezden poşet torbam vae onda duruyorlar çöp locasındaki poşeti market poşetlerine koyup çöpe atıyoruz o yüzden cok birikmiyor

Evet dediğin gibi 6 7 tane ayirdim ve gerisini attım
Yarın evi temizliyip düzenliycem
Mutfağım çok kalabalık , dar olduğu için kullanmadığım böyle yer kaplıyan şeyleri atıp ferahlatıcam

Evet dediğin gibi 6 7 tane ayirdim ve gerisini attım
Yarın evi temizliyip düzenliycem
Mutfağım çok kalabalık , dar olduğu için kullanmadığım böyle yer kaplıyan şeyleri atıp ferahlatıcam
At ferahla valla çok iyi geliyor
Benim annemde de biriktirme huyu var.. parça kumaşlar, poşetler, şişeler neler neler biriktiriyor.. haftasonu küçücük dolabı düzenledim kaç poşet çöp attım.. geldi baktı neleri attığımı anlamadı bile.. bende bişey attığımı söylemedim kızıyor çünkü
Sıkış tepiş evlerden nefret ediyorum boğuluyorum bizim ev de aynen öyle annemi 1 ay tatile yollayıp tüm gereksiz şeyleri atsam mı napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…