Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar hanımlar kumbara ma dün 150 tl attım bugün de 70 tl atıcaktım ing benden 90 tl kredi kartı aidatı kesmiş çok sinirlendim eskiden kesmiyorlardı geçen yıl 82 tl kestiler kk otomatik fatura talimat verdim 1 tane de hesapta su talimatlıydı puan olarak iade etmişlerdi.Şubat ayında kredim bitti üşengeçlik ettim gidip km/h kk ve otomatikleri iptal etmedim dursun dedim belki kredi çekme durumum vardı araba için.Bugün kk ödemesi için atm ye gittim şok oldum.Aradım müşteri hizmetlerini aylık 250 tl kk na harcama sözü verirsem iade ediyorlarmış.Kabul etmedim kmh otomatikleri kredi kartını iptal ettirdim kk 1 hafta içinde iptal olacakmış.Çok sinirlendim yrn ilk işim tüketici hakem heyetine gidip dava Açıcam 3 ay içinde iade oluyormuş alıcam onların yanına bırakmayacağım.

M maviduvar1 livanelinin kitabını okuduktan sonra görüşlerini yazar mısın bende merak ediyorum :)
Okudum Canım
Ve çok beğendim. Mardin'de geçen bir olayı anlatıyor. Ezidiler, işıd, mülteci kamplarını konu ediyor. Okunası bir kitap...

BES den ben de çıkacağım hemen. 300-350 tl arası kesilecekmiş maaşımdan. Memura sordum. Öyle dedi. Ne zaman iade ederler acaba

çok çok geçmiş olsun, oğlunada şifalar dilerim
anlıyorum ki siz onun şansısınz

İyi aksanlar izler bişey sorucam market poşetlerini biriktiriyo musunuz
Ben biriktiriyorum ama koca bi dağ oldu bunları aticam ya
Siz napiyosunuz
canım ben çöp poşeti olarak kullanıyorum

O zaman bende alayım okuyayım en kısa sürede :)
Bes konusunda dikkat et 2 ay dolmadan çıkmak gerekiyor yoksa çıkamazsın bidaha.. hatta ben ayın 16sında direk çıkıcam böylece 2. Ay kesintisi de yapılmayacak deniliyor.. kesilen tutar ne zaman yatar bilgim olursa onu da yazarım

Ben de hemen çıkacağım. Bankaya gitmek gerekiyor sanırım değil mi onun için...

evet cnm hukuk ıcın okuyorum
tezsizde oluyor mu bılmıyorum cnm tezli yapmıştım ben
ohh mısafırlerın bereketıyle gelmışler bak cnm atlattın şükür dinlen artık azcık hakettin valla:)
anladım canım içimde hep bir okuma isteği var ama useniyorum bende. Evet gerçekten çok Yoruldum ama Çok çok güzel geçti...

Beth18 ellerine sağlık canım. Hediyelesmek güzel dir. Biraz dinlen çok yoruldun günlerdir.
aynen canım sayıların

k a h v e ve M maviduvar1 kızlar bes.ten çıkacağınız vakit bana da haber verirseniz sevinirim

Benim evim çok küçük ister istemez öyle oluyo çokfazla tutmasam da ben de biraz istifciyim sanirim:)) yarın biraz ayikliycam
Her eve bi sen lazım benim de annem senin gibi :)

Benim evim çok küçük ister istemez öyle oluyo çokfazla tutmasam da ben de biraz istifciyim sanirim:)) yarın biraz ayikliycam
Her eve bi sen lazım benim de annem senin gibi :)
Her istifçiye bi atıcı denk gelmiş demekki :)
Dur bak bi yazı paylaşacam daha önce paylaşmıştım ama tekrar yazayım.. herşeyi atıp ferahlamak isteyeceksin :)

Tabiki haber veririm gözün bende olsun, sağa sola bakma

ATIN… Ertelemeyin şimdi hemen atın :)
Kulpu kırık fincanları,
Zayıflayınca giyerim’ kotunu,
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri,
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi,
Dibi kararmış tencereyi,
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları,
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı,
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini
ATIN
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü,
Düşünüp durduğunuz o lafı.
ATIN
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü,
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
ATIN
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini,
Kestiğiniz eski gazete küpürünü,
İçinizi kemiren o ukteyi
ATIN
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
ATIN
Arkanızdan konuşanları,
Önünüzü kapayanları,
Alamadığınız terfiyi,
Oturamadığınız evi,
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi,
Hatta en iyi karneyi,
Çalışmayan saatleri,
İşe yaramayan fikirleri,
Kaçan trenleri,
Zamansız yaşlandıran dertleri,
‘O gün’ olanları,
Halının altına süpürdüklerinizi,
Dolabın dibine iteklediklerinizi
ATIN
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
Can Yücel
gulfemhatun

Çok teşekkür ederimmm
Gerçekte yarın aticam baya bisey:)))
Çok guzel bi yazi

nette örnek dilekçeler var, kurumuna benzer bi dilekçe vermen yeterli :)
Teşekkür ederim canım. Yarın bakayım netten

Tabi ki haber veririz

Aslında ben marie kondo nun kitabını okudum ona göre gardrop umu ve kitapligimizi yaptım şu an giymedigim bişeyim yok dolapta
Ama mutfakta başarılı olamadım ve stokcu bi yapım var kuru gıdaları falan bazen çok alıyorum yer kaplıyor
Ya da mutfak eşyam 2 kişiye göre fazla ama işte çeyiz olunca insan atamıyo
Gelen hediyeleri de atamadım kullanmasakda bi yerlerde duruyo
Bende bakiyim oraya sağol söylediğin için M maviduvar1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…