Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın

dün akşam iyi para harcamış bulunuyorum. yöresel ürünler satılan çadırdan.kavurma aldım buzluğa attım.marketten aldığım güzel olmuyordu. sonra öğütücü tuzluk için tuz bulamıyordum onu buldum aldım. ve çekilmiş tuz taze bulgur aldım.

İyi aksanlar izler bişey sorucam market poşetlerini biriktiriyo musunuz
Ben biriktiriyorum ama koca bi dağ oldu bunları aticam ya
Siz napiyosunuz

ben tuvalete ve mutfakta çöp poşeti olarak kullanıyorum. çöp poşetine para vermiyorum. hergün evden çöp çıkardığım için bir yığın poşet lazım oluyor. :)

aynı olayı ben de bu yıl yaşadım.5 yıldır hep iade ettiler. falan bu yıl yok iade edemeyiz müze kart olarak da kullanıyorsunuz falan diye mail göndermişler.evet bu yıl müze kart olarak kullandım... sonra da aradım kartı kapatın dedim. işte bu ayki ödemenizi yapınca tekrar arayın dediler. hani iade edilir gibimi ima etmek istedi anlayamadım. ama bugün kartım ödensin yarın tekrar arayacağım. Sen de keşke evet 250 harcama yapıcam deyip iade ettirseydin. sonra kartı kapatsaydın. onlar uyanıksa biz de uyanığız. ben yarın dicem bankada param var onu da başka bankaya geçireceğim falan bakalım ne yapacaklar

ben de yeni bitirdim kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum.

Benim evim çok küçük ister istemez öyle oluyo çokfazla tutmasam da ben de biraz istifciyim sanirim:)) yarın biraz ayikliycam
Her eve bi sen lazım benim de annem senin gibi :)

ben de o işi evi taşırken yapacağım :) benim annemin evde iki kat hep gereksiz şey dolu anneler hepmi böyle yaaavvv

Cok gecmis olsun

Zorunlu BES yapiyolar isteyen cikiyormu?
Nasil is bu ben anlamadim.
Zorunlu olcak denmedi hatta sorulmadan yapildi sanirim calisanlara.

Biz bes oduyoruz devamda ediyoruz.
10.senemiz dolacak 2019da.

Esimin patronunun kardesi sunnet dugunu yapacakmis tarihini tam bilmiyorum 1 ceyrek alip atmak lazim.
Gidilecek mecbur.

Arabamizi dun teslim aldik kaba gorundu gozume ama ic dizayn cok hosuma gitti.
Haftasonu gelsede gezsek :)

Yemegim var bugun cikip biraz hava alicam.

Herkes söylemiş ama ben de söyleyeyim mükemmel bir anne babasınız.yakışıklın Allahın izni ve sizin gayretinizle sağlıklı bi ömür sürsün inşallah. Askerliğini damatlığını göstersin Rabbim size şifa versin. Bu arada profilin siz misiniz

allah razı olsun canım ,, allah kısmet ederse inşallah damatlığını görürür belki de askerlikten muaf , aslında askeri okula gitmesini düşünüyorduk ama yine de kısmet , o bizim gönlümüzün paşası komutanı , profil resminde biz değiliz , sevdiğim bi resim kimin bilmiyorum

cicibizi ne kadar güçlü bir kadın ve annesin. Tüm kalbimle kutluyorum. Senin kadar güçlü bir anne olabilmeyi diliyorum.
Sevgiler.
sağol canım , inşallah herkes sağlıcakla huzurla büyütsün yavrucaklarını ,,anneler gerçekten çok güçlü oluyorlar eminin sizde idealist güçlü mutlu bir çocuk yetiştireceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…