- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
İyi aksanlar izler bişey sorucam market poşetlerini biriktiriyo musunuz
Ben biriktiriyorum ama koca bi dağ oldu bunları aticam ya
Siz napiyosunuz
@Papatya livanelinin kitabını okuduktan sonra görüşlerini yazar mısın bende merak ediyorum :)
İyi akşamlar hanımlar kumbara ma dün 150 tl attım bugün de 70 tl atıcaktım ing benden 90 tl kredi kartı aidatı kesmiş çok sinirlendim eskiden kesmiyorlardı geçen yıl 82 tl kestiler kk otomatik fatura talimat verdim 1 tane de hesapta su talimatlıydı puan olarak iade etmişlerdi.Şubat ayında kredim bitti üşengeçlik ettim gidip km/h kk ve otomatikleri iptal etmedim dursun dedim belki kredi çekme durumum vardı araba için.Bugün kk ödemesi için atm ye gittim şok oldum.Aradım müşteri hizmetlerini aylık 250 tl kk na harcama sözü verirsem iade ediyorlarmış.Kabul etmedim kmh otomatikleri kredi kartını iptal ettirdim kk 1 hafta içinde iptal olacakmış.Çok sinirlendim yrn ilk işim tüketici hakem heyetine gidip dava Açıcam 3 ay içinde iade oluyormuş alıcam onların yanına bırakmayacağım.
Okudum Canım
Ve çok beğendim. Mardin'de geçen bir olayı anlatıyor. Ezidiler, işıd, mülteci kamplarını konu ediyor. Okunası bir kitap...
BES den ben de çıkacağım hemen. 300-350 tl arası kesilecekmiş maaşımdan. Memura sordum. Öyle dedi. Ne zaman iade ederler acaba
Benim evim çok küçük ister istemez öyle oluyo çokfazla tutmasam da ben de biraz istifciyim sanirim:)) yarın biraz ayikliycam
Her eve bi sen lazım benim de annem senin gibi :)
Cok gecmis olsunkızlar günaydın , geçen hafta oğlumun botoks olduğunu yazmıştım , geçmiş olsun dilekleri ile neyi var diye soran arkadaşlar olmuş , kısa bi bilgi geçmek istedim
oğlum premature olarak dünyaya geldi , 45 gün küvez de kaldı beyin kanaması geçirdi ve hidrosefali ( halk dilinde beyinde sıvı toplanması ) hastası ,şant ( toplanan sıvının beyin omurilik arasında dolaşım yapmasını sağlayan plastik pompa ) takıldığı zaman 26 günlüktü kuzum , şimdi üç yaşında yeni yeni oturmaya başladık , yürümek için daha yolumuz uzun ama imkamsız değil inşallah . bizim bacak kaslarımızda gerginlik vardı bu da kasılmasına sebep oluyordu , botoks o yüzden yapıldı , gergin damarlara kas gevşetici iğne vuruldu . şimdilik faydasını gördük ama etkisi 6 ay devam ediyor , gerek görülürse tekrar yine yapılacak , yoğun eğitim programımız var ,bireysel eğitim ve fizik tedavi alıyor , ( fizik hocası haftada bir saat ücretli de geliyor eve ) rehabilitasyon merkezi dışında evde de sürekli ders çalışılıyor , şükür ilerleme var , afacan , inatçı , dik başlı , her şeye rağmen pes etmeyen , güçlü sürekli mutlu ve gülen bir oğlum var , ben oğlumu doğumdan 30 gün kucağıma aldım , çalışıyorum ve emanet ettiğim kişi de en bizim kadar duruma hakim ,,, ( herkes çocuğun yanında olmak ister evet ama maliyetli bir süreç bizimkisi herşeyi özelde takip ediliyor ,,, devlette randevu almak hele ki mr eeg çekimi için kaç ay sonrasına veriliyor hastane fobisi var , beyaz önlük dahi giymezler hocaları , amacımız oğlumun yaşam kalitesini ne kadar artırabilirsek mutlu bir çocuk yapabilirsek ne mutlu bize )
hayatımıza girdiği andan itibaren bize çok şey öğreten oğlum , ilk zamanlar umutsuz konuşan doktorlara gelişimi ile kapak yapan oğlum :)
biz herşeyin üstesinden geleceğiz sadece sabır ve zaman ,,, eşim ve ben , hiç olumsuz düşünmedik , ona hep birey gibi yaklaştık , kendinin yapabildiği seylerde yardım etmedik , kimseden sakınmadık , yaşadıklarımızı dahi anlatıp anlatıp durmuyoruz bile , herşeyi taburcu olduğumuz gün hastanede bıraktık , biz sadece başka ne yapabiliriz derdindeyiz , yazın havuz terapisine vereceğim , dil ve konuşma terapisti de gittik yaşı biraz küçük dedi , oyun ablası da bakıyorum bir yandan , zeka olarak net birşey demiyorlar , sonuçta en yüksek evre de kanama geçirdi , elbet bi hasar bırakır ama beynin nereseinde ne ne zaman ortaya çıkar bilmiyoruz , ama zeki hafızası aşırı güçlü bir çocuk , ben gördüğümü bilirim , hocaları kısa süre görüyor bizim kadar hakim değiller sonuçta ,,
hiç bir zaman içimize kapanmadık , sosyal bir çocuk olması için uğraştık , hiç birşey yokmuş gibi davranıyoruz , çevremde de moral bozacak kimse yok şükür , komşularım bile bizim gibi davranıyorlar ,
rutin kontrolleri devam ediyor , sonuçta şantlı olan nice insan var , normal yaşantılarına devam eden ,,,
o bizim kıymetlimiz herşeyimiz Rabbimin emaneti , şükürler olsun ki böyle bir evlada sahibiz , bu çocuklar ilgi sevgi ile gelişir ,
rabbim herkeze şifa versin , tedavi süreci için moral için maddi manevi destek versin biz bu 3 yılda neler , ne aileler gördük ...
Herkes söylemiş ama ben de söyleyeyim mükemmel bir anne babasınız.yakışıklın Allahın izni ve sizin gayretinizle sağlıklı bi ömür sürsün inşallah. Askerliğini damatlığını göstersin Rabbim size şifa versin. Bu arada profilin siz misinizsağol canım , cocuğa göre bakım sürece herkese göre değişiyor , şükür dönüyor sürünüyor önceden salondan çıkamazdı pıtırcık şimdi eşiği geçmeye başladı pıtır pıtır geliyor mutfaga , bu bile bizim için muhteşem bişey ,, bazen antrede oturuyoruz gelmesini bekliyoruz :)
eyyay sağol canım , inşallah rabbim onun yüzüne baksın bizden bağımsız bir hayat nasip etsin
allah razı olsun canım ,, allah kısmet ederse inşallah damatlığını görürür belki de askerlikten muaf , aslında askeri okula gitmesini düşünüyorduk ama yine de kısmet , o bizim gönlümüzün paşası komutanı , profil resminde biz değiliz , sevdiğim bi resim kimin bilmiyorumHerkes söylemiş ama ben de söyleyeyim mükemmel bir anne babasınız.yakışıklın Allahın izni ve sizin gayretinizle sağlıklı bi ömür sürsün inşallah. Askerliğini damatlığını göstersin Rabbim size şifa versin. Bu arada profilin siz misiniz
aynı olayı ben de bu yıl yaşadım.5 yıldır hep iade ettiler. falan bu yıl yok iade edemeyiz müze kart olarak da kullanıyorsunuz falan diye mail göndermişler.evet bu yıl müze kart olarak kullandım... sonra da aradım kartı kapatın dedim. işte bu ayki ödemenizi yapınca tekrar arayın dediler. hani iade edilir gibimi ima etmek istedi anlayamadım. ama bugün kartım ödensin yarın tekrar arayacağım. Sen de keşke evet 250 harcama yapıcam deyip iade ettirseydin. sonra kartı kapatsaydın. onlar uyanıksa biz de uyanığız. ben yarın dicem bankada param var onu da başka bankaya geçireceğim falan bakalım ne yapacaklar[/QUOTE
Onu sordum da Yok 1 yıl taahhüt veriyorsunuz iptali yol dediler.Ben de taahhüt vermek istemedim o yüzden iptal istedim.Şikayet dilekçesi yolladım bakalım cevap gelmezse tüketici hakem heyetine dilekçe vereceğim 3 ay içinde iade etmek zorundalar
sağol canım , inşallah herkes sağlıcakla huzurla büyütsün yavrucaklarını ,,anneler gerçekten çok güçlü oluyorlar eminin sizde idealist güçlü mutlu bir çocuk yetiştireceksinizcicibizi ne kadar güçlü bir kadın ve annesin. Tüm kalbimle kutluyorum. Senin kadar güçlü bir anne olabilmeyi diliyorum.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?