- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Ne yemekler yapiyosunuz kızlar
Ben bugun semizotu pisircem yanına makarna yogurt yeter allaha şükür
Hiçbişey yapmadım daha sadece eşime bi kaç.parça.kiyafet ütüledim
Tuvalet banyo temizlicem evi süpürüp Silicem toz alıcam. Bi de mutfağımda düzenlemeler yapcam. Ama hala oturuyom:)))
Korkunç bi durumMerhaba Hanımlar,
Az önce kayınvalidem aradı. Haftasonu ev görmeye geleceklermiş. 6 adet yatılı misafir
Ben evi onlara bırakıp birinize kalmaya geleyim olur mu
Gel buyur canım başımın üstünde yerin var her zaman gel beklerim burada da bir kardeşinin evi var gizli sığınağımız olsun.Merhaba Hanımlar,
Az önce kayınvalidem aradı. Haftasonu ev görmeye geleceklermiş. 6 adet yatılı misafir
Merhaba Hanımlar,
Bir de müsait misiniz diyen yok, geliyoruz haberin olsun dediKorkunç bi durum
Allahım ya Rabbim
Kolay gelsin canim
İnsanı böyle böyle soğutuyolar kendilerinden
Allah kolaylık versin canım bizim bir oda müsait al kızı gel :)Merhaba Hanımlar,
Sağol canımGel buyur canım başımın üstünde yerin var her zaman gel beklerim burada da bir kardeşinin evi var gizli sığınağımız olsun.
:)))) ben çalışırken bazı günler sabahlari ağlaya ağlaya ise gidiyodumbirden kendimi hayal ettim böyle günlere ne kadar da uzağım dedim. yıllardır çalışıyorum. bazen özeniyorum evde durmaya ama çalışmasam iki günde evde bunalırım heralde. :)
Dur geliyorumgellll
Bir de müsait misiniz diyen yok, geliyoruz haberin olsun dedi
Lütfetmis haber vererekBir de müsait misiniz diyen yok, geliyoruz haberin olsun dedi
:)))) ben çalışırken bazı günler sabahlari ağlaya ağlaya ise gidiyodum
Sonra o stres ve yorgunluktan biraz hasta oldum şimdi hala uğraşıyorum o yüzden cevremdekiler eşim herkes evde otur diyo:) hayat çok değişken ben de hiç evde oturmam diye düşünüyodum şimdi biraz mola verdim bakalım güzel mutlu gidebilicegim bi iş olursa başlarım
Gerçi bazen şımarıklık mi yapıyorum diye düşünüyorum da
Hayirlisi diyeyim
@elecde kaç gel bu tarafa cnmmm
ayy hıc sorarlar mı müsait misin diye zaten
bende bu aralar cok korkuyorum gelecekler dıye
aramız ıı değil bizim ama yıne de gelmek isterler ne yazıkki offf pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?