Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim harcamasiz tek günüm yok hergün bişeyler mutlaka alınır bizde,dün 20 tl balık 29 tl market,5 tl tatlı bugün misafirim var bakalım ne kadar harcamam olacak güzel günler diliyorum hepinize :))

Ne yemekler yapiyosunuz kızlar
Ben bugun semizotu pisircem yanına makarna yogurt yeter allaha şükür

Hiçbişey yapmadım daha sadece eşime bi kaç.parça.kiyafet ütüledim

Tuvalet banyo temizlicem evi süpürüp Silicem toz alıcam. Bi de mutfağımda düzenlemeler yapcam. Ama hala oturuyom:)))

birden kendimi hayal ettim böyle günlere ne kadar da uzağım dedim. yıllardır çalışıyorum. bazen özeniyorum evde durmaya ama çalışmasam iki günde evde bunalırım heralde. :)

Merhaba Hanımlar,
Az önce kayınvalidem aradı. Haftasonu ev görmeye geleceklermiş. 6 adet yatılı misafir
Ben evi onlara bırakıp birinize kalmaya geleyim olur mu
Gel buyur canım başımın üstünde yerin var her zaman gel beklerim burada da bir kardeşinin evi var gizli sığınağımız olsun.

Merhaba Hanımlar,
Az önce kayınvalidem aradı. Haftasonu ev görmeye geleceklermiş. 6 adet yatılı misafir
Ben evi onlara bırakıp birinize kalmaya geleyim olur mu
Allah kolaylık versin canım bizim bir oda müsait al kızı gel :)
bugün yaptığım iş sadece çamaşır bulaşık mak çalıştırmak ve yemek yapmak.çocukları da uyuttum o sayılır mı :) patlıcan yemeği yaptım yanına pilav cacık bugün böyle.harcamam yok bugün şükür

birden kendimi hayal ettim böyle günlere ne kadar da uzağım dedim. yıllardır çalışıyorum. bazen özeniyorum evde durmaya ama çalışmasam iki günde evde bunalırım heralde. :)
:)))) ben çalışırken bazı günler sabahlari ağlaya ağlaya ise gidiyodum
Sonra o stres ve yorgunluktan biraz hasta oldum şimdi hala uğraşıyorum o yüzden cevremdekiler eşim herkes evde otur diyo:) hayat çok değişken ben de hiç evde oturmam diye düşünüyodum şimdi biraz mola verdim bakalım güzel mutlu gidebilicegim bi iş olursa başlarım
Gerçi bazen şımarıklık mi yapıyorum diye düşünüyorum da
Hayirlisi diyeyim

@elecde kaç gel bu tarafa cnmmm
ayy hıc sorarlar mı müsait misin diye zaten
bende bu aralar cok korkuyorum gelecekler dıye
aramız ıı değil bizim ama yıne de gelmek isterler ne yazıkki offf pöfff

çalışmak da farklı bir şey işim rahat çok şükür, en önemlisi de paramın hesabını eşime bile vermemek :) keşke istediğim zaman işe gelsem istemediğimde gelmesem

@elecde kaç gel bu tarafa cnmmm
ayy hıc sorarlar mı müsait misin diye zaten
bende bu aralar cok korkuyorum gelecekler dıye
aramız ıı değil bizim ama yıne de gelmek isterler ne yazıkki offf pöfff

bizim evlendiğimiz yıl bir defa haber vermeden geldiler, eşim dedi bir daha haber vermeden gelmeyin dedi. ondan buyana haber verirler. Ama geçen eşim diyorki, çocuk olacak onların binada daire satılıkmış.senin için de rahat olur orayımı alsak dedi.onun da işine yakın ev ama pahalı... dedim yok kalsın. bir binada oturunca ayrı bir hayat kalmaz sosyal hayatımız biter dedim. ya öyle değilmi kızlar. mesela arkadaşlarım gelecek teyzesi de gelecek. olacak işmi. bir yere gitsek gelin demek gerekecek vs vs hiç bana göre değil.

Ben calismadim hic calisabilirmiyim onuda bilmiyorum
Ama ben evcimenim evi seviyorum.
Calismaya usenirdim sanirim calisiyo olsaydim.
Hep evde olmak isterdim.

Alisveris yaptim.
160tl gitti.
Cayimi siviyagimi yumurtami baya bisi aldim.
Ama gercekden cok pahali hersey ya
Arada bi sok olup baktim fiyatlara.

Yerlescek duruyo posetler attim hole.
Sirtim agridi dinlendirim az.

Aksama kurufasulye ve tavuklu pilav var dunden.
Bugun bitsin bari onlar yapmicam bisi.

Es ailesinden tek dertli ben degilmisim demek.
Ben gorusmuyorum ama yanasmaya calisiyorlar
Istemiyorum.
Gorumcem esime bi aksam gelin demis.
Delimi ne gorusmuyorum kadinla konusmuyorum gelmiyorum gitmiyorum rahatliga bak.
Benden uzak olsunlar.
Yalaka tipleri oldum olasi sevmem bana yapilanida ölene kadar unutmam.
Kinciyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…