Es ailesinden tek dertli ben degilmisim demek.
Ben gorusmuyorum ama yanasmaya calisiyorlar
Istemiyorum.
Gorumcem esime bi aksam gelin demis.
Delimi ne gorusmuyorum kadinla konusmuyorum gelmiyorum gitmiyorum rahatliga bak.
Benden uzak olsunlar.
Yalaka tipleri oldum olasi sevmem bana yapilanida ölene kadar unutmam.
Kinciyim ben.
Kızlar geçen bi diş fırçası macunundan bahsettiniz doğal sigara lekelerini bile geçirdi fln diye.. kim yazdı hatırlamıyorum.. ismi ne acaba?
Bide iş bankası kullanan var mı? Döviz hesabında artışa yada düşüşe göre - , + yazıyor diyorlardı ben göremedim nerden bakılıyor?
Valla ben kendi açımdan soyluyimBen calismadim hic calisabilirmiyim onuda bilmiyorum
Ama ben evcimenim evi seviyorum.
Calismaya usenirdim sanirim calisiyo olsaydim.
Hep evde olmak isterdim.
Alisveris yaptim.
160tl gitti.
Cayimi siviyagimi yumurtami baya bisi aldim.
Ama gercekden cok pahali hersey ya
Arada bi sok olup baktim fiyatlara.
Yerlescek duruyo posetler attim hole.
Sirtim agridi dinlendirim az.
Aksama kurufasulye ve tavuklu pilav var dunden.
Bugun bitsin bari onlar yapmicam bisi.
Herseyin göze batar cnm geldiğin saat gittiğin saat misafirin . Onlara misafir gelse gitmen gerekir bence uzak dur ama aranız nasıl bilmiyorum yardımcı olurlar karismazlar dersen ..bizim evlendiğimiz yıl bir defa haber vermeden geldiler, eşim dedi bir daha haber vermeden gelmeyin dedi. ondan buyana haber verirler. Ama geçen eşim diyorki, çocuk olacak onların binada daire satılıkmış.senin için de rahat olur orayımı alsak dedi.onun da işine yakın ev ama pahalı... dedim yok kalsın. bir binada oturunca ayrı bir hayat kalmaz sosyal hayatımız biter dedim. ya öyle değilmi kızlar. mesela arkadaşlarım gelecek teyzesi de gelecek. olacak işmi. bir yere gitsek gelin demek gerekecek vs vs hiç bana göre değil.
Valla ben kendi açımdan soyluyim
Kendi evime işime eşime karistiklarizaman özel alanıma girdiklerinde her seferinde tepki veriyorum o yüzden aramız soğuk ama gene de bi kavga bişey yok gorusuyorum ama çok samimi değiliz oyle gittigim geldigim yaptigim seyleribilmezler haftada bir 10 gunde bir konusirsak konusuruz genel konulardan heralde artık herkes böyle ...
Çalışma hayatı bilmiyorum beni çok yordu cumartesi de ise gidiyodum evim çok ozledim
Herşey pahalılanmis sivi yağ hele uçmuş
Herseyin göze batar cnm geldiğin saat gittiğin saat misafirin . Onlara misafir gelse gitmen gerekir bence uzak dur ama aranız nasıl bilmiyorum yardımcı olurlar karismazlar dersen ..
Aynen ben de ne o yardım etsin ne de benvalla benim fikrim kimse yardım etmesin yeterki özgür hayatımı yaşayabileyim. zaten çok kafa dengim de değiller. :)
Yeni eve taşınalı 2 ay olmak üzere. Ben bekliyordum böyle bir çıkarma. Biz de farklı şehirdeyiz. Ama kayınbaba, kayınvalide, görümce, eşi ve 2 çocuk toplanıp geliyorlar. Parça parça gelseler bir de müsaitlik sorsalar iyi olacak da.@elecde kaç gel bu tarafa cnmmm
ayy hıc sorarlar mı müsait misin diye zaten
bende bu aralar cok korkuyorum gelecekler dıye
aramız ıı değil bizim ama yıne de gelmek isterler ne yazıkki offf pöfff
ayy çok gıcık olurum ben böyle şeylereee
Ben de sinir oldum da birşey denmiyoki. Eşime önceden vırvırlanırdım. Onu da yapmıyorum artık, erkekler aileri söz konusu olunca direkt savunmaya geçiyorlar. Ya da "sen yanlış anlamışsındır, öyle demek istememiştir" oluyor.Lütfetmis haber vererek
Evet erkeklere çok dırdır yapınca bu sefer düşünüyo ailem bi kere gelmiş çok mu diyeBen de sinir oldum da birşey denmiyoki. Eşime önceden vırvırlanırdım. Onu da yapmıyorum artık, erkekler aileri söz konusu olunca direkt savunmaya geçiyorlar. Ya da "sen yanlış anlamışsındır, öyle demek istememiştir" oluyor.
İnşallah askerliğini görürsün demem de ki amaç hiçbirşeyi kalmadan iyileşmesini anlatmak içindi seni üzmedim umarım Rabbim mis kokulunu bağışlasın sizlere.nice güzel günlerini görünallah razı olsun canım ,, allah kısmet ederse inşallah damatlığını görürür belki de askerlikten muaf , aslında askeri okula gitmesini düşünüyorduk ama yine de kısmet , o bizim gönlümüzün paşası komutanı , profil resminde biz değiliz , sevdiğim bi resim kimin bilmiyorum
Aynen ben de ne o yardım etsin ne de ben
Sonra bi de biz de ona şunları yaptık dedirtmek istemiyorum
Aman kız ben de pek doluymuşum
Hahaha
ayy 2 ay cok bıle durmuşlar o zmnYeni eve taşınalı 2 ay olmak üzere. Ben bekliyordum böyle bir çıkarma. Biz de farklı şehirdeyiz. Ama kayınbaba, kayınvalide, görümce, eşi ve 2 çocuk toplanıp geliyorlar. Parça parça gelseler bir de müsaitlik sorsalar iyi olacak da.
Ben ne yapim ya çocuklara bakıyorlar diye sabah akşam bende.çocuklar büyüsün evli evine dicemKorkunç bi durum
Allahım ya Rabbim
Kolay gelsin canim
İnsanı böyle böyle soğutuyolar kendilerinden
Aynen benbizim evlendiğimiz yıl bir defa haber vermeden geldiler, eşim dedi bir daha haber vermeden gelmeyin dedi. ondan buyana haber verirler. Ama geçen eşim diyorki, çocuk olacak onların binada daire satılıkmış.senin için de rahat olur orayımı alsak dedi.onun da işine yakın ev ama pahalı... dedim yok kalsın. bir binada oturunca ayrı bir hayat kalmaz sosyal hayatımız biter dedim. ya öyle değilmi kızlar. mesela arkadaşlarım gelecek teyzesi de gelecek. olacak işmi. bir yere gitsek gelin demek gerekecek vs vs hiç bana göre değil.
Ben de sinir oldum da birşey denmiyoki. Eşime önceden vırvırlanırdım. Onu da yapmıyorum artık, erkekler aileri söz konusu olunca direkt savunmaya geçiyorlar. Ya da "sen yanlış anlamışsındır, öyle demek istememiştir" oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?