Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar geçen bi diş fırçası macunundan bahsettiniz doğal sigara lekelerini bile geçirdi fln diye.. kim yazdı hatırlamıyorum.. ismi ne acaba?
Bide iş bankası kullanan var mı? Döviz hesabında artışa yada düşüşe göre - , + yazıyor diyorlardı ben göremedim nerden bakılıyor?

benim bir sorunum yok da, zaten annesi yok babası burada değil. ama teyzeleri vardı biri vefat etti. diğeri var bir de dayısı aile gibiler. bir sıkıntı olmasa da çok yakın oturma taraftarı değilim. sürekli müdahale sevmem. özel hayatıma girilmesini istemem. eşim de biraz meyillii.

işbankası ile ben çalışıyorum fakat o neymiş ilk kez durdum canım

Valla ben kendi açımdan soyluyim
Kendi evime işime eşime karistiklarizaman özel alanıma girdiklerinde her seferinde tepki veriyorum o yüzden aramız soğuk ama gene de bi kavga bişey yok gorusuyorum ama çok samimi değiliz oyle gittigim geldigim yaptigim seyleribilmezler haftada bir 10 gunde bir konusirsak konusuruz genel konulardan heralde artık herkes böyle ...

Çalışma hayatı bilmiyorum beni çok yordu cumartesi de ise gidiyodum evim çok ozledim

Herşey pahalılanmis sivi yağ hele uçmuş

Herseyin göze batar cnm geldiğin saat gittiğin saat misafirin . Onlara misafir gelse gitmen gerekir bence uzak dur ama aranız nasıl bilmiyorum yardımcı olurlar karismazlar dersen ..

evet ya aynıyız biz de, uzak olunca sıkıntı kalmıyor. c.tesi ben de çalışıyorum zaten o beni yoruyor malesef

Herseyin göze batar cnm geldiğin saat gittiğin saat misafirin . Onlara misafir gelse gitmen gerekir bence uzak dur ama aranız nasıl bilmiyorum yardımcı olurlar karismazlar dersen ..

valla benim fikrim kimse yardım etmesin yeterki özgür hayatımı yaşayabileyim. zaten çok kafa dengim de değiller. :)

@elecde kaç gel bu tarafa cnmmm
ayy hıc sorarlar mı müsait misin diye zaten
bende bu aralar cok korkuyorum gelecekler dıye
aramız ıı değil bizim ama yıne de gelmek isterler ne yazıkki offf pöfff
Yeni eve taşınalı 2 ay olmak üzere. Ben bekliyordum böyle bir çıkarma. Biz de farklı şehirdeyiz. Ama kayınbaba, kayınvalide, görümce, eşi ve 2 çocuk toplanıp geliyorlar. Parça parça gelseler bir de müsaitlik sorsalar iyi olacak da.

Evet erkeklere çok dırdır yapınca bu sefer düşünüyo ailem bi kere gelmiş çok mu diye
Tam anliyamiyolar bizi ben de çok dirdirlanmiyorum aetik bi de eşinizin suçu yok ki onun da yapcak bişeyi yok

İnşallah askerliğini görürsün demem de ki amaç hiçbirşeyi kalmadan iyileşmesini anlatmak içindi seni üzmedim umarım Rabbim mis kokulunu bağışlasın sizlere.nice güzel günlerini görün

ben başta kayınvalidemle çok samimiydim.. yani içimden geldiği gibi davranırdım frenlemezdim kendimi, o zamanlar nişanlıydım.. ama yavaş yavaş farkına vardım herşeyin kendimi tam zamanında çektim onlardan.. küs falan değiliz, tartışma bile olmadı ama duyduğum bi kaç lafı onunla konuşmak istedim. aldım karşıma anne böyle böyle şeyler duydum dedim. doğru mu, lafı geveledi anladım ki konuşmuş dedim ben öyle arkadan konuşmaları hiç sevmem, sana da yakıştırmam. varsa bi sıkıntın al karşına konuş yoksa da başkalarına konuşma yakışmıyor.. benim huyum bu ne duysam saklamam alırım karşıma o kişiyi sorarım.. doğru mu yanlış mı diye.. bu da iyi oldu en azından benim huyumu da gördü, sıkıntısı varsa konuşur benimle, yoksa laflarını tartıp ölçer.. ben de mesafeli davranıyorum artık.. ama huylarını bi türlü çözemedim.. çok değişikler..Allah ıslah etsin diyorum..

ayy 2 ay cok bıle durmuşlar o zmn
yok öyle seylerı erkek aılelerınde
oğlumun evı mantığı var
sankı oğlu yapacak hazırlıkları oğlu yorulacak sankıı
erkekler aynen hemen savunmaya gecıyorlar
off bak yıne sınırlendım

Aynen ben

maalesef olay kendi aileleri olunca hep öyle bakarlar ama bizim ailemiz oldumu her bahaneyi bulurlar. valla evliliğin bu yanını hiç ama hiç sevmedim. sevgiliyken bu konular olmaz hiç.

bazen düşünüyorum yani biz sabahtan akşama kadar çalşıyoruz, benim cumartesi bile 2 de çıkıyorum sonra evimle ilgileniyorum.. birarada olmalarımız çok fazla değil.. yani ne bulup da konuşuyorlar anlamıyorum ki.. biz saygıda kusur etmiyoruz. onları ihmal da etmiyoruz. yani neden bu huzursuzluk yaratma sebebi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…