Kolay gelsin tatlimmBen ne yapim ya çocuklara bakıyorlar diye sabah akşam bende.çocuklar büyüsün evli evine dicem
Ben de sevmiyorum bu yatılı kalma işlerini, bayramda dıdısının dıdısına kaadar gezmek zorunda olmayı.maalesef olay kendi aileleri olunca hep öyle bakarlar ama bizim ailemiz oldumu her bahaneyi bulurlar. valla evliliğin bu yanını hiç ama hiç sevmedim. sevgiliyken bu konular olmaz hiç.
Amin inşallah. Sanki zamanında onlarda gelin olmadı hiç empati yok.daha 4yılım var kreşe gittimi akşam çayda buluşurum sadeceKolay gelsin tatlimm
Az daha sabret
mesafe çok güzel birşey... kesinlikle faydasını göreceksin.. tavırlı falan değil, samimi de değil.. belli bi mesafede herkesin kafası rahat..hem kv, hem gelin hem de oğul :)Ben bekarim ama evlensem mesafeli davranirim.en iyisi sanirim iliskiler de mesafeli olmak.
Ben de sevmiyorum bu yatılı kalma işlerini, bayramda dıdısının dıdısına kaadar gezmek zorunda olmayı.
Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum ben. İstediğim saatte gelip gidiyordum, arkadaşlarımla konser, tiyatro kafama göre takılıyordum. Sadece sevdiğim insanları misafir olarak çağırıyordum. Bazen düşünüyorum da niye evlendim ben bunu kendime niye yaptım diye
mesafe çok güzel birşey... kesinlikle faydasını göreceksin.. tavırlı falan değil, samimi de değil.. belli bi mesafede herkesin kafası rahat..hem kv, hem gelin hem de oğul :)
Yok canım ne uzmesi biz herşeye güler geçeriz rahat ol bizde moral tavanİnşallah askerliğini görürsün demem de ki amaç hiçbirşeyi kalmadan iyileşmesini anlatmak içindi seni üzmedim umarım Rabbim mis kokulunu bağışlasın sizlere.nice güzel günlerini görün
Çok teşekkür ederimk a h v e sorylarının cevapları bende.
Diş macunu LR diye bir Alman markasının. Ben çok memnun kaldım
Şşbankasında hesaplarıma girince tüm hesapları sıralıyor. Telefonda parmağınla istediğin hesabın üzerine ekranı sağdan sola doğru kaydırınca detay çıkıyor. Ona basınca alış ortalaması ve kar-zarar bilançosunu veriyor.
Benim de kv ve kp ile aram iyi değil. Bu durumdan da çok memnunum. Çünkü kendilerini karşıma alıp nelerden rahatsız olduğunu söyledim. Buna rağmen hiçbirşey değişmedi. Ben de tavrımı koydum. Laf aramızda acayip tavır koyarım....
Valla bizi deli mi dürttü bilmiyorum kihahahahahahaaaaaa süpersin ya birden dedim benmi yazdım acaba bunlarıben de ailemden yıllardır ayrı yaşıyorum. kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum çok şükür. heralde ondan ağır geliyor bu baskılar şartlar kurallar. aynı sözü ben de çok kez dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?