Küçük Düşün Büyük Olsun!

maalesef olay kendi aileleri olunca hep öyle bakarlar ama bizim ailemiz oldumu her bahaneyi bulurlar. valla evliliğin bu yanını hiç ama hiç sevmedim. sevgiliyken bu konular olmaz hiç.
Ben de sevmiyorum bu yatılı kalma işlerini, bayramda dıdısının dıdısına kaadar gezmek zorunda olmayı.
Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum ben. İstediğim saatte gelip gidiyordum, arkadaşlarımla konser, tiyatro kafama göre takılıyordum. Sadece sevdiğim insanları misafir olarak çağırıyordum. Bazen düşünüyorum da niye evlendim ben bunu kendime niye yaptım diye

k a h v e sorylarının cevapları bende.
Diş macunu LR diye bir Alman markasının. Ben çok memnun kaldım
Şşbankasında hesaplarıma girince tüm hesapları sıralıyor. Telefonda parmağınla istediğin hesabın üzerine ekranı sağdan sola doğru kaydırınca detay çıkıyor. Ona basınca alış ortalaması ve kar-zarar bilançosunu veriyor.

Benim de kv ve kp ile aram iyi değil. Bu durumdan da çok memnunum. Çünkü kendilerini karşıma alıp nelerden rahatsız olduğunu söyledim. Buna rağmen hiçbirşey değişmedi. Ben de tavrımı koydum. Laf aramızda acayip tavır koyarım....

valla baya dolu herkes
kvler neden böyle acaba da bızlerı hep doldurma konusunda becerıklıler
herkesın bı yasanmışlığı memnunıyetsızlığı mesafelerı var
yanı nıye duzgun durmuyorsuunuz da bı sorun cıkartıp huzursuzluk yaratıyorsunuz dımı
cok cıns bu kv türü

Ben bekarim ama evlensem mesafeli davranirim.en iyisi sanirim iliskiler de mesafeli olmak.
mesafe çok güzel birşey... kesinlikle faydasını göreceksin.. tavırlı falan değil, samimi de değil.. belli bi mesafede herkesin kafası rahat..hem kv, hem gelin hem de oğul :)

hahahahahahaaaaaa süpersin ya birden dedim benmi yazdım acaba bunları ben de ailemden yıllardır ayrı yaşıyorum. kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum çok şükür. heralde ondan ağır geliyor bu baskılar şartlar kurallar. aynı sözü ben de çok kez dedim

Kızlar neler konuşmuşsunuz, bende kayınvalidem le altlı üstlü 7 yıl oturdum sonra kendi evimize taşındık bizim evlerinden taşınmamızı hiç istemediler çok samimi değiliz çok da mesafeli değiliz orta kararında işte kayınvalidem sağolsun bu denge yi hep o sağladı bana kalsa vıcık vıcık olurdum herhalde. Bir tek bana karşı değil diğer evli çocuklarıyla da aynı mesafedeler. İnşallah hep böyle devam ederiz.

İnşallah askerliğini görürsün demem de ki amaç hiçbirşeyi kalmadan iyileşmesini anlatmak içindi seni üzmedim umarım Rabbim mis kokulunu bağışlasın sizlere.nice güzel günlerini görün
Yok canım ne uzmesi biz herşeye güler geçeriz rahat ol bizde moral tavan

Kızlar benim kayınvalide kayınpeder de iyidir hoştur da işte...
Ben de doluyum patlamiyim artik idare etmeyi öğrendim sanırım ve eşim de bazı şeyleri görüyor ve bana hak veriyor bunu nasıl başardım bilmiyorum ama başardım asla onlardan soğutmak istemem hatta gelsinler kalsinlar ama eşim de görüyor artik bazı şeyleri benim uzuntümü falan
18.30da pilates
19.40ta spining dersim var ben kaçar :)
Bu arada biraz dolar sattim bugün 12.5 karim var Allah bereket versin amin :)

herkes içini dökmüş valla . biz hep iyi olduk belki farklı şehirlerdeyiz bu da sebep olabilir , ama sürekli iletişim halindeyiz , onlar yılda 4-5 kez 10-15 gün gelirler yanıma , bende yaz tatilini ve kurban bayramını da giderim , ne kavgamız ne gürültümüz var , ben eltimle iyi değilim sebebini bilmiyoruz , düğün günü bi tribe girdi yıllardan beri çıkamadı :) zaten çok sohbetimiz de yok mecburen işte idare ediyoruz , bazen diyorum ailenin huzurunu ben sağlıyorum diye , ev aldım bi hayırlı olsun bile demedi , oğlumu kıskanır daha ne diyeyim ki , abimi çok severim onun hatrı var , o yuzden hiç ses etmiyorum , kv ile idare ede ede bir hal olduk , lafını bilmez sözünü bilmez , yoksa bizimkiler iyidir zararsızlar ,

Yemek planımı bozdu eşim patlıcan musakka istedi oyuzden bugün sıfır harcama kapatmadım kıyma aldım gidip

Evi süpürdüm sildim banyo lavabo temizledim genel bi toz aldım çöpleri döktüm sabah da bikaç parça ütü yapmıştım yemek yaptım birazdan pilav yapcam

Kurabiye yapasım var ama nası bişey yapsam hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim
Ben bi kez aldım daha o yüzden ortalama olarak görüldüğü aklıma gelmemişti :)
Diş macunu şimdi netten baktım sen hangisinden kullanıyorsun? Bende sigara lekesi Yok ama diş rengim sarı.. beyazlatamıyorum bi türlü.. son olarak nerden alıyorsun? Satan arkadaşlarım var ama onlara bi bulaşınca günlerce arayıp bişiler satmaya çalışıyorlar bunalıyorum ben

Valla bizi deli mi dürttü bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…