- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
İzliyom canim:)aynen ya temizlik mi desem bakım mi desem parfüm mu bilemedim değişik :)
gulfemhatun survivor başladı haberin ola
Badem ve kayısı yağından balmumu ile beraber krem yapabilirsiniz mesela ben bebeklerime yaptım çok güzel nemlendiriciKızlar benim eşim arkadaşından çörek otu yağı, üzüm çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, badem yağı, masaj yağı almış. Bunlar nasıl kullanılır, yada sizler nasıl kullanıyorsunuz (kullanıyormusunuz) fikirlerinize ihtiyacım var. Daha önce masaj yağı kullandım diğerlerini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Sağol canımTeşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun rüzgara falan çıkma benim kardeşimde de var gül . Baharatlı acı yerse de oluyo
Canım çok uzun süredir var bir bakıyorum kayboluyor 2 gün sonra daha yoğun çıkıyor bir haftafır hiç geçmedi.merak ettim baktım aynı bendeki hastalığa benziyor, bende egzama var, bir de resimde gördüğüme benzeyen bir şey var bu gül hastalığıymış demek. tedavisi neymiş nelere dikkat etmek lazım acaba.
Bi tane arkadaşım var instagram.dan takip ediyorum
Çok güzel giyiniyo ya taa liseden arkadaşım
Allahım nasıl para yetistriyorlar bilmem
Her resimde farklı kıyafet
Çokta yakışıyor giydikleri bıcır bıcır birşey çok tatli
Tas gibi hatun masallahi var
Yalniz Ayni ilde oturuyoruz ev ararken onların oturduğu semt nasıl diye sormustum
Belki bildiği tanıdığı vardır diye
Resimlerden de çok zengin duruyorlar
Siz kaça aldınız evi falan diye sordum
Megerse evleri kiraymis
Ne bileyim değerlendiriyorum ben öyle alışveriş yapsam ipin ucu kaçar yetiremem
Sonradan da diyorum bir daha mi gelecz dünyaya
Amann kafamda deli sorular...
Badem yağı saç kaş kirpik çıkarıyor yüzüne sürme tüylet çıkabilir. Lisefr kirpiletime sürerdim uzun uzundu. Saçlarımda azdı şampuan içine katmıştım düzeldi.Kızlar benim eşim arkadaşından çörek otu yağı, üzüm çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, badem yağı, masaj yağı almış. Bunlar nasıl kullanılır, yada sizler nasıl kullanıyorsunuz (kullanıyormusunuz) fikirlerinize ihtiyacım var. Daha önce masaj yağı kullandım diğerlerini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Benim eşim tersi bu durumun. birikimi sever ama erkeklerin geneli çok düşünmüyor içlerinden gelmiyor sıkıntı yapma kendineEşimle konuştuk neden bu kadar harcama oldu diye. Dediğim gibi zorunlu şeyler var o yüzden böyle bütün hesapları kontrol ettik
. Ona dedim ki şimdi genciz kazanıyorsun ödüyoruz ama biriktirme miz lazım nolur nolmaz . Anlatmaya çalışıyorum hiç cvp vermiyo. tam moralim düzelmişti gene uzuldum ama bişey demedim hiç yorum yapmadım. Erkekler niye böyle ya
Bi tane arkadaşım var instagram.dan takip ediyorum
Çok güzel giyiniyo ya taa liseden arkadaşım
Allahım nasıl para yetistriyorlar bilmem
Her resimde farklı kıyafet
Çokta yakışıyor giydikleri bıcır bıcır birşey çok tatli
Tas gibi hatun masallahi var
Yalniz Ayni ilde oturuyoruz ev ararken onların oturduğu semt nasıl diye sormustum
Belki bildiği tanıdığı vardır diye
Resimlerden de çok zengin duruyorlar
Siz kaça aldınız evi falan diye sordum
Megerse evleri kiraymis
Ne bileyim değerlendiriyorum ben öyle alışveriş yapsam ipin ucu kaçar yetiremem
Sonradan da diyorum bir daha mi gelecz dünyaya
Amann kafamda deli sorular...
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden. Bu bilgileri defterime yazacağım.Badem yağı saç kaş kirpik çıkarıyor yüzüne sürme tüylet çıkabilir. Lisefr kirpiletime sürerdim uzun uzundu. Saçlarımda azdı şampuan içine katmıştım düzeldi.
Kayısı ve çörekotu yağı cilt için hele kayısı çok güxel pembe pembe yapar yanağını çörekotuyağını da saç diolerinde yara sivilce varsa sürebilirsin. Üzüm çekirdeği yağı içinde çekirdek kısımları varsa peeling yapabilirsin.
Çok zor bi soru @limonlutarcinlikek
Ben hep evimiz kira diye harcamalarimi düşünuyurum zaten evimiz kira o kadar para veriyoruz her ay diyorum kendimi yiyip yiyip bitiriyorum halimden memnunum razıyım ama sorsan şöyle rahat rahat bu konuları dusünmeden yiyip içip tatil yapıp istediğimi aldığım gün sayısı çok az ya da yoktur o gün kafama takmadan yiyip içsem gezsem de akşam eve gelince hep pismanlik duyarım dışarda yemeğe gitsem çoğu zaman istediğim şeyi yemem ekonomik olan menü neyse onu yerim
Bunları çevrem çok bilmiyo kimseye demiyorum eşim zaten cimri diye adımı çıkardı o benim deli olduğumu düşünüyo galiba. niye kendini bu kadar kasıyosun biraz rahat ol diyo ama sonra genel konuştuğumuzda da senin sayende durumları duzelttik diyo mesela bizim hep görüştüğümüz bi aile var gelir duzeyleri bizden bi tık daha fazla ama gelen paraları hep harciyolar evleri kira ama geziler yemekler . Kadının kredi kartı o kadar çok geliyomus ki söylesem şaşar kalırsın. eşi eşime bıktım artık çok harcıyor diye dedikodusunu yapiyomus . Eşim de diyo iyi ki sen öyle değilsin falan falan . Allaha sukur odemelerimiz aksamiyo bizim . Ama ben düşünüyorum ki demek ki ben kismasam geçinemiycez . Kendimi kisiyorum gene oyle olunca. çıkmazda hissediyorum bazen.
Bi aldığımı yıllarca giyiyorum aslında istesem yenisini alırım hemen kimse de bişey demez eşim öyle karışan biri değil . Eş korkusu değil brnim kendi huyum bu. Ben kendimi güvende hissetmek istiyorum galiba
@moruk16 geçmiş olsun
bilmiyorum ya evet gezdik tozduk ama ne biliyim hani gulfemhatun bahsetmisti bundan. Ben bazen kendimi pacoz gibi hissediyorum çok ıvır zivirim yok taki çanta kolye ne bileyim aksesuar yani yada çok çeşitli ayakkabılar zaten olsa bile bi taneye kafayı takiyorum sürekli onu giyiyorum neden boyleyimeşim uzun zamandır bileklik alalım sana diyor almiyorum da almiyorum d.günleri geçiyor evlilik y.d.leri geçiyor yok diyorum boşuna masraf... Bilekligi de aklına ben sokmustum çok beğeniyorum falan diye ama sürekli fikrim değişiyor. Süslü puslu ojeli bakımlı kadınlara ozenmiyorum desem yalan olur ama yapmıyorum mayamda yok galiba
Balmumu aktardan almam gerek. Doğal nemlendirici. Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Badem ve kayısı yağından balmumu ile beraber krem yapabilirsiniz mesela ben bebeklerime yaptım çok güzel nemlendirici
Altın da fırlamış.Günaydın herkese dolar fırlamış kızlar gece son dakika geciyo
Mutlaka faydası vardır @Papatya ne guzel ben alsam bile devam ettiremem kendimi taniyorum.
Benim arkadaş muhteşem güzel bir kız değil ama giyimi kuşamı bi farkli. Mesela yaninda çok daha güzel kızlar oluyor ama benim arkadaş ay gibi parlıyor.demek istediğim birazda aura diyorlar ya onun aurasi bi farklı geliyor bana... Ne bileyim çok hoş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?