Küçük Düşün Büyük Olsun!

Badem ve kayısı yağından balmumu ile beraber krem yapabilirsiniz mesela ben bebeklerime yaptım çok güzel nemlendirici

Eşimle konuştuk neden bu kadar harcama oldu diye. Dediğim gibi zorunlu şeyler var o yüzden böyle bütün hesapları kontrol ettik
. Ona dedim ki şimdi genciz kazanıyorsun ödüyoruz ama biriktirme miz lazım nolur nolmaz . Anlatmaya çalışıyorum hiç cvp vermiyo. tam moralim düzelmişti gene uzuldum ama bişey demedim hiç yorum yapmadım. Erkekler niye böyle ya

Teşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun rüzgara falan çıkma benim kardeşimde de var gül . Baharatlı acı yerse de oluyo
Sağol canım
merak ettim baktım aynı bendeki hastalığa benziyor, bende egzama var, bir de resimde gördüğüme benzeyen bir şey var bu gül hastalığıymış demek. tedavisi neymiş nelere dikkat etmek lazım acaba.
Canım çok uzun süredir var bir bakıyorum kayboluyor 2 gün sonra daha yoğun çıkıyor bir haftafır hiç geçmedi.
Gittim beyaz oluyor ucu bazen gül hastalığı dedi özellikle yanaklarım burnumun üstü çok yoğun şuanda ara ara fena kaşıntı yapıyor dr antibiyotik verdi sabah akşam 259 mg birde gece yatarken başka antibiyotik yani 3 tane
Bir tane antibiyotikli krem var günde 2 kez sürüyorum
Birde yapma krem var gece yatarken sürüyorum içinde egzama için birşeyler var
Stresten yorgunluktan oluyor ama güneşe çıkma baharatlı yeme çayı kahveyi kolayı kes dedi.20 gün ilaçları kullan geçmeyebilir zor geçer geçmezse ilaçları değiştircez dedi
İhmal etme yüzü sarıyor kaç aydır aklım nerdeydi basit sivilce sandım yüzümü sardı

Ah be canım giyinmeyi pek severim. Bu aralar bişiyler aldım kendime kombin yaptım ama 6 yıldır aynı pantolonları giyiyordum.kıyafetleri modası geçmeyecek füz renklerden seçerim
Bir taytım var siyah arada giyerim 2 kotum vardı değiştirdim yeni aldım bir dahaki ay alıcam yine.ayakkabı desen 3 spor ayakkabım var onları iyisinden aldım 5 yıllık birini geçen yıl aldım. Öyle geçim olmaz para çula çoputa gitmrsin dedik girdik ev kredisinr Rabbim kolaylık veriyor kıyafet dediğin alınır kirada olmak zor. Hele bitsin giyiniriz dicem onuda diyemiyorum 2 yıl hedef koyduk erken kapatmak için sonrada oğlana yatırım yapcaz deriz yine giyinemeyiz. Yarın pazara gitcem oğlanın kıyafetleti ufaldı ilk kez pazardan alıcam hep çok para döktüm hele yaz 3 ay giyiyor gidiyor bulabilirim inş onada o kadar para dökmem artık

Badem yağı saç kaş kirpik çıkarıyor yüzüne sürme tüylet çıkabilir. Lisefr kirpiletime sürerdim uzun uzundu. Saçlarımda azdı şampuan içine katmıştım düzeldi.

Kayısı ve çörekotu yağı cilt için hele kayısı çok güxel pembe pembe yapar yanağını çörekotuyağını da saç diolerinde yara sivilce varsa sürebilirsin. Üzüm çekirdeği yağı içinde çekirdek kısımları varsa peeling yapabilirsin.

@limonlutarcinlikek canım takıyı çok swverim sık sık alır kıyafetlerimide değişik gösteririm bu yöntem çok iyidir. Makyaj yapmam göz kalemim vardır. Özel günler için bişiylerim var ojeyi severim eskiden hep ojeliydim ama oğlum olunca o sevdadan da vazgeçtim.
Yeni kolyeler bileklikler alırım uygun fiyatlı çok iyi geliyor moral yükseltiyor. Altın takmam

Benim eşim tersi bu durumun. birikimi sever ama erkeklerin geneli çok düşünmüyor içlerinden gelmiyor sıkıntı yapma kendine

Hayatin ne gosterecegi belli olmaz ben hep garantici olmaktan yanayim. Brnim de cok tanidigim var oyle giyerler gezerler oldukca yuksek maas alirlar ama kirada otururlar.zorunlu olmadikca kiraya verilen para bana cope atilmis para gibi geliyor. Bugun cesit cesit giyip yarin parasiz kalinca hic bir ev sahibi o evde tutmaz.kotu gunu dusunmek lazim

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden. Bu bilgileri defterime yazacağım.

Ayni beni anlatmissin canim yaaaa

Hahahahahahaha. Benim de mayamda yok sanirim birde zamam sorunum var.kanimda tasarruflu olmak var

Selam kızlar ne güzel bir konu konuşulmuş
Ben önceden giyime kuşama süse püse çok harcadım.
Sanırım doyum noktasına ulaştım
bir yıl önce birikim hiç yapmadığımı, Hatta elimizdekileri bile harcadığımızı farkettim çok üzüldüm.
Almıyorum artık grreksiz hiçbir şey ve almadıkça Mutlu oluyorum.
Gerekmeyen hiçbir şey için para harcamayın

Ben de kaçırmışım muhabbeti. Ben de eskiden çok alışveriş ederdim bu yüzden dolaplarım dolu maşallah. Aldıklarım da yurtdışından ayakkabılar çok var giysiler falan hep iyi markalar. İnsan atmaya kıyamıyor. Neyseki yatırım fikri aklıma girince iyi oldu ev, araba almaya birikim yaptık eşimle. Ama bu zaman zarfında kendime çok iyi bakamadım kilo aldım falan bakımsızlaştım. Kendimi unuttum sanki. Eski halime dönmek istiyorum o bakımlı hoş kadına.

Günaydın kızlar
Bence her insan az çok parayı yemek ve biriktirmek arasında ikilem yaşıyordur.
paranın esiri olmak lafını çok severim
gerçekten kimi insan paranın esiri olmuş durumda
Bence bu topikteki kimse isteklerinden ödün vermiyor
Sadece daha bilinçli harcama yapıyoruz

Dışarıda yemek yemeyi severim
Ama eskisi kadar zevk vermiyor.
2 gün yesem 3.gün ev yemeği yemek istiyorum.

Bakımlı havalı ya da ne bileyim pahalı şık giyinmek güzel birşey
Ama içinde rahat edemediğim kıyafet ayakkabı bana batıyor
rahat olabileceğim kendimi kasmayacağım kıyafetler içinde mutluyum

Kenarda paramın olması beni huzurlu hissettiriyor
Acil bir durum veya ihtiyaçta çaresiz kalmayacağımı biliyorum

kendimizi nerede ve ne şartlarda görmek istiyorsak öyle mutluyuz bence
Kalıplara girmek zorunda değiliz.

Herkese hayırlı cumalar
Mutlu sağlıklı yaşamaktan zevk alacağımız ömürler nasip olsun inşallah

Oo kiyafet uydurma isini malesef ben de beceremiyorum.sagolsun esim bu konuda iyi yardimci oluyor ama o da hep siyah kahveregi soyle civil civil rekleri sevmiyor.bakim kremi oje vs vs heps birazda zamanla alakali biraz da iste insanin icinde olacak ben de hayranim oyle kisilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…