Cok guzel anlatmissin canimGünaydın kızlar
Bence her insan az çok parayı yemek ve biriktirmek arasında ikilem yaşıyordur.
paranın esiri olmak lafını çok severim
gerçekten kimi insan paranın esiri olmuş durumda
Bence bu topikteki kimse isteklerinden ödün vermiyor
Sadece daha bilinçli harcama yapıyoruz
Dışarıda yemek yemeyi severim
Ama eskisi kadar zevk vermiyor.
2 gün yesem 3.gün ev yemeği yemek istiyorum.
Bakımlı havalı ya da ne bileyim pahalı şık giyinmek güzel birşey
Ama içinde rahat edemediğim kıyafet ayakkabı bana batıyor
rahat olabileceğim kendimi kasmayacağım kıyafetler içinde mutluyum
Kenarda paramın olması beni huzurlu hissettiriyor
Acil bir durum veya ihtiyaçta çaresiz kalmayacağımı biliyorum
kendimizi nerede ve ne şartlarda görmek istiyorsak öyle mutluyuz bence
Kalıplara girmek zorunda değiliz.
Herkese hayırlı cumalar
Mutlu sağlıklı yaşamaktan zevk alacağımız ömürler nasip olsun inşallah
Dahada ucacak eminim ben artik sonu yokgünaydın kızlar
Piyasalar uçmuş yıne
Nolcak dünyanın hali böyle
Hayırlı cumalar kızlar
Cok guzel anlatmissin canim
canım bende bu aralar bunu düşünüyorum
eskiden bu kadar düşünmezdim
ama bir yandan malüm koşullar hiçte iyi değil ve ben uzun süre düzeleceğini de düşünmüyorum
kötümsermiyim bilmiyorum ama daha kötüye gideceğini düşünüyorum
dolayısı ile
bazı insanların tarzı budur
bir yandan da kv yi düşünüyorum kadın yokluk çekti falan çocukları büyüdü birleşip ev aldılar kadın içini görmedi bile
@Papatya nın verdiği örnekte var
sanırım herşeyi kararında yapmayı öğrenmeliyiz
bak bu konuda bende pişmanım
eşim tek taş alacaktı evlenirken hayır dedim ( kara elmas filmini yeni izlemiştim beni çok etkilemişti)
evlendik yılbaşı dedi sana bir takım alayım gittik altınbaşa özel bir tasarım vardı çokta hoşuma gitti olmaz dedim
neticede evlenirken bir ton borcumuz vardı borca borç eklenecek dedim
ben hep hayır dedim
yıllar içerisinde adam da almama ya başladı
şimdiki aklım olsa alırdım
o yüzden tavsiyem eyer bileklik hoşuna gidiyorsa alsın eşin
diğer anlattığın şeylerde de çok benziyoruz sanırım bu biraz yapı meselesi bakımlı olacağım diyorum 10 gün iyiyim 10 gün sonra eski paspal halime geri dönüyorum
mesela çok uzun süredir saçlarımı açmamışım iş yerinde
geçen sabah duş aldım dedim hadi köpükliyeyim saçları köpük sürdüm çıktım
çay alıyorum baktım müdür hizmetliye soruyor o çay alan kim misafirmi
ben bir döndüm müdür diyor hocam valla tanımadım
Umarım o da olur.Teşekkür ederim canım
Kitap okumayı çok severim ama yazmak kısmında her zaman istediğim şeyleri geçiremiyorum sanki
Ama kendime çok dönük ve sorgulayan bir zamana girdim her anlamda
Zamanı daha faydalı geçirmek istiyorum
Maneviyatımı da tam anlamıyla yapabilirsem tamamlanacak herşey sanki
Beth18 aynı ikilemde bende kalıyorum.. tüm maaşıyla kıyafet alan arkadaşlarım var sonra kredi kartını ödemek için kredi çekiyor, o da komik oluyor. ne birikimi nede alışverişi abartmamak gerek ancak ben de orta yolu bi türlü bulamadım..
bakım işi apayrı bi konu.. topuklular etekler vs giyen kadınlara bende imreniyorum ama mayamda Yok.. bazen yeter artık bakımlı olucam diyorum bişiler alıyorum kendi çapımda.. sonra hepsi kalıyor.. gecen yıl 150 liraya şampuan artı krem gibi bişi aldım saçım için.. 2-3 defa anca kullanmışımdır zor geliyor.. makyaj temizleme toniği aldım ama hala ıslak mendille siliyorum.. yüz maskesi alıyorum sonra yapmıyorum.. he oje çok severim, onun dışında rimel göz kalemi ruj herşeyim bundan ibaret..
sen yine elbise etek giyiyorsun, ben kot pant ve spor ayakkabıyla tüm ömrümü geçirebilirim :)
son anlattığın çok hoş olmus :)aldircam bilekligi aklımdaönce telefon sonra bileklik aldircam inşallah. Ahh ahh neden boyleyiz biz azcik har vurup harman savuraydik olur müydük
Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)
Böyle krem kokusu mu desem parfüm mü desem değişik bişi kokuyorlar ve hep kokuyorlar.. o sırrı bi türlü çözemedim..
Eşimle konuştuk neden bu kadar harcama oldu diye. Dediğim gibi zorunlu şeyler var o yüzden böyle bütün hesapları kontrol ettik
. Ona dedim ki şimdi genciz kazanıyorsun ödüyoruz ama biriktirme miz lazım nolur nolmaz . Anlatmaya çalışıyorum hiç cvp vermiyo. tam moralim düzelmişti gene uzuldum ama bişey demedim hiç yorum yapmadım. Erkekler niye böyle ya
Sağol canım
Canım çok uzun süredir var bir bakıyorum kayboluyor 2 gün sonra daha yoğun çıkıyor bir haftafır hiç geçmedi.
Gittim beyaz oluyor ucu bazen gül hastalığı dedi özellikle yanaklarım burnumun üstü çok yoğun şuanda ara ara fena kaşıntı yapıyor dr antibiyotik verdi sabah akşam 259 mg birde gece yatarken başka antibiyotik yani 3 tane
Bir tane antibiyotikli krem var günde 2 kez sürüyorum
Birde yapma krem var gece yatarken sürüyorum içinde egzama için birşeyler var
Stresten yorgunluktan oluyor ama güneşe çıkma baharatlı yeme çayı kahveyi kolayı kes dedi.20 gün ilaçları kullan geçmeyebilir zor geçer geçmezse ilaçları değiştircez dedi
İhmal etme yüzü sarıyor kaç aydır aklım nerdeydi basit sivilce sandım yüzümü sardı
Ah be canım giyinmeyi pek severim. Bu aralar bişiyler aldım kendime kombin yaptım ama 6 yıldır aynı pantolonları giyiyordum.kıyafetleri modası geçmeyecek füz renklerden seçerim
Bir taytım var siyah arada giyerim 2 kotum vardı değiştirdim yeni aldım bir dahaki ay alıcam yine.ayakkabı desen 3 spor ayakkabım var onları iyisinden aldım 5 yıllık birini geçen yıl aldım. Öyle geçim olmaz para çula çoputa gitmrsin dedik girdik ev kredisinr Rabbim kolaylık veriyor kıyafet dediğin alınır kirada olmak zor. Hele bitsin giyiniriz dicem onuda diyemiyorum 2 yıl hedef koyduk erken kapatmak için sonrada oğlana yatırım yapcaz deriz yine giyinemeyiz. Yarın pazara gitcem oğlanın kıyafetleti ufaldı ilk kez pazardan alıcam hep çok para döktüm hele yaz 3 ay giyiyor gidiyor bulabilirim inş onada o kadar para dökmem artık
Ben de kaçırmışım muhabbeti. Ben de eskiden çok alışveriş ederdim bu yüzden dolaplarım dolu maşallah. Aldıklarım da yurtdışından ayakkabılar çok var giysiler falan hep iyi markalar. İnsan atmaya kıyamıyor. Neyseki yatırım fikri aklıma girince iyi oldu ev, araba almaya birikim yaptık eşimle. Ama bu zaman zarfında kendime çok iyi bakamadım kilo aldım falan bakımsızlaştım. Kendimi unuttum sanki. Eski halime dönmek istiyorum o bakımlı hoş kadına.
Ben artik bazi kiyafetleri kombin seklinde almaya karar verdim
Gecen sene 2 seyde yaptim bunu iyi oldu.
Tatile vs giderkende evde kombini hazirlayip koydum.
Bu senede boyle yapicam.
Benim aman aman cok kiyafetim yok.
Cunku begenemiyorum secerken cok ikilemde kaliyorum.
Bu yaz icin alisveris yapicam ama kaliteli bir spor ayakkabiya, esofmana ve gunes gozlugune ihtiyacim var.
Tshrt ve sirt cantasini daha uygun yollu halledebilirim sanirim.
Esim hep marka aliyo diye kiziyordum.
Gecen gun baza altlarini yerlestirirken baktim 7_8 tshrtu var ama hepsi marka kaliteli oldugu durusundan belli.
Benim butiklerden aldiklarim gozume cok basit geldi.
Gerci erkek kombini kolay esim bi sort yada keten pant bi tshrt bi ayakkabi tmm.
Degistirip giyiyo.
Bizz cantamiz yook ayakkabimiz takimiz tokamiz makyaj malz. Oooo
Birde tatiller icin ayri kiyafet aliyorum malum pareolar mini elbiseler askililar hepsi masraf yaw.
Bu sene telefon konusunda bende aldirdim.valla canım ben bu kez yaptım, sana telefon ıp7 alayım diyip duruyordu ben 2 ay düşündümen son tamam al gitsin dedim. tabi çok zor durumda olsak yine aldırmazdım. Ama sen bilekliği aldır bazen kendimizi şımartmalıyız ölçüyü aşmadan
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Evvelsi gün aldığım dolarlari 20 TL karla satım Allah bereket versin
Yeniden almak istiyorum da çok yuksek
Yazdıklarıniz aslında benim dusuncelerime yakin
Hepimiz geleceği düşünüyoruz
Ama ben hic bir zaman çok harcayan biri olmadım
Sadece gezmeye çok harcadim yurtdisinda ve Türkiye de çok yere gittim
Ve hala da düşünüyoruz gitmeyi
Ama iste bakımlı olmayı suslenmeyide istiyorum
Tabiki abartmadan
Bugün evdeki işleri bitirip dolascam biraz
Akşamda spinninge gidicem
Watsonstan alışveriş yapan var mi fiyatları nasıl?
Gratise gore pahalı mi
Benim göz altı aydınlatıcı ve rimelim bitti onları almam lazim
Birde göz pinarina aydınlatıcı kalem sürüyorlar ya çok hoşuma gidiyor
Yapan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?