Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok guzel anlatmissin canim

Cok guzel anlatmissin canim

Teşekkür ederim canım
Kitap okumayı çok severim ama yazmak kısmında her zaman istediğim şeyleri geçiremiyorum sanki
Ama kendime çok dönük ve sorgulayan bir zamana girdim her anlamda
Zamanı daha faydalı geçirmek istiyorum
Maneviyatımı da tam anlamıyla yapabilirsem tamamlanacak herşey sanki

Ben artik bazi kiyafetleri kombin seklinde almaya karar verdim
Gecen sene 2 seyde yaptim bunu iyi oldu.
Tatile vs giderkende evde kombini hazirlayip koydum.
Bu senede boyle yapicam.
Benim aman aman cok kiyafetim yok.
Cunku begenemiyorum secerken cok ikilemde kaliyorum.

Bu yaz icin alisveris yapicam ama kaliteli bir spor ayakkabiya, esofmana ve gunes gozlugune ihtiyacim var.

Tshrt ve sirt cantasini daha uygun yollu halledebilirim sanirim.

Esim hep marka aliyo diye kiziyordum.
Gecen gun baza altlarini yerlestirirken baktim 7_8 tshrtu var ama hepsi marka kaliteli oldugu durusundan belli.
Benim butiklerden aldiklarim gozume cok basit geldi.

Gerci erkek kombini kolay esim bi sort yada keten pant bi tshrt bi ayakkabi tmm.
Degistirip giyiyo.

Bizz cantamiz yook ayakkabimiz takimiz tokamiz makyaj malz. Oooo

Birde tatiller icin ayri kiyafet aliyorum malum pareolar mini elbiseler askililar hepsi masraf yaw.

hahahahahahaaa ya varya biz birbirimize bu kadar çok benzediğimiz içinmi burada buluştuk acaba. ben de çok fedakarlık yaptım zamanında nişanda bir şey istemedim aldırmadım düğünde de öyle vede eşimin önceki evliliğinden olan eşyaları kullanırız dedim yeterki ev alalım dedim. ama yine de evlendikten 1,5 yıl sonra aldık evi. ayrıca evlendiğimizine rtesi günü borcum var iki bankaya dedi onları kapattık altınlarla.. off off sonra da tabi bu konuda yanlış yaptığımı farkettim. eşimde hiç tasarruf olmadı. ben de de aldırsın bilekliği sonra pişman olabilir. ben alyansı beğenmemiştim ama az para gitsin diye kabul etmiştim. sonra baktım dikkat etmiyor bri de herkesi düşünüyor. ben de gittim evlilik yıldönümümüzde yeni alyans aldım :)

Umarım o da olur.
Keske hepimiz her guzel seye vakit ayirsak bazen ben cok bos yasadigimi dusunuyorum
Yani aslinda vakit yetmiyo bana gibi ama bos seylerle oyalaniyorum gibide.

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Evvelsi gün aldığım dolarlari 20 TL karla satım Allah bereket versin
Yeniden almak istiyorum da çok yuksek
Yazdıklarıniz aslında benim dusuncelerime yakin
Hepimiz geleceği düşünüyoruz
Ama ben hic bir zaman çok harcayan biri olmadım
Sadece gezmeye çok harcadim yurtdisinda ve Türkiye de çok yere gittim
Ve hala da düşünüyoruz gitmeyi
Ama iste bakımlı olmayı suslenmeyide istiyorum
Tabiki abartmadan
Bugün evdeki işleri bitirip dolascam biraz
Akşamda spinninge gidicem
Watsonstan alışveriş yapan var mi fiyatları nasıl?
Gratise gore pahalı mi
Benim göz altı aydınlatıcı ve rimelim bitti onları almam lazim
Birde göz pinarina aydınlatıcı kalem sürüyorlar ya çok hoşuma gidiyor
Yapan var mi ?

benim için de kıyafette rahatlık önemli, eskiden giyerdim de şimdi yaşlandıkmı ne :) benim de göz kırışıklık için aldım ürün vardı hala kullanacağım evde duruyor sadece kremini kullanıyorum

son anlattığın çok hoş olmus :)aldircam bilekligi aklımda önce telefon sonra bileklik aldircam inşallah. Ahh ahh neden boyleyiz biz azcik har vurup harman savuraydik olur müydük

valla canım ben bu kez yaptım, sana telefon ıp7 alayım diyip duruyordu ben 2 ay düşündüm en son tamam al gitsin dedim. tabi çok zor durumda olsak yine aldırmazdım. Ama sen bilekliği aldır bazen kendimizi şımartmalıyız ölçüyü aşmadan

Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)
Böyle krem kokusu mu desem parfüm mü desem değişik bişi kokuyorlar ve hep kokuyorlar.. o sırrı bi türlü çözemedim..

kendimize yeni bir topik açalım bakımlı kızlar belki bizi gaza getirir.

aynı benim eşimin kopyası, çoğu böyle maalesef... konuşurum bu konuda cevap yok, iki gün dikkat eder 3.gün yine saldım çayıra...

bende vücutumun bir yerinde var o da hiç geçmiyor hep aynı, gittikçe yavaş yavaş büyüyor, güneşten değildir benimki. ama senin dediğine benzeyen bir arkadaşımın hastalığı var, kıbrıstan buraya acıbadem yeşilköye geliyor biraz geçmiş. birsürü ilaç var ama zor bulunan ilaçlar.

selam kızlar.. hayırlı cumalar.. bahsettiğiniz konuyu sevdim.. ne kadar da benzer fikirlerimiz varmış.. ama sanırım en bakımsızınız benim.. ben işe hiç süslü gelmedim. biraz da çalıştığım personellerden kaynaklı hemen hepsi erkek ve biraz kapalı insanlar.. farklı bi kız geldimi diikkatle bakan inceleyen cinsten:) hiç rahat değilim o sebeble iş yerinde sabah gelir önlük giyerim akşam çıkana kadar üstümde kalır.. önlüksüz kendimi kötü hissederim.. makyaj sadece dudak nemlendiricisi nıvea bilirsiniz.. üretimde çok dolandığım için spor ayakkabı her zaman, ha bi de işçilerimizin çoğu kız bone takma zorunluluğu, makyaj yaptırmıyorum takı yasakladım o sebeble biraz da beni görüp benim gibi davranmalarını sağlamam gerek, ben kurallara uymasam onları kontrol etmem zorlaşır.. ha iş dışında da hep aynıyım saçlarımı yarım toplarım ufak bi tokayla.. ama hep ben de bakımlı olmayı istemişimdir.. şimdi gitsem alışverişe dünya kadar harcasam eminm eşim tek laf etmez ama ben alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.. işimi gören bi kaç parça birşey yetiyor.. bu özelliğim yıllardır var.. bakalım belki zamanla dikkat ederim:))

evet kilo alınca benim de motivasyonum çok düştü, kıyafet almak içimden gelmiyor, hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum kilo da veremiyorum. ev araba derdine de iyice saldık kendimizi.

dün akşam menümde kuru fasülye pilav ayran turşu vardı.. biraz fasulye kaldı birazda pilav.. akşam yanına birşeyler yaparım belki tavuk but haşlar paneyle yaparım.. haftasonu da dondurucudan takılırım inşallah.. plan yapmaktan çekiniyorum bozuluyor hep..

yedirenk79 anlatınca bikaç gün dediğin gibi yapiyo . Ya da benim altın aldığımı biriktirdiğimı görünce seviniyo.sonra her gün akşam markafonide bu güzel mi şu güzel mi diye bana gosterip duruyo . Sinir oluyorum ya o oyle yapınca bu sefer ben de sinir olup harcıyorum beraber birlik halde uğraşsak biraz düşünsek eminim ben de hatalarımı tekrarlamiycam baya birikçek. Neyse sagolsunlar napalim

vallaaaa aynen aynennn, yeni tatil yeni kıyafet. ev alınca yine sıkışacağız ne yapacağız bilmem çok kafam karışık, şurada bir kaç aydır rahatız. yeniden 4-5 yıl borç hiçmi bitmeyecek

Bu sene telefon konusunda bende aldirdim.
Icime kalmadi enazindan.
Bende samsung s7 edge var
Esimdede iphone7 plus var
Odicez 1 sene ama icim hic ciz etmiyo :)
Severek kullaniyorum.

gözaltı aydınlatıcı nasıl oluyor, ben yüzüme hiç fondöten sürmüyorum. çok özel yerlerde ancak sürüyorum. ona benzer bişeymi acaba ?

Kizlar bisi sorucam n11den tabak almistim kirik gelen parcayi resimledim yenisini yolladilar
Marfoniden alsam kirik gelse kabul ediyolarmi?
Risk almak istemiyorum
Alan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…