- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Canım bişey sorucam sana ev almak brnim gözüme ı kadar zor brsey gibi geliyo kiEsim diyoki arabanin borcu bitsin yazligi almayalim sonrada aliriz zaten her yil tatilimizi fazlasiyla yapiyoruz bir ev daha alip kiraya verelim diyor.
Diger evin kirasi birde yeni evin kirasi kendi kendini odesin unutalim oyle diyor.
Oldu dedim ben omrum boyunca hep skinti cekim zaten borc kredi faiz sirtimdan hic eksik olmasin anasini satim vurun kirbaci.
Benim ilk birikimim Kumbarama attığım 20 tl idi.Tebrik ederim birikimin bereketli olsun. Evet demek istedıgim tam da bu. Onlar biraz böyle tasarruflu olsa belki biz de daha dikkatli olucaz. Ben eşime geçen gün ben telefon tarifesi değiştiricem hiç kullanmıyorum yarısını boşa ödüyorum dedim. Güldü nolcak ya ondan boşver dedi. Yani o düşünüyo ki 10 liradan 20 liradan kissak zengin olmuycak boşu boşuna kendimizi sıkmayalım . Ama öyle değil işte küçük küçük birikcek. İnşallah duzelir ler canım ne diyeyim
Teşekkür ederimTebrik ederim birikimin bereketli olsun. Evet demek istedıgim tam da bu. Onlar biraz böyle tasarruflu olsa belki biz de daha dikkatli olucaz. Ben eşime geçen gün ben telefon tarifesi değiştiricem hiç kullanmıyorum yarısını boşa ödüyorum dedim. Güldü nolcak ya ondan boşver dedi. Yani o düşünüyo ki 10 liradan 20 liradan kissak zengin olmuycak boşu boşuna kendimizi sıkmayalım . Ama öyle değil işte küçük küçük birikcek. İnşallah duzelir ler canım ne diyeyim
Ve 4 ayda biriktirmişsin tebrik ederim vallaBende ocaktan beri 17bin biriktirdim
Bebiş için hazirlik yapıyorum
Birde yatirimlik bir ev düşünüyorum Allahım kısmet ederse
Bak gördüğün gibi çok küçük bir rakam ev için ama yinede hayal değil iki sene sonra olmaz belki 5 sene sonra olurgulfemhatun sen yeter ki iste
kilolardan kurtulmamız gerek insan rahatlıyor kendine geliyor o zaman sanki. giydiklerini yakıştırıyor kendine. benim çok kilo vermem gerekecek ama dert etmiyorum kafamda fikri sabitleştirdim. bebişlerim gelsinler sağlıkla hele bir inşallah ondan sonra başlayacağım.evet kilo alınca benim de motivasyonum çok düştü, kıyafet almak içimden gelmiyor, hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum kilo da veremiyorum. ev araba derdine de iyice saldık kendimizi.
iyi biriktirmişsin devamı katlanarak gelsin inşallah.Bende ocaktan beri 17bin biriktirdim
Bebiş için hazirlik yapıyorum
Birde yatirimlik bir ev düşünüyorum Allahım kısmet ederse
Bak gördüğün gibi çok küçük bir rakam ev için ama yinede hayal değil iki sene sonra olmaz belki 5 sene sonra olurgulfemhatun sen yeter ki iste
Canim biz o evi 40bine almistikCanım bişey sorucam sana ev almak brnim gözüme ı kadar zor brsey gibi geliyo ki
Çok umutsuz düşündüğüm bi konu.
Nasıl yapadildiniz öbür evi alırken
İnşallah bi tane daha olur
Evler çok pahalı ne biliyim peşinatı bile birikırmak zor
Senin esin de böyle birikim meraklısı mi
Anlatir misin bize de umut olsun
canım İstanbul da nerde var 140-150 bine hic bilmiyorum benCanim biz o evi 40bine almistim
Esimin birikimi vardi 1 yilda kredi odemistik
Suan alsak evler cok ucuk uygun bisi aliriz yada guvenilir toprakdan (bazi semtlerde toprakdan 140-150ye var)
Oyle aliriz
Esim hayal kuruyo ya
Ve 4 ayda biriktirmişsin tebrik ederim valla
Azmin sonu zafer
sağolun kızlar.ben tek basıma olsam ogretmen maasiyla bu kadar biriktiremem eşim sağolsun onun sayesinde oluyor. Baslarda boşver harcayalim diyen marketlerde fiyatlara bakmadan birşeyler alan adam gitti artik dikkat ediyor herşeye.yine de harcamaları olur belki yine gider herşeyi migrostan alır gelir ama dizginliyorum ben yapıyorum genelde alışverişi yada şuradan al buradan al diyorum. Bide dediğim gibi harçlığını ayırır gerisini bana verir gerçi ev kredisinden birşey kalmıyor ama yinede Allah bin bereket versin hepimizin hanelerine.iyi biriktirmişsin devamı katlanarak gelsin inşallah.
Ben aldım cnn memnunum gayet trendyoldsn almıştım sanırımtr_lelli canım hic netten tabak çanak almaşık bilmiyorum
Netten spor ayakkabı alan var mi memnun musunuz?
Ben kafayı iyice bozdum
Eşimde aynı öyle o kadardan nolcak sacmalama ayy nasol zengin olduk bak şimdi diye dalga gecer bir deTebrik ederim birikimin bereketli olsun. Evet demek istedıgim tam da bu. Onlar biraz böyle tasarruflu olsa belki biz de daha dikkatli olucaz. Ben eşime geçen gün ben telefon tarifesi değiştiricem hiç kullanmıyorum yarısını boşa ödüyorum dedim. Güldü nolcak ya ondan boşver dedi. Yani o düşünüyo ki 10 liradan 20 liradan kissak zengin olmuycak boşu boşuna kendimizi sıkmayalım . Ama öyle değil işte küçük küçük birikcek. İnşallah duzelir ler canım ne diyeyim
tr_lelli canım hic netten tabak çanak almaşık bilmiyorum
Netten spor ayakkabı alan var mi memnun musunuz?
Ben kafayı iyice bozdum
Canim biz eskihisarda bulduk (and yakasi) toprakdandi hemde denize 10 dkcanım İstanbul da nerde var 140-150 bine hic bilmiyorum ben
sağolun kızlar.ben tek basıma olsam ogretmen maasiyla bu kadar biriktiremem eşim sağolsun onun sayesinde oluyor. Baslarda boşver harcayalim diyen marketlerde fiyatlara bakmadan birşeyler alan adam gitti artik dikkat ediyor herşeye.yine de harcamaları olur belki yine gider herşeyi migrostan alır gelir ama dizginliyorum ben yapıyorum genelde alışverişi yada şuradan al buradan al diyorum. Bide dediğim gibi harçlığını ayırır gerisini bana verir gerçi ev kredisinden birşey kalmıyor ama yinede Allah bin bereket versin hepimizin hanelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?