Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de bugün altınlarımi bozdurmayi düşündüm ama karar veremedim biz bu ay ekside olduğumuz için ona kullancaktim ama ne bilyim karar veremedim

Canım masallah var herseyiniz ya biraz rahat olun gerçi şimdi araba borcu var dimi gene sen halledersin ya biriktirirsin merak etme

Canım masallah var herseyiniz ya biraz rahat olun gerçi şimdi araba borcu var dimi gene sen halledersin ya biriktirirsin merak etme
Canim Allah isteyen herkese gonlundekini nasip etsin evet 2 sene borc odicez onun borcu biter yine degisir arabayi esim alistim artik gecen mayista bitmisti sattigimizin borcu surekli yukseltiyo arabayi onunda zaafi o.

Artik bisey demiyorum
Arabayi degisince soylenirdin diyo bana bu sefer artik karismiyorum dedim.

Ben de bugün altınlarımi bozdurmayi düşündüm ama karar veremedim biz bu ay ekside olduğumuz için ona kullancaktim ama ne bilyim karar veremedim
Cok acil degilse bozdurma canim
Benim aklima gelse bile hemen aklimdan silmeye calisiyorum
Tamam suan skisigiz her zaman tozpembe degil tamam ama gecicek diyorum.

Yani hani faiz gelecek borc katlanacak ev alinacak vs vs gibi acil bir durum yoksa bozdurma derim ben nacizane fikrim

o konuda bende senin gibiyim. evlendiğimizden bu yana borç ödüyoruz... ilk defa bu aylarda rahatladık. şimdi evi değiştirince yeniden borç. hatta daha da sıkışacağız. çok kafam karışık. ev almasak evi kiraya versek biz de kiraya çıksak. birikimimdeki para ölür giderse diye düşünüyorum. eşime o konuda güvenemiyorum. illa para gözüne batabilir. ev alsak çok kredi ödeyeceğiz daha arabanın kredisi var 2 yıl.kafam çorba gibi.söylemeseydim o paraya bişey olmazdı da şimdi biliyor ya o sıkıntı.

Bugun cenaze evinde kalabalik malum sohbet ederken evlimisin bekarmi calisiyomusun falan dediler evliyim dedim parmagimda alyansim yokya kendimi tuhaf hissettim.

tamam her evli takcak diye bisey yok tabiki ama ben oyle hissettim.

Ben evde takilarimi cikaririm oyle pis bir huyum var ama evden acil cikmadiysam once alyansimi takardim hemen.

Seviyordum alyansimi alyans takmayida
Suan bi cekiniyorum.

Yani bu aralarda bi denk geliyo evlimisin sorusu ortamlarda
Direk parmagim aklima geliyor tuhaf hissediyorum.
Altinimi bozdurup alyans almakda isime gelmiyo acikcasi

ahh o araba merakları beni öldürüyor. bizim de şimdiden planını yaptı arabanın ilerde değiştirecekmiş.

Canim evinizi kiraya verip baska yere kira vermek bana cazip gelmiyo
El evi sonucta istedigin gibi bisey yaptiramazsin
Esya alsan baska yere uymaz falan
Illa istemesekde borca giriyoruz napalım.
Yani sahsi fikrim ev alip odemeniz

Evet ben de eve girdiğim an çıkarıyorum alyansı dışarı çıkarken bakkala bile gitsem takarım çok kafam dağınık değilse . Bi boşluk olmuştur sende şimdi. Neyse 1 aydan bişey olmaz sende en çok beğendiğin modeli alırsın gelcek ay
Belki bi yerden çıkar o zamana gerci

ahh o araba merakları beni öldürüyor. bizim de şimdiden planını yaptı arabanın ilerde değiştirecekmiş.
Bizde her akşam sahibinden.com gezilir... araba da araba . Arabamızın şu an borcu yok illa satip yeni alma derdinde :) bişey demiyorum ben artık p da bi yatırım oluyo bosver

Begendigim modeli buldum aynisini bakim sende begencekmisin
Tek tas ve 5tasi beyaz begendim ama
Taslisindandi sordugum

Bizde her akşam sahibinden.com gezilir... araba da araba . Arabamızın şu an borcu yok illa satip yeni alma derdinde :) bişey demiyorum ben artık p da bi yatırım oluyo bosver
Aslinda araba degismek bazen ihtiyac km yukseliyo modeli dusuyor vs
Ama bizim araba 40bine satildi 100binlik araba aldi bukadar ucunca insan sıkiliyor

Canim evinizi kiraya verip baska yere kira vermek bana cazip gelmiyo
El evi sonucta istedigin gibi bisey yaptiramazsin
Esya alsan baska yere uymaz falan
Illa istemesekde borca giriyoruz napalım.
Yani sahsi fikrim ev alip odemeniz

aynen ben de öyle düşünüyorum. kiracıyla uğraş içine sinecek gibi bir şey yapma, en iyisi biraz ucuz ödeyebileceğimiz gibi bir ev almak.

aynen ben de öyle düşünüyorum. kiracıyla uğraş içine sinecek gibi bir şey yapma, en iyisi biraz ucuz ödeyebileceğimiz gibi bir ev almak.
Kesinlikle ben orayi verdim ama kiraciyla ugrasilmiyor mecburen verdim ben
Ben o evime 1 civi bile cakmamistim her odaya 2-3civi cakmis.
Mutfakda dolap birakmistim rafli onu acik balkona atmis bana sormadan yagmur yemis sismis.
Bana sor belki alicam benim malim demirbas o
Bakmiyolar inan kiraciyla ugrasilmiyo 50tl zam yapiyo bin tane soyleniyor
Ya tamam kiracilik elbet zor ama ozaman git kesene gore ev bul
Oturma buyuk evde paran kadarinda otur
Bu sene 100 yapicam cikarsa isime gelir

Güzel hem beyaz hem sarı olması güzel . Tek taşa da uyum sağlar. Bes taş gerçek pırlanta mi
Hayir ya o fiyata nerde :)
Kuyumcuda sordum uyduruk bi tastir sanirim cok anlamam ki
Hem sari hem beyaz olmasi hosuma gitti gumus taki takiyorum bazen bileklik saat altin sari kaliyo boyle iyi olur

Hayir ya o fiyata nerde :)
Kuyumcuda sordum uyduruk bi tastir sanirim cok anlamam ki
Hem sari hem beyaz olmasi hosuma gitti gumus taki takiyorum bazen bileklik saat altin sari kaliyo boyle iyi olur
Canım ben fiyatina tam dikkat etmemisim
Evet sarı beyaz iyi . Benimki sarı kalın düz. Tektaşım beyaz onunla beraber takmıyorum. Garip duruyo. Ama çok seviyom alyanscigimi . Seninki bi yerlerden çıkmaz mı ya kazada mi gitmişti nolmusti

Annem cikar bir yerden diyo ama cikmadi
Kazadan sonra bana geldi alyans kolyem ve kupelerim
Hepsi sariydi ama kolye ve kupe sahteydi.
Alyansim altindi
Hepsi kilitli posetteydi eve getirip bana teslim ettiler
Kabalik gelen giden kayboldu
Gozumle gormedim kimseye hirsiz caldi diyemem.
Ama kayip olduguna gore calindi
Ortalikdaydi sanirim cok hatirlamiyorum ama bana teslim ettiler eve getirip
Hatta uzerimden alan hepsini altin sanmis ben hastaneyken tum takilarin bende merak etme dedi.

Evden kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…