- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Canım masallah var herseyiniz ya biraz rahat olun gerçi şimdi araba borcu var dimi gene sen halledersin ya biriktirirsin merak etmeEvlendigimden beri borc oduyoruz
Ev borcu 4 defa araba degisti onun borclari is batirdi daha once borc.
Sıkıldim artik
Ben hic fazlasini istemedim
Var olana raziyim ben luxde de gozum yok.
Rahat kaliteli yasamak istiyorum artik.
Yani icimde uhde kalmasin almak istedigimide alayim istiyorum.
Tamam yine kenarda 3-5liram olsun mutlaka atarim kenara ama abartmayalim.
Mesela suan o alyansi 5tasi alabilirdim su borca bulasmasaydik taktim baktim usulca yerine koydum ama suan lazim o alyans bana
Alamiyorum buda beni mutsuz ediyor
Canim Allah isteyen herkese gonlundekini nasip etsin evet 2 sene borc odicez onun borcu biter yine degisir arabayi esim alistim artik gecen mayista bitmisti sattigimizin borcu surekli yukseltiyo arabayi onunda zaafi o.Canım masallah var herseyiniz ya biraz rahat olun gerçi şimdi araba borcu var dimi gene sen halledersin ya biriktirirsin merak etme
Cok acil degilse bozdurma canimBen de bugün altınlarımi bozdurmayi düşündüm ama karar veremedim biz bu ay ekside olduğumuz için ona kullancaktim ama ne bilyim karar veremedim
Evlendigimden beri borc oduyoruz
Ev borcu 4 defa araba degisti onun borclari is batirdi daha once borc.
Sıkıldim artik
Ben hic fazlasini istemedim
Var olana raziyim ben luxde de gozum yok.
Rahat kaliteli yasamak istiyorum artik.
Yani icimde uhde kalmasin almak istedigimide alayim istiyorum.
Tamam yine kenarda 3-5liram olsun mutlaka atarim kenara ama abartmayalim.
Mesela suan o alyansi 5tasi alabilirdim su borca bulasmasaydik taktim baktim usulca yerine koydum ama suan lazim o alyans bana
Alamiyorum buda beni mutsuz ediyor
Canim Allah isteyen herkese gonlundekini nasip etsin evet 2 sene borc odicez onun borcu biter yine degisir arabayi esim alistim artik gecen mayista bitmisti sattigimizin borcu surekli yukseltiyo arabayi onunda zaafi o.
Artik bisey demiyorum
Arabayi degisince soylenirdin diyo bana bu sefer artik karismiyorum dedim.
Canim evinizi kiraya verip baska yere kira vermek bana cazip gelmiyoo konuda bende senin gibiyim. evlendiğimizden bu yana borç ödüyoruz... ilk defa bu aylarda rahatladık. şimdi evi değiştirince yeniden borç. hatta daha da sıkışacağız. çok kafam karışık. ev almasak evi kiraya versek biz de kiraya çıksak. birikimimdeki para ölür giderse diye düşünüyorum. eşime o konuda güvenemiyorum. illa para gözüne batabilir. ev alsak çok kredi ödeyeceğiz daha arabanın kredisi var 2 yıl.kafam çorba gibi.söylemeseydim o paraya bişey olmazdı da şimdi biliyor ya o sıkıntı.
Evet ben de eve girdiğim an çıkarıyorum alyansı dışarı çıkarken bakkala bile gitsem takarım çok kafam dağınık değilse . Bi boşluk olmuştur sende şimdi. Neyse 1 aydan bişey olmaz sende en çok beğendiğin modeli alırsın gelcek ayBugun cenaze evinde kalabalik malum sohbet ederken evlimisin bekarmi calisiyomusun falan dediler evliyim dedim parmagimda alyansim yokya kendimi tuhaf hissettim.
tamam her evli takcak diye bisey yok tabiki ama ben oyle hissettim.
Ben evde takilarimi cikaririm oyle pis bir huyum var ama evden acil cikmadiysam once alyansimi takardim hemen.
Seviyordum alyansimi alyans takmayida
Suan bi cekiniyorum.
Yani bu aralarda bi denk geliyo evlimisin sorusu ortamlarda
Direk parmagim aklima geliyor tuhaf hissediyorum.
Altinimi bozdurup alyans almakda isime gelmiyo acikcasi
Bizde her akşam sahibinden.com gezilir... araba da araba . Arabamızın şu an borcu yok illa satip yeni alma derdinde :) bişey demiyorum ben artık p da bi yatırım oluyo bosverahh o araba merakları beni öldürüyor. bizim de şimdiden planını yaptı arabanın ilerde değiştirecekmiş.
Begendigim modeli buldum aynisini bakim sende begencekmisinEvet ben de eve girdiğim an çıkarıyorum alyansı dışarı çıkarken bakkala bile gitsem takarım çok kafam dağınık değilse . Bi boşluk olmuştur sende şimdi. Neyse 1 aydan bişey olmaz sende en çok beğendiğin modeli alırsın gelcek ay
Belki bi yerden çıkar o zamana gerci
Aslinda araba degismek bazen ihtiyac km yukseliyo modeli dusuyor vsBizde her akşam sahibinden.com gezilir... araba da araba . Arabamızın şu an borcu yok illa satip yeni alma derdinde :) bişey demiyorum ben artık p da bi yatırım oluyo bosver
Güzel hem beyaz hem sarı olması güzel . Tek taşa da uyum sağlar. Bes taş gerçek pırlanta miBegendigim modeli buldum aynisini bakim sende begencekmisin
Tek tas ve 5tasi beyaz begendim ama
Taslisindandi sordugum
Eki Görüntüle 1978890
Canim evinizi kiraya verip baska yere kira vermek bana cazip gelmiyo
El evi sonucta istedigin gibi bisey yaptiramazsin
Esya alsan baska yere uymaz falan
Illa istemesekde borca giriyoruz napalım.
Yani sahsi fikrim ev alip odemeniz
Bizimki de şu an 50 binlik bi araba. Eşim 90 100 e bakiyoAslinda araba degismek bazen ihtiyac km yukseliyo modeli dusuyor vs
Ama bizim araba 40bine satildi 100binlik araba aldi bukadar ucunca insan sıkiliyor
Bizde her akşam sahibinden.com gezilir... araba da araba . Arabamızın şu an borcu yok illa satip yeni alma derdinde :) bişey demiyorum ben artık p da bi yatırım oluyo bosver
Kesinlikle ben orayi verdim ama kiraciyla ugrasilmiyor mecburen verdim benaynen ben de öyle düşünüyorum. kiracıyla uğraş içine sinecek gibi bir şey yapma, en iyisi biraz ucuz ödeyebileceğimiz gibi bir ev almak.
Hayir ya o fiyata nerde :)Güzel hem beyaz hem sarı olması güzel . Tek taşa da uyum sağlar. Bes taş gerçek pırlanta mi
Canım ben fiyatina tam dikkat etmemisimHayir ya o fiyata nerde :)
Kuyumcuda sordum uyduruk bi tastir sanirim cok anlamam ki
Hem sari hem beyaz olmasi hosuma gitti gumus taki takiyorum bazen bileklik saat altin sari kaliyo boyle iyi olur
Annem cikar bir yerden diyo ama cikmadiCanım ben fiyatina tam dikkat etmemisim
Evet sarı beyaz iyi . Benimki sarı kalın düz. Tektaşım beyaz onunla beraber takmıyorum. Garip duruyo. Ama çok seviyom alyanscigimi . Seninki bi yerlerden çıkmaz mı ya kazada mi gitmişti nolmusti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?