Günaydın kızlar
Bence her insan az çok parayı yemek ve biriktirmek arasında ikilem yaşıyordur.
paranın esiri olmak lafını çok severim
gerçekten kimi insan paranın esiri olmuş durumda
Bence bu topikteki kimse isteklerinden ödün vermiyor
Sadece daha bilinçli harcama yapıyoruz
Dışarıda yemek yemeyi severim
Ama eskisi kadar zevk vermiyor.
2 gün yesem 3.gün ev yemeği yemek istiyorum.
Bakımlı havalı ya da ne bileyim pahalı şık giyinmek güzel birşey
Ama içinde rahat edemediğim kıyafet ayakkabı bana batıyor
rahat olabileceğim kendimi kasmayacağım kıyafetler içinde mutluyum
Kenarda paramın olması beni huzurlu hissettiriyor
Acil bir durum veya ihtiyaçta çaresiz kalmayacağımı biliyorum
kendimizi nerede ve ne şartlarda görmek istiyorsak öyle mutluyuz bence
Kalıplara girmek zorunda değiliz.
Herkese hayırlı cumalar
Mutlu sağlıklı yaşamaktan zevk alacağımız ömürler nasip olsun inşallah
Ne güzel anlatmış ne güzel temennilerde bulunmuşsun.
Okuyunca tebessüm ettim.
Hayırlı cumalar olsun.
Esimin arkadaslari aldiİste güven meselesi insan bi anda yapamıyordu çok guvendigin birisi olmalıtr_lelli
Biliyorum eskihisarı gebzede
Neyse sağlık olsun
Canim bende beyaz sabun ve sirkeyle sildimkızlar bu arada bahsetmiştim sanırım geçen hafta.. beyaz sabun temizlik alanları instagramda hep dikkatimi çekmiştir.. geçen hafta ben de bimden beyaz sabun aldım.. benim amacım fırındaki o beyazlı alimünyum mu demir mi maddesi tam olarak ne bilmiyorum ama tertemiz yapıyormuş diye aldım.. dün akşam denedim cidden çok işe yarıyor.. bir çok kullanım yeri var.. ben de bitane sabunu rendeledim kavanoza koydum.. ara ara kullanırım kokusu da çok güzel.. tavsiye ederim..
Ata 1020idi ceyrek 250tlSelam kızlar nasılsınız
Altın dolar fırlamış Çarşamba günü bi bebek künyesi bide altın bileklik almıştım iyili almışım, karda sayılırım :)
Ayın 15ine kadar kemerleri sıkmam Laz'ım ancak haftasonu arkadaşımın doğumgünü var ona para harcayacam.. sonraki hafta seçim var, diğer hafta da şehir dışından bi arkadaşın doğumgünü var ta oraya gidip kutlayacaz :) mayısta da yakın arkadaşımın düğünü var kıyafet almam lazım.. umarım bu süreci en az hasarla atlatırım :)
Bende ocaktan beri 17bin biriktirdim
Bebiş için hazirlik yapıyorum
Birde yatirimlik bir ev düşünüyorum Allahım kısmet ederse
Bak gördüğün gibi çok küçük bir rakam ev için ama yinede hayal değil iki sene sonra olmaz belki 5 sene sonra olur @gulfemhatun sen yeter ki iste
kilolardan kurtulmamız gerek insan rahatlıyor kendine geliyor o zaman sanki. giydiklerini yakıştırıyor kendine. benim çok kilo vermem gerekecek ama dert etmiyorum kafamda fikri sabitleştirdim. bebişlerim gelsinler sağlıkla hele bir inşallah ondan sonra başlayacağım.
Canim biz o evi 40bine almistik
Esimin birikimi vardi 1 yilda kredi odemistik
Suan alsak evler cok ucuk uygun bisi aliriz yada guvenilir toprakdan (bazi semtlerde toprakdan 140-150ye var)
Oyle aliriz
Esim hayal kuruyo ya
Guvenilirse mantikli tabikitopraktan ev almak mantıklımı ? biz de düşündük sonra vazgeçtik.diğer evlerin fiyatalrı uçuyor..
Kızlar naptim biliyor musunuz gecen sene şubatta dolar almıştım 186dolar param ona yetmişti
550 TL tutmuştu
Simdi dolar yükseldi satım dedim 690 TL olmuş bir senede 140 TL kar çok iyi değil mi
Aslında alıp unutmak lazımda ben yapamiyorum al_SAT daha heyecanlı
Esimin arkadaslari aldi
Ben artik kendimi kasmak istemiyorum
32 yasina geldim
Evimiz var arabamiz var kirada evimizde var yani borc odemekden yoruldum
Sukur ilerde Allah yinede basimizdan eksik etmesin ailemden kalacak evde var.
Yani oglum icinde gerekli degil
Fazlasinds gozum yok.
Borcsuz yasamak istiyorum
Esimde hakli bi yonden eve bir kira daha girer Allah omur verirse yaslandigimizda daha rahat yasariz mantiginda.
Ama en guzel zamanlarimi kisarak gecirmek istemyorm ben artik.
Evlendigimden beri borc oduyoruzbence haklısın canım, biraz da yaşamak laazım broç borç insanın gençliği gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?