Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel anlatmış ne güzel temennilerde bulunmuşsun.
Okuyunca tebessüm ettim.
Hayırlı cumalar olsun.

Ben bugün pazara gittim 45 lira harcadım
Patlican 1 kg
Salatalık 2 kg
Elma 2.50 kg
Çilek 1 kg
Patates 4kg
Kurusoğan 2kg
Sarimsak 250 gr
Marul 3 ad.
Kabak 3kg
Lahana 1 ad.
Bakla 2 kg
Domates 2 kg

Maydanoz, tere, roka, nane, yeşil soğan, dereotu, 2 şer adet
Bunlar bize 2 hafta yeter inşallah arada bakliyat, et, balık da yaparım.
Süt aldım 10 tl. Birazını yoğurt mayalayacağım, birazını da sütlaç yaparım.

Son düzenleme:
geçen hafta pazar yapmıştı eşim. bu hafta gerek yok. bu durumda iki haftada bir pazar yapmış oluyoruz. dün farkettim pirincim azalmış, biz eşimle bulgur pilavı çok severiz ama pirinç de bulunsun bazen misafir sever diye yaparım.. bazı yemeklerin yanına da gerekli karnıyarık gibi... en iyisi liste yapmak, azaldıkça yazar indirimde buldukça da alırım..dün bulaşk deterjanım da geldi.. hepsiburadadan ilk defa alışveriş yaptım hem de deterjan. fairy 2 tane 81 li paltinium bi elde yıkama platinium, bi de hediye fairy sünger 60 tl.. anneme de aldım aynı setten.. ariel jel çamaşır deterjanı da aldm 10 tlye geldi 15 adetti sanırım.. bakalım evdekiler bitmez sene sonuna kadar bunlar stokta dursun bakim.. yaa eve ne alıyorsam hep Allah yeni evde kullanmayı nasip etsin diye dua edip atıyorum stoğa :)) heyecan veriyo kendi evime geçeceğim fikri..

kızlar bu arada bahsetmiştim sanırım geçen hafta.. beyaz sabun temizlik alanları instagramda hep dikkatimi çekmiştir.. geçen hafta ben de bimden beyaz sabun aldım.. benim amacım fırındaki o beyazlı alimünyum mu demir mi maddesi tam olarak ne bilmiyorum ama tertemiz yapıyormuş diye aldım.. dün akşam denedim cidden çok işe yarıyor.. bir çok kullanım yeri var.. ben de bitane sabunu rendeledim kavanoza koydum.. ara ara kullanırım kokusu da çok güzel.. tavsiye ederim..

Selam kızlar nasılsınız
Altın dolar fırlamış Çarşamba günü bi bebek künyesi bide altın bileklik almıştım iyili almışım, karda sayılırım :)
Ayın 15ine kadar kemerleri sıkmam Laz'ım ancak haftasonu arkadaşımın doğumgünü var ona para harcayacam.. sonraki hafta seçim var, diğer hafta da şehir dışından bi arkadaşın doğumgünü var ta oraya gidip kutlayacaz :) mayısta da yakın arkadaşımın düğünü var kıyafet almam lazım.. umarım bu süreci en az hasarla atlatırım :)

İste güven meselesi insan bi anda yapamıyordu çok guvendigin birisi olmalı tr_lelli
Biliyorum eskihisarı gebzede
Neyse sağlık olsun
Esimin arkadaslari aldi
Ben artik kendimi kasmak istemiyorum
32 yasina geldim
Evimiz var arabamiz var kirada evimizde var yani borc odemekden yoruldum
Sukur ilerde Allah yinede basimizdan eksik etmesin ailemden kalacak evde var.
Yani oglum icinde gerekli degil
Fazlasinds gozum yok.
Borcsuz yasamak istiyorum
Esimde hakli bi yonden eve bir kira daha girer Allah omur verirse yaslandigimizda daha rahat yasariz mantiginda.

Ama en guzel zamanlarimi kisarak gecirmek istemyorm ben artik.

Kizlar istedigim alyans 350 tl
5tasda 670tl
Tek tasimi degisicem (kendi tek tasimi verip fark vericem) oda 300kusur
Pirlantalarda falan gozum yok bunlar bana kafi.

Bir dahaki ay almak istiyorum esim 1000tl verir sanirim bir dahaki ay bu ay sıkisigiz diger ay duzeliriz dedi aksam soylicem

Canim bende beyaz sabun ve sirkeyle sildim
Yikadim temiz oluyor surekli kullanmak lazim.

20tl kartdan cektirdim cenaze evine 20tllik tulumba tatlisi aldim kuran falan okunur dagitilir dedim.
Annemde cay seker aldi.
Yani bugunku harcama 20tl.
Ogluma battaniye baktim 76tl idi guzeldide ama rengi cok acik renkti vazcaydim

Internetdekilerede guvenemiyorum dokunmam gerek illa.
Bugunde boyle gecti mercimek corbasi attim ocaga 7 de oglumu alip gitara birakicam.
Ne kosturmali geciyor gunler.

Ata 1020idi ceyrek 250tl

vaaaay ben de kendimi tebrik ederdim sen daha çok biriktirmişsin maşallahhh

aaa ikizlermi yoksaaa, ben bilmiyordum..

Canim biz o evi 40bine almistik
Esimin birikimi vardi 1 yilda kredi odemistik
Suan alsak evler cok ucuk uygun bisi aliriz yada guvenilir toprakdan (bazi semtlerde toprakdan 140-150ye var)
Oyle aliriz
Esim hayal kuruyo ya

topraktan ev almak mantıklımı ? biz de düşündük sonra vazgeçtik.diğer evlerin fiyatalrı uçuyor..

topraktan ev almak mantıklımı ? biz de düşündük sonra vazgeçtik.diğer evlerin fiyatalrı uçuyor..
Guvenilirse mantikli tabiki
O ev 2+1di
Hatta suan bitti gordum binayi 140bine sattilar toprakdan.
Suan 250-270den satiyolarmis alanlar bitmis sifir halini.
Millet oturmalik aliyor ya yatirimlik yada boyle satip kar etmelik.
Onemli olan firma guven versin.
Ben sahsen pismanim yeri konumu cok guzeldi ben bile otururdum sartlar el verseydi
Dusunsene deniz 7-10dk yuruyerek.
Cok hos da bir sahili var her yaz gideriz biz aksamlari sahile yurumeye sakin guzel.

Kismet degilmis
Nakiti cok cikaramadik ozaman.
40bin nakit cikardik 100bine faiz falan derken zorlanirdik.

Al sat çok heyecanlı oluyor ama bu kez onun kazığını yedim hala yükselmesini bekliyorum. bu kez fena vurdu

bence haklısın canım, biraz da yaşamak laazım broç borç insanın gençliği gidiyor

bence haklısın canım, biraz da yaşamak laazım broç borç insanın gençliği gidiyor
Evlendigimden beri borc oduyoruz
Ev borcu 4 defa araba degisti onun borclari is batirdi daha once borc.
Sıkıldim artik
Ben hic fazlasini istemedim
Var olana raziyim ben luxde de gozum yok.
Rahat kaliteli yasamak istiyorum artik.
Yani icimde uhde kalmasin almak istedigimide alayim istiyorum.
Tamam yine kenarda 3-5liram olsun mutlaka atarim kenara ama abartmayalim.

Mesela suan o alyansi 5tasi alabilirdim su borca bulasmasaydik taktim baktim usulca yerine koydum ama suan lazim o alyans bana
Alamiyorum buda beni mutsuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…