Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün önce Pazar'a gittim. Be harcadım tam bilmiyorum ama pazar pahalı geldi bana
Ardından markete gidip aylık alışverişimi yaptım. 361 tl ödedim.
Sonra da watsonsa uğradım. 145 tl de oraya bayıldım.

Ptsi 80tl doktor harcaması Çarşamba 20tl ark hediye ile haftayı kapatmış oluyorum
Evde olunca harcama da olmuyor Çarşamba'dan beri evdeyim çünkü
Bu arada bakımla ilgili konuşulmuş
Bende bakımlı olmak isteyip hep yarım bırakanlardanım
Makyaj yaparım her gün ama hafif
Kalem rimel ruj
Saçımla cok ilgilenmiyorum aslında bakım yapmam lzm da
Ben hep alıp sonra iki kez yapıp Bi kenara atarım istikrar yok hiç
Ama bazıları kendine yakıştırıyor ve baktırıyor aura bnce önemli
Biz de yok demekki Bnde yani:)

Yani kimsenin günahını almayalim da öyle zamanlar çok kalabalık oluyo artık kimseye guvenilmiyo gene de inşallah bi yerden cikar

İyi akşamlar bayanlar. Hava değişikliği sağ olsun şifayı kaptım. Faranjit olmuşum. Sabah doktora gittim. Oradan eczaneye uğradım 35 tl ilaç parası ödedim ve eve geldim. Tüm gün yattım ama hala kendime gelebilmiş değilim.

Geçmiş sayfaları okuya okuya geldim. Konulara biraz geç kalmış oldum ama yine de fikrimi söylemek istedim. Bakım vb konular konuşulmuş. Herkes şıkır şıkır gezmek ister ama çoğu insan buna üşenir ki haklılar ben de çoğu zaman üşeniyorum. Ama son 1 yıldır oturttuğum bir düzenim var ben genel de o şekilde hareket ediyorum. Öncelikle cildi dışarıdan beslemek yetmiyor. Ben kendimi bildim bileli çok su içerim ama son amanlar da çok daha düzenli su içiyorum. Günde 3 lt su tüketmek ortalama olarak tabi çok iyi geliyor. Hem bedeninize hem de cildinize. Bence cildiniz ayrı bir parlıyor. Onun haricinde makyaja gerek yok. Sabah akşam sürmeye üşeniyorsanız eğer gece yatmadan önce mutlaka ellerinize ve yüzünüze bir nemlendirici dudaklarınıza lip balm ya da vazelin sürebilirsiniz. Sabah pamuk gibi bir cilde uyanırsınız. Fondoten sürmekten hoşlanmıyorsanız ya da daha önce hiç kullanmadıysanız boşuna gidipte para dökmeyin. Cildinizi nemlendirdikten sonra göz altlarınıza çenenizin ve burnunuzun ortasına çok minikte alnınıza kapatıcı sürün ve onu iyice dağıtın. Çok fazla ürün sürmenize gerek yok. Biraz ürün sürün ve onu ister parmaklarınız ile ister fırça ya da sünger ile dağıtın. Yüzünüz otomatik olarak çok daha aydınlık ve bakımlı görünecektir. Bir de rimel sürdünüz mü yeter bunlar size. İlla gidip pahalı ürün almanıza gerek yok. Uygun fiyatlı pigmentasyonu çok güzel olan ürünler de var. Merak eden olursa marka da söyleyebilirim.
Kıyafet meselesine gelince bilir kişi sayıldığım için değil elbette. Fazla kilolarımdan dolayı istediğim her kombini yapamıyorum ama ben genel de alışveriş yaparken farklı birşeyle kombinleyebilir miyim diye düşünerek alıyorum. Aldığım bir tişörtü en az 2 pantolon ile kombinlemeye çalışırım. Gömlek alacaksam ne çok klasik ne çok günlük alırım. Böylece hem özel günler de hem sıradan bir günde kombinleyebilmeliyim. Mesela gömlek altına kot pantolon altına spor ayakkabı ile avm ye giderim. Aynı gömlek ve kont pantolonun altında bantlı bir topukklu ayakkabı üzerine şık bir spor kesim ceket ile oradan bir akşam yemeği vb yere gidilebilir diye düşünüyorum. Gerçi öğrenci halimle pek takılamasam da yine de alırken dikkat ediyorum.

Bu arada doktor bana rapor yazdı işe gidemiyorum. Raporlu olduğum günlerin parasını devletten alabiliyor muyum ?? Nereden alabiliyorum bilen var mı??

Begendigim modeli buldum aynisini bakim sende begencekmisin
Tek tas ve 5tasi beyaz begendim ama
Taslisindandi sordugum
Eki Görüntüle 1978890
Benim alyanstan taşlı olanı yalnız benimki beyaz yeri yok. Tektaşım yarısı altın yarısı beyz 5yıl önce aldım parmakta harika duruyor. Bence al iyi günler de kullan

Çok geçmiş olsun. Sgk lı çalışıyorsanız ayın 8 ile 14 arası ziraat bankası na yatıyor. edevlet şifreniz varsa iş göremezlik ödemesi ile paranızın yatıp yapmadığına bakabilirsiniz.

durkan evet SGK liyim ama devlette calismiyorum ve Ziraat bankasından hesabım yok. Yine de oraya mi yatıyor bir de bir sonra ki ay mi yatıyor. Mesela benim raporun 7-8-9 nisan için geçerli. Ayın 14 unda bitiyor rapor sürem. Mayıs ayında mi alabilirim parayi ?

Günaydın herkese. Çok güzel yağmur yağıyor bu sabah. Manzaranın alabildiğine yeşil. Oğlumu uyuttum, kitabımı elime aldım biraz okuyor biraz izliyorum. Şükredecek ne çok şey var hayatta. Yağan yağmurlar bereket olsun yağsın üzerimize umarım. Maddi değil de manevi zenginlik daha çok istiyorum şu sıralar...

E
İş yeriniz raporunuzu sgk ya bildirir se canım ziraat bankasında hesap olmuş olmamış önemli değil bankaya gidip iş göremezlik ödemesi (rapor parası) diyince kimlik istiyorlar paranı alırsın.Muhtemelen Mayıs ayında alırsın.

Bugün önce Pazar'a gittim. Be harcadım tam bilmiyorum ama pazar pahalı geldi bana
Ardından markete gidip aylık alışverişimi yaptım. 361 tl ödedim.
Sonra da watsonsa uğradım. 145 tl de oraya bayıldım.
canım watsonstaki fiyatlar nasıl? Hic oradan alışveriş yapmadım da. Hep gratisten aldım alacaklarını.

Günaydın
Burası da yagmurlu aslinda mahmur bir sekilde ve eşimle birlikte uyanabilirdim bu sabaha
Ancak mesaide bitmiyor da bitmiyor arkadaş
Yanımda değil kaç gündür

Yalnızım...
Bu gün evde dünden yarim kalan işlerim var
Onları halledicem
Sonra watsons.a uğrayacağı
Sonra da pilates

Dun aksam hep pilates hem de spinninge katildim
Çok ter attim ancak bir turlu 50.li rakamları goremedim hala 60.5 im
Az kaldi 2 yaklaşık :)

Seratonin hormonu salgilaniyor spor yapınca bu da mutluluk veren bir hormon
Sanırım o kadar yorumlama rağmen hala mutlu olmanın sebebi de bu

3 gündür evdeyim Haftasonu eşimle kahvaltı yaparız dedim bugun işe gitti yarın da gidecekmiş devlette bu Kdr cok çalışan Bi bnmki valla karsı komşu ekmeğini aldı kahvaltı yapacak(iş arkadaşı)
Bende dünkü çamaşırları katladım şimdi yine yıkamaya basladım
Bugun böyle temizlik fln geçer

Benim alyanstan taşlı olanı yalnız benimki beyaz yeri yok. Tektaşım yarısı altın yarısı beyz 5yıl önce aldım parmakta harika duruyor. Bence al iyi günler de kullan
Sagol cnm beyaz altin sevmezdim ama 5 tas ve tek tasta beyaz altin guzel duruyor
Alyansimida yarisi beyaz yarisi sari alirsam beraber takilir siritmaz

Günaydin kahvalti hazirladim erbaslara ama canim istemedi yemicem
Evde heryer heryerde
Benim erbaslar trasa gidicek berbere o ara evi toparlicam bide sulu yemek yaparim
Corba ve pilavim var
Annem kucuk tv unitesi almis kardesimin odasina ona yardim edicem odayi temizlicez annemin temizligine yardim ederim bu hafta diger odalarina el atmam lazim nasil cikarim icinden bilemedim.
Yatak odamin tülünu yikicam
2 mak camasir yikancak ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…