Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Benim eşimde gitti eyyay gel beraber kahvaltı edelim:)
kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
Anneler ve anne adayları çok sanslisiniz...

kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
canımmm dua et bol bol ferahlarsın.. Daha yaşın ne ki rabbim nasip eder umudunu yitirme.. ben de bi kaç ay sonra düşünüyorum.. inşallah Allah nasip eder.. buraya müjdeli haberlerini alacaz inanıyorum..

kızlar ben de iş yerinden yazıyorum.. bi saate eşim almaya gelir beni servis saatini beklemem, gidip evin mutfak tezgahını seçeceğiz.. siyahtı ya takılacak olan, onu takmadan rengi için değitiriyoruz.. inşallah çok fark istemezler.. ben kırık beyaz ve hafif simli istiyorum.. tezgah çok mat olmasın istiyorum..

Günaydın kızlar
Benim eşimde gitti eyyay gel beraber kahvaltı edelim:)
Gelıyorum cnm gelirken ne alayım cayın yanına

Gel cnm bnm
Zmn lzm brz cnm
Üzme kendini
Daha yolun basındayız
Olacak inşallah cnm
Hayırlı zmnda hayır ile nasip etsin
İsyan etme üzülme cnm
Daha zmnı var demekki
İnşirah oku cnm içini ferahlatır dua

Merhaba,

Ben her gün düzenli olarak sizleri okurum ama şimdiye kadar hiç yorum yapmadım. Ama limonlutarcinlikek in yorumunu görünce bir zamanlar aynı şeyleri yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim. Üzülme Rabbim doğru zamanı biliyordur. Senin için hayırlısı ne zaman ise o zaman olacaktır. Miyom ameliyatından sonra doktorun bana çocuğun olmaz direk tüp bebek yapalım dedikten 5 ay sonra hamiyleydim. Ben inandım, dualarımı ettim, bitkisel bir çabaya girdim ve Rabbim bağışlarsa şuan 2 yaşında çok tatlı bir oğlum var. Darısı isteyenlerin başına ve hep öyle dua ederim. Sabret, dua et ve inan

sadece okuma arada yaz lütfen.. bak arkadaşlar nasıl da samimiler.. burda birbirimizi tanımadan arkadaş olduk.. ben burayı çok seviyorum..

Teşekkür ederim. Bende seviyorum burayı. Her gün okumazsam bir eksiklik hissediyorum. Burayı okuyarak az çok birikim yapmaya çalışıyorum. Aslında hepinizi tanıyorum. ama dedim ya yorum yapmak bu güne kısmetmiş.

Günaydın kızlar
Beth18 bu araler biraz kilo verdiğim için yüzüm sarktı. Hyaluronik asit serumu, gece kremi, rimel, dipliner ve far aldım. 144 tl ödedim. Açıkcası fiyat durumunu pek bilmiyorum. Gratis ile kıyaslamam maalesef.

İnşallah rabbim en hayırlı zamanda sana bir bebek verir.

Bugün dışarıya çıkıp güneş gözlüğü alacağım. Ufak tefek alacaklarım da var.

Beth18 bu durumunu çok iyi anlıyorum ve ara ara yaşıyorum sakın ha kendini üzüp stres yapma her şeyin vakti saati vardır. Bir gün bizimde bebişlerimiz olacak Allahın izniyle o güzel canını ne olur sıkma. Allah ol der ve olur sakın bunu unutma.
Hadi gel beraber kahve içelim mi ne dersin

Allah sana da ve tüm bebiş isteyenlere tatdırsın o duyguyu.inşaallah bi bayan için çok güzel bi hayat başlangıcı bebekle bütünleşiyo herşey tamam oluyor darısı size inşallah inşallah.

kızlar iyi günler ,, bugün 310 tl prim aldım ,
dün gramları sattım 15 tl gibi küçük bir kar ettim ,,,
dün de kbb muayensine gittim 63 tl ödedim , sağ kulakta kireçlenme varmış , dişlerimi çok sıkıyorum sinirlendiğim zaman , ondan kaynaklı dedi , Allahtan kıçırdatmıyorum oda tehlikeliymiş , çok sakız çiğnemek , sert gıdalar tüketmekte iyi değil dedi ,
gittiğim diş hekimide ayrılmış , hafta içi de başka bir doktor bulmam lazım ,,

canımmm dua et bol bol ferahlarsın.. Daha yaşın ne ki rabbim nasip eder umudunu yitirme.. ben de bi kaç ay sonra düşünüyorum.. inşallah Allah nasip eder.. buraya müjdeli haberlerini alacaz inanıyorum..

Allah sana da ve tüm bebiş isteyenlere tatdırsın o duyguyu.inşaallah bi bayan için çok güzel bi hayat başlangıcı bebekle bütünleşiyo herşey tamam oluyor darısı size inşallah inşallah.

Beth18 umudunu yitirme hiç , zamanı gelince herşey oluyor , inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. İyi ki varsiniz. @durkan keşke yanyana olsaydık içerdik. sağol arkadaşım.

Son düzenleme:
Canimlar eve daldım yazamadım buraya
eyyay inşallah bi gün çay içeriz karşılıklı
Herkesle de
Beth18 canimm üzülme allah doğru zamanda verir inşallah sabret daha çok gençsin
B baalay hep yazın bize siz de katilin

Napiyosunuz kızlar ben mutfağı falan topladım eşimin işte giydiği formaları yıkadım banyo yaptım dizi izledim keyfim yerinde elhamdülillah aksama dogru kuzenime gidicem bugün harcamam olmaz heralde belki giderken bişey gotürurum ona kahve falan gibi . Eşim akşam gelcek akşam da maç varmış malesef .... yakın olsak birbirimize gelir giderdik benim uzak arkadaşlarım

Merhaba Hanımlar,
Bizim evde metrekareye bir kişi düşüyor şu an Sabahtan bu yana 2 makine bulaşık makinesi çalıştı. Evde her yer karnan çorman. Yatılı misafirlerimizin tek iyi yanı, ev hediyesi olarak, gelirken bir ata altın getirmişler. Böylece bu ay 3 tane ata altınım oldu.
Bu hafta günüm var. Sıra ben de. 1500 TL gelecek, hiç dokunmadan altına çevirmek niyetindeyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…