3 gündür evdeyim Haftasonu eşimle kahvaltı yaparız dedim bugun işe gitti yarın da gidecekmiş devlette bu Kdr cok çalışan Bi bnmki valla karsı komşu ekmeğini aldı kahvaltı yapacak(iş arkadaşı)
Bende dünkü çamaşırları katladım şimdi yine yıkamaya basladım
Bugun böyle temizlik fln geçer
kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
canımmm dua et bol bol ferahlarsın.. Daha yaşın ne ki rabbim nasip eder umudunu yitirme.. ben de bi kaç ay sonra düşünüyorum.. inşallah Allah nasip eder.. buraya müjdeli haberlerini alacaz inanıyorum..kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
Anneler ve anne adayları çok sanslisiniz...
Gelıyorum cnm gelirken ne alayım cayın yanına
Gel cnm bnmkızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
sadece okuma arada yaz lütfen.. bak arkadaşlar nasıl da samimiler.. burda birbirimizi tanımadan arkadaş olduk.. ben burayı çok seviyorum..Merhaba,
Ben her gün düzenli olarak sizleri okurum ama şimdiye kadar hiç yorum yapmadım. Ama limonlutarcinlikek in yorumunu görünce bir zamanlar aynı şeyleri yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim. Üzülme Rabbim doğru zamanı biliyordur. Senin için hayırlısı ne zaman ise o zaman olacaktır. Miyom ameliyatından sonra doktorun bana çocuğun olmaz direk tüp bebek yapalım dedikten 5 ay sonra hamiyleydim. Ben inandım, dualarımı ettim, bitkisel bir çabaya girdim ve Rabbim bağışlarsa şuan 2 yaşında çok tatlı bir oğlum var. Darısı isteyenlerin başına ve hep öyle dua ederim. Sabret, dua et ve inan
Aynen iyi günler de kullan yakışıyor. Bende kilo verirsem anca o zaman takacamSagol cnm beyaz altin sevmezdim ama 5 tas ve tek tasta beyaz altin guzel duruyor
Alyansimida yarisi beyaz yarisi sari alirsam beraber takilir siritmaz
Allah sana da ve tüm bebiş isteyenlere tatdırsın o duyguyu.inşaallah bi bayan için çok güzel bi hayat başlangıcı bebekle bütünleşiyo herşey tamam oluyor darısı size inşallah inşallah.kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
canımmm dua et bol bol ferahlarsın.. Daha yaşın ne ki rabbim nasip eder umudunu yitirme.. ben de bi kaç ay sonra düşünüyorum.. inşallah Allah nasip eder.. buraya müjdeli haberlerini alacaz inanıyorum..
Merhaba,
Ben her gün düzenli olarak sizleri okurum ama şimdiye kadar hiç yorum yapmadım. Ama limonlutarcinlikek in yorumunu görünce bir zamanlar aynı şeyleri yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim. Üzülme Rabbim doğru zamanı biliyordur. Senin için hayırlısı ne zaman ise o zaman olacaktır. Miyom ameliyatından sonra doktorun bana çocuğun olmaz direk tüp bebek yapalım dedikten 5 ay sonra hamiyleydim. Ben inandım, dualarımı ettim, bitkisel bir çabaya girdim ve Rabbim bağışlarsa şuan 2 yaşında çok tatlı bir oğlum var. Darısı isteyenlerin başına ve hep öyle dua ederim. Sabret, dua et ve inan
Günaydın kızlar
Beth18 bu araler biraz kilo verdiğim için yüzüm sarktı. Hyaluronik asit serumu, gece kremi, rimel, dipliner ve far aldım. 144 tl ödedim. Açıkcası fiyat durumunu pek bilmiyorum. Gratis ile kıyaslamam maalesef.
İnşallah rabbim en hayırlı zamanda sana bir bebek verir.
Bugün dışarıya çıkıp güneş gözlüğü alacağım. Ufak tefek alacaklarım da var.
Beth18 bu durumunu çok iyi anlıyorum ve ara ara yaşıyorum sakın ha kendini üzüp stres yapma her şeyin vakti saati vardır. Bir gün bizimde bebişlerimiz olacak Allahın izniyle o güzel canını ne olur sıkma. Allah ol der ve olur sakın bunu unutma.
Hadi gel beraber kahve içelim mi ne dersin
Allah sana da ve tüm bebiş isteyenlere tatdırsın o duyguyu.inşaallah bi bayan için çok güzel bi hayat başlangıcı bebekle bütünleşiyo herşey tamam oluyor darısı size inşallah inşallah.
hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. İyi ki varsiniz. @durkan keşke yanyana olsaydık içerdik. sağol arkadaşım.Beth18 umudunu yitirme hiç , zamanı gelince herşey oluyor , inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
Insallah Allah gonlune gore verir canimKimseye anlatilmıyor anlatsam da karsimdaki sanki benim duygularımı anlamıyor gibi geliyor...
Allah kimseye dermansız dert vermesin.
İsteyen herkesehayirlisiyla bebek nasip etsin Rabbim...
sağol inşallah canım benim. benim derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razi olsun.buradaki tüm arkadaşlardan...
Ne demek canım keske elimizden gelen birsey olsa dua edelim bol bol.sağol inşallah canım benim. benim derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razi olsun.buradaki tüm arkadaşlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?